Cautare

588 de rezultate pentru "inecul de la mangalia" (4.00 secunde)
Claudiu Tusac, candidatul PSD la Primaria municipiului Mangalia, vorbeste pe masura intarzierilor la intalnirile pe care si le stabileste - adica mult. In rest, stie sa faca glume, dar, la fel ca multi dintre contracandidatii actualului primar al Mangaliei, Claudiu Tusac are multe de reprosat lui Zanfir Iorgus.
Neregulile savarsite de presedintele PPCD Constanta Liviu Scarlat, prezentate de Garda Financiara, sunt un subiect care merita efortul aprofundarii. Ele sunt complexe, iar cotidianul "Replica" de Constanta vi le prezinta pe larg.
Puzderie de evenimente in litoralul sudic, in aceasta perioada. O delegatie ce reprezinta municipiul Mangalia se va deplasa, in perioada 15 - 19 mai a.c., la Aywaille-Belgia pentru a participa la editia din acest an a Galei Internationale de Box Romania - Belgia.
Centrul Roman de Afaceri "Marea Neagra" din Mangalia a gazduit lansarea proiectului "Centru de Dezvoltare a Turismului Transfrontalier Romania-Bulgaria", finantat de Uniunea Europeana prin Programul PHARE CBC 2005.
Seara cu scantei la Mangalia, cand mai multi consilieri social-democrati au fost exclusi din partid pe motiv ca se constituiau, dupa cum considera presedintele Claudiu Tusac, in ",masina de vot" a primarului Zamfir Iorgus.
Trenurile Soarelui vor circula mai devreme in aceasta vara Trenurile Soarelui 2019, care vor lega marile orase de litoralul Marii Negre, incep sa circule mai devreme, de la mijlocul lunii iunie.
Sala "Belvedereā€ a Centrului Roman de Afaceri "Marea Neagra" a gazduit sambata, 26 martie, Conferinta Organizatiei Municipale a PSD Mangalia.
Rezultatele slabe obtinute de PNL Constanta la alegerile europarlamentare incep sa faca primele victime la varful formatiuni. Viorel Oleniuc, presedintele organizatiei Mangalia, si-a dat aseara demisia din functie, dupa o sedinta cu scantei.
Privatizarea Santierului Naval Militar Mangalia treneaza in continuare. In urma cu cateva luni, Ministerul Economiei si Comertului (MEC) scotea la vanzare fosta unitate militara, una dintre cele mai puternice de gen din Europa de Sud-Est acum cativa ani, pentru 12,7 milioane RON.
"Consider ca presedintele Organizatiei Mangalia, Nae Negrea se simte implinit pentru ca s-a format o echipa in jurul lui care a reusit si a scos rezultate foarte bune.
Din ciclul nici o zi fara cearta la Mangalia ori scandal saptamanal in sudul litoralului, taranistii constanteni au incercat sa organizeze, sambata, 28 martie a. ... , in orasul condus de Claudiu Tusac, o sedinta de partid, intr-un sediu din care fusesera anterior evacuati.
Tribunalul Constanta s-a pronuntat, ieri, in dosarul 948/118/2009, inregistrat in data de 02. ... 2009 la Instanta de contencios administrativ si fiscal, privind cererea primarului Claudiu Tusac (foto), de dizolvare a Consiliului Local Mangalia.
Astfel s-a derulat ziua de ieri pentru bucurestenii interesati de vot, pentru romani in general.
Democratii au dat startul competitiei interne pentru desemnarea candidatului pentru Primaria municipiului Mangalia. Insa, din cele cinci persoane care si-au anuntat, in interiorul partidului, intentia de a candida, "batalia" se va da doar intre doi democrati, dupa cum sustin surse din PD.
Actuala situatie a litoralului romanesc nu a nemultumit numai presa locala sau hotelierii care au adus in repetate randuri acuze atat directorului Directiei Apelor Dobrogea - Litoral, Ionel Manafu, cat si ministrului Mediului, Sulfina Barbu, pentru felul dezastruos in care administreaza plajele, ci si turistii veniti sa-si petreaca cateva zile la mare.
Criza generata de cererea adresata instantei de contencios-administrativ privind dizolvarea Consiliului Local Mangalia suscita in continuare pasiuni aprinse de o parte si cealalta a baricadei.
Ceea ce se anunta o obisnuita sedinta a Consiliului Local Mangalia s-a transformat, pe neasteptate, intr-un adevarat scandal al ...
Consilierii locali din Mangalia - printre care s-au aflat si trei dintre cei patru independenti care au castigat la Tribunalul Constanta procesul de suspendare din functii - s-au reunit la Centrul Roman de Afaceri "Marea Neagra" in cadrul ultimei sedinte pe anul 2006.
Mihai Claudiu Tusac, presedinte al PSD Mangalia, a tras ieri "un semnal de alarma in privinta haosului creat prin modalitatea in care se construieste in Mangalia".
Avand in vedere stadiul destul de avansat al lucrarilor la Portul Turistic Mangalia, primarul municipiului Mangalia, Mihai Claudiu Tusac a considerat necesara initierea unui proiect de hotarare privind aprobarea Regulamentului de Functionare al Portului Turistic, proiect ce a fost aprobat in ultima sedinta a Consiliului Local Mangalia.
google-analytics.com