Cautare

5244 de rezultate pentru "indice pret de cosum 2010" (4.57 secunde)
Un audit al primariei a descoperit ca directorul Marinel Florescu si-a dat un salariu mai mare decat cel legal si s-a plimbat nejustificat prin Dubai in anul financiar incheiat cu o pierdere de 6,4 milione de lei de institutia pe care o conduce O echipa de control trimisa de primarul Antonie Solomon a picat pe nepusa masa, la inceputul acestei luni, pe capul lui Marinel Florescu, directorul general al Regiei Autonome de Transport (RAT) Craiova.
In orice parte te-ai uita pare ca in 2011 vom avea parte numai de scumpiri. Tehnologia merge insa intr-un alt sens, anuntandu-se o serie de ieftiniri in randul celor mai cautate gadget-uri si electronice.
Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea (foto), a declarat miercuri ca ministerul a finalizat anul trecut 88 de sali de sport, un patinoar, au fost reabilitati 314 km de drum si au fost semnate 545 de contracte in valoare de 1,578 miliarde euro, din fonduri europene.
Marii producatorii de griu din judet se gindesc tot mai serios sa renunte la infiintarea acestei culturi, in conditiile in care nu reusesc sa-si mai acopere nici macar cheltuielile de productie.
Indicii de referinta pentru euro si franci elvetieni au inceput sa creasca din nou in august 2010, temperandu-se usor in septembrie. De acum inainte, oricine are credit cu dobanda variabila trebuie sa stea cu ochii pe indici.
Iti plac pantofii, ghetele si cizmele, indiferent de perioada anului! In acelasi timp, iti plac reducerile indiferent de perioada anului. Si pentru ca inca ne aflam in sezonul rece, ne putem bucura de cizmele si ghetele confortabile de la Hispanitas.
Parlamentul se va reuni in sedinta de plen din data de 11 ianuarie, in sesiune extraordinara, pentru dezbaterea proiectului de buget de stat pe anul 2010 a declarat, marti, vicepresedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban.
Editura LIDER va ofera o PROMOTIE DE TOAMNA, cu titluri de carte la preturi de 10 si 12 lei NOI APARITII • PARAVANUL DE FUM. ... Pret: ... Pret: ... Pret promo: ... Pret: ... Pret: ... 3 SAGA DE FAMILIE JALNA. ... Mazo de la Roche. ... Pret:
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
Doi tineri incearca de doua luni sa afle de la BCR de ce nu le scade rata la creditul ipotecar in euro cu dobanda variabila, in conditiile in care indicii de referinta s-au prabusit.
Inspectorii Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorilor au efectuat, alaturi de colegii lor din tara, in perioada 1-15 martie, o actiune tematica de control preventiv cu privire la respectarea prevederilor legale privind protectia consumatorilor in cadrul vanzarilor de soldare.
'Crima de la Neamt, ocazia ideala pentru Zeus sa-i pedepseasca pe sefii politistilor care i-au strigat mascari.
Raportul anual al Departamentului de Stat al SUA privind respectarea drepturilor omului in lume din anul 2008 releva faptul ca in Romania salariul minim pe economie, care atinge suma de numai 540 de lei pentru un program cu norma intreaga, nu asigura un standard de viata decent pentru angajat si familia sa.
Senatorul PSD de Satu Mare, Valer Marian, a prezentat luni, 17 mai a.c., in plenul Senatului o declaratie politica intitulata "Premierul Boc nu mai raspunde nici la interpelari", pe care o redam integral.
Ne pregatim de inmormantare? Piata cotidianelor nationale generaliste este formata din numai sase titluri, iar vanzarile sunt in picaj direct de la un an la altul.
Recalcularea pensiilor militare poate continua" Executivul a anuntat vineri ca va continua recalcularea pensiilor militare, argumentand ca "procesul de recalculare a pensiilor isi are temeiul in Legea 119/2010 cu referire la Legea 19/2000, motiv pentru care suspendarea efectelor HG nr.
Atat economia mondiala cat si economia Romaniei vor inregistra o crestere in prima parte a lui 2010, pentru ca in ultima jumatate a anului economia sa-si reia scaderea, se arata in raportul "Outlook 2010: Anul Reflatiei" realizat de Saxo Bank, banca specializata in investitii si tranzactionari online.
Mai mult de jumatate (63%) dintre romani se pregatesc pentru o eventuala reducere a veniturilor in 2010, iar 45% nu si-au planificat bugetul si nici nu intentioneaza, pentru ca nu stiu ce ar putea sa aduca anul 2010, releva un studiu realizat de Aviva.
Fiscul si Vama sustin ca mediul de afaceri da semnale de redresare a activitatii economice Economia doljeana da semne timide de revenire. Acest lucru este evidentiat in incasarile catre bugetul consolidat al statului, dar reiese si din intensificarea activitatilor de import si export a companiilor doljene.
Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) va adopta in termen de o luna proiectul Bursei de Valori Bucuresti (BVB) privind realizarea unui indice destinat companiilor care respecta standardele de guvernanta corporativa.
google-analytics.com