Cautare

302 de rezultate pentru "hoti de murfatlar" (7.26 secunde)
Fabrica de creta din Basarabi a fost supusa procesului de privatizare ca multe alte fabrici din judetul Constanta, mai mult sau mai putin rentabile. In ceea ce priveste rentabilitatea investitiei intr-o astfel de fabrica, nici nu se poate discuta.
Programul Fermierul, care se desfasoara la nivel national, a inregistrat la nivelul judetului Constanta un numar de 178 de proiecte din care 124 pentru achizitiile de utilaje, 24 pentru infiintarea de ferme zootehnice, 4 ferme de melci, una de ciuperci si alte cateva pentru celelalte domenii de activitate.
Pentru litoralul romanesc meteorologii anunta inca zile calduroase, asa ca putem profita din plin de preturile mici. Acum este cazul sa va luati concediu si sa mergeti pe litoral, inca se mai poate face plaja, iar tarifele la cazare incep sa scada de la 1 septembrie.
Prima editie a Targului "Cadouri de Craciun" care va avea loc in perioada 13-17 decembrie a.c.
cozonaci si fursecuri de casa. ... Clientii se pot bucura alaturi de cei dragi de mireasma si savoarea Cozonacului Dobrogean (cu rahat si cacao), al Cozonacului Gustos (cu rahat si stafide), al Cozonacului de casa (cu cacao, nuca si stafide), precum si de cel al noilor cozonaci feliati Dobrogea.
Potrivit NewsIn, grupurile de producatori de alimente traditionale vor putea solicita protectie pe pietele UE abia de la 1 ianuarie 2008. ... Produsele recunoscute, mai scumpe Dezavantajul principal al prelungirii termenului de la care producatorii vor putea solicita protectia pe pietele UE are legatura cu vanzarile realizate de producatorii autohtoni.
Agentia de turism Mistral Voyages a lansat ieri cel mai nou produs turistic pentru vizitatorii statiunilor de pe litoralul romanesc. Este vorba despre excursii de o zi pe trasee diferite.
Prin Hotararea de Guvern 1343 publicata in Monitorul Oficial numarul 778/16 noiembrie a.c., Guvernul a aprobat infiintarea perdelelor forestiere de protectie a campului in judetele Constanta, Tulcea si Ilfov.
Serviciul Politiei Rutiere (SPR) Constanta a pus in aplicare, din acest sfarsit de saptamana, restrictiile de circulatie pentru masinile de mare tonaj, masura care va fi aplicata pana in data de 15 septembrie.
Romania s-a clasat pe locul al treilea in topul producatorilor de vinuri din noua "Lume Noua", potrivit unui top realizat de site-ul dedicat barbatilor AskMen.com, relateaza Reuters.
Criza economica aduce si in judetul Constanta o crestere alarmanta a numarului de societati aflate in procedura generala sau simplificata de insolveta, precum si in faliment.
Astfel, pe parcursul zilei de ieri, Iulia Fratila (foto), viceprimarul comunei Valul lui Traian, Monica Voda, managerul de proiect, si Claudia Ivan, responsabilul cu pregatirea documentelor, au prezentat datele generale ale realizarii acestei initiative. La ora actuala, proiectul pietei agroalimentare este finalizat in proportie de 90%.
Daca agricultorii se plang de lipsa precipitatiilor, viticultorii ne promit ca vinul va fi mai bun si mai mult in aceasta toamna. ... Putin peste 30 de grade ziua, usor sub 20 de grade noaptea reprezinta regimul termic perfect pentru vita-de-vie.
Campania promotionala "Sarbatoreste Finala Mondialului cu mii de premii!", organizata de Coca-Cola HBC, inceputa pe 17 mai 2010, se desfasoara simultan, timp de doua luni, pe teritoriile Romaniei si Republicii Moldova.
"Evenimentul de deschidere pentru public va fi de mare amploare. ... Vom avea concerte cu taraful Aurel Ene de la ora 14.00 si cu taraful din Clejani de la 19.00, organizam concursuri de roata si tintar, exista chiar si un spatiu de joaca pentru copii" spune Gica Popescu.
Serbia se grabeste sa construiasca o autostrada intre orasul Nis si granita cu Bulgaria (coridorul numarul 10) care sa concureze drumul prin podul intre Calafat si Vidin care face parte din coridorul numarul 4, a declarat joi ministrul sarb al transporturilor Milutin Mrkonjic, citat de postul national de radio de la Sofia.
Boagiu este multumita de stadiul lucrarilor la Autostrada A2 Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, a verificat, sambata, stadiul lucrarilor de constructie la autostrada A2, intre Murfatlar si Constanta, si a declarat ca lucrarile sunt in grafic, iar pana la sfarsitul acestei luni se va putea circula pe tronsonul respectiv, pe cate o singura banda, conform termenelor asumate de constructor.
Astazi este inaugurat un nou tronson din Autostrada Soarelui Un tronson de 21 de kilometri din Autostrada Soarelui va fi inaugurat, astazi, de premierul Emil Boc si de ministrul transporturilor, Anca Boagiu.
Premierul a inaugurat o portiune din Autostrada Soarelui Premierul Emil Boc si ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, au inaugurat astazi o noua bucata de 21 de kilometri din Autostrada Soarelui. Este vorba despre tronsonul care leaga Murfatlarul de Agigea.
BILANT Ce au facut guvernantii in anul 2011:53 km de autostrada, trei stadioane si un pasaj Inaugurarea a 53 de kilometri de autostrada, construirea a trei stadioane si terminarea pasajului Basarab.
google-analytics.com