Cautare

302 de rezultate pentru "hoti de murfatlar" (2.72 secunde)
In cursul diminetii de ieri, hotii de combustibil au atacat din nou conducta Conpet, in zona localitatii Lazu.
Bancile care emit carduri isi avertizeaza posesorii de astfel de instrumente bancare ca pot fi victimele unor retele de hoti care instaleaza la bancomate copiatoare de carduri si PIN-urile acestora in vederea sustragerii banilor din conturile clientilor, anunta siteul Ghiseul Bancar.
Desi legea obliga societatile comerciale sa-si asigure paza obiectivelor, a bunurilor si a valorilor, multi agenti economici din Craiova nu au bani suficienti pentru a instala sisteme de protectie impotriva efractiei. Din aceasta cauza, patronii risca amenzi de milioane de lei.
Metoda este aleasa in special de turistii de week-end, cu posibilitati materiale ceva mai reduse, iar cazarea "la masina" este practica si aproape pe degeaba.
Retrocedarile de terenuri agricole si forestiere din judet au intrat in impas in conditiile in care buna parte din actele semnate de comisiile locale si cele judetene de fond funciar au fost contestate in justitie.
Multe dintre asociatiile utilizatorilor de apa pentru irigat s-au inglodat in datorii pentru a putea reface sistemul de irigatii, insa munca lor este distrusa de crescatorii de animale si de hoti.
Si cei care le fura au mai putin noroc deoarece toate masinile raportate a fi furate in aceasta perioada au fost gasite, in timp ce procentul de anul trecut depasea cu putin 50%.
60 de tone de tabla zincata, in valoare de 41.000 de euro, au fost recuperate de catre jandarmi si inapoiate Combinatului. Practic, o afacere in stil mare a fost oprita de catre cei de la Jandarmerie.
La fostele blocuri comuniste, parterul si ultimul etaj puneau locatarilor reale si grave probleme, incepand de la teama de hoti, refularea instalatiei, galagia sau lipsa de lumina in cazul primei variante si continuand cu tavanele prin care ploua in cazul celei de-a doua.
Subofiterul de serviciu la centrul operational al Inspectoratului de Jandarmi Judetean (IJJ) Bihor a fost anuntat telefonic, in cursul zilei de luni, ca, la un hipermarket din Oradea, doi tineri au incercat sa fure bunuri din magazin.
"Comparativ cu semestrul I din 2008, in aceeasi perioada din 2009 a scazut numarul controalelor, dar a crescut numarul de persoane descoperite fara forme legale, de la 130 anul trecut, la 207 anul acesta.
'De o saptamana adun bonuri fiscale de pe unde pot. Din magazine, de pe jos, de la prieteni generosi sau neatenti. Le pazesc bine si de hoti, si de umezeala, deocamdata au inca loc in casa, dar catre Craciun va trebui sa inchiriez un spatiu special, daca mai gasesc.
500 de oameni? ... Sunt cel mult 150, stransi ciorchine de-a lungul gardului improvizat ce desparte grupul de vorbitori de pe scarile prefecturii de multime.
Avem nevoie de dictatura pura. Si de un dictator neamt. Un om care sa aiba un salariu atat de mare, care sa se traga dintr-o familie atat de bogata, incat sa nu mai simta nevoia de a fura sau de a incuraja coruptia.
In centrul orasului, pe o suprafata de aproximativ 18.000 mp, se lucreaza la modernizarea Parcului Tineretului. Valoarea lucrarilor este de peste un milion de euro.
Pretul benzinei De cateva zile circula pe internet o mare miscare mare. Oamenii sunt de-a dreptul revoltati (ce-i drept, am vazut asta si la televizor) ca s-a scumpit (iar) benzina.
Florin Negrutiu) Nu obisnuiesc sa comentez ceea ce se intampla la altii, insa in aceasta noapte senzatia ca am calcat intr-un rahat este atat de puternica, incat ma simt nevoit sa-mi incalc aceasta regula.
Hala Matache vandalizata de hoti Ministrul Culturii, Kelemen Hunor, a cerut duminica primarului general, Sorin Oprescu, sa protejeze monumentul istoric de actele de vandalism din ultima perioada si sa recupereze obiectele furate.
subtitrarile Site-urile de subtitrari pentru firme descarcate (normal ca ilegal!) de pe net sunt intr-un aprig razboi. ... Se acuza unii pe altii de "violarea drepturilor de autor"! Adica ei vand scule pentru filme furate de pe net, dar au pretentia sa le fie respectat dreptul de proprietate;
Tiberiu Lovin a publicat pe wwww.reportervirtual.ro un articol despre conflictul de munca de la Jurnalul National, unde angajatii nu si-au luat salariile de 3-4 luni. ... Puteti citi in continuare opiniile pro si contra ale unor cititori fata de acuzatia lui Tiberiu Lovin.
google-analytics.com