Cautare

577 de rezultate pentru "home based agent" (3.51 secunde)
Un agent de politie din Oravita a accidentat un copil de 11 ani.
Potrivit unor surse judiciare, politistul se numeste Gabriel Venter, in varsta de 33 de ani, si era agent in cadrul Politiei municipiului Oradea, el fiind transferat de la Inspectoratul Politiei de Frontiera Bihor.
Un agent de la Politia Bailesti este anchetat pentru ca ar fi furat doua roti de la masina unui concitadin. ... Cristian Paul Popescu, de 23 de ani, agent in cadrul Politiei Bailesti, unde lucra ca...
La fel cum ocolirea unui limitator poate fi considerata, in functie de agent, chiar depasirea liniei continue a drumului, ceea ce te va lasa tot fara carnet.
Sa nu mai aiba niciun agent jucatorii. ... Daca sunt lipsiti de valoare, poate ca un agent cu relatii poate pacali pe cineva.
Robert Hanssen, celebrul agent FBI care a spionat pentru Rusia, a fost gasit mort in inchisoarea din SUA.
In direct la Euronews Romania, Vasile Banescu a afirmat ca "Hristos nu este agent electoral" si le-a reamintit clericilor ca "a face propaganda electorala absolut oricarei formatiuni politice este total inadecvat", iar acest lucru reprezinta o abatere.
- Audio Digitala (optica) - pentru conectarea sistemelor home cinema la televizor si pentru obtinerea sunetului digital de tip surround - Jack audio - pentru casti sau un set de boxe stereo active - Iesire video RGB - la fel ca si intrarea doar ca transmite semnal in loc sa primeasca (va urma)
Urmatoarele roluri principale le are in filmele Bobby si A Prairie Home Companion. In 2004, Lohan işi lansează
Asa sunt mai multe rafturi monobloc de 120.000 de euro (520.000 de lei), un sistem de sonorizare de 25.000 de lei, o camera video profesionala de 30.000 de lei, un laptop de 25.000 de lei, un aparat de aer conditionat de 18.000 de lei, o plasma pentru reclama de 32.000 de lei, o multifunctionala laser A3 color de 10.000 de lei sau un sistem home cinema de 5.000 de lei.
Asa sunt mai multe rafturi monobloc de 120.000 de euro (520.000 de lei), un sistem de sonorizare de 25.000 de lei, o camera video profesionala de 30.000 de lei, un laptop de 25.000 de lei, un aparat de aer conditionat de 18.000 de lei, o plasma pentru reclama de 32.000 de lei, o multifunctionala laser A3 color de 10.000 de lei sau un sistem home cinema de 5.000 de lei.
Exista doua solutii de plata la distanta prin intermediul telefonului mobil, asa-numitele solutii de tip Mobile Banking, si 12 solutii de Home Banking.
Preturile la toate produsele sint promotionale pe toata perioada sarbatorilor de iarna, in luna decembrie urmind ca toti clientii care au facut cumparaturi in valoare de cel putin 500.000 lei vechi sa participe la o tombola ce va avea premii importante, printre care putem enumera ceasuri, dvd, home cinema.
Mobilele si laptopurile, in topul vanzarilor Reprezentantii Altex si Flanco impartasesc parerea celor de la Domo, si anume ca de Sarbatori cel mai bine se vand sistemele home-cinema, aparatele foto si camerele video, televizoarele, dar si telefoanele mobile si sistemele IT.
Printre primele zece locuri in topul realizat de Deloitte se numara Wal-Mart (SUA), Carrefour (Franta), Home Depot (SUA) si Metro (Germania).
Pentru cei care vor un televizor ceva mai mare in sufragerie, Carrefour ofera un LCD cu diagonala de 82 cm la doar 2.499 de lei si un sistem home cinema cadou.
Avand in vedere ca site-ul bet-at-home.com unde se putea paria era ieri foarte solicitat, putem spune ca previziunile lui Dorian Oana vor fi depasite.
Publicitatea difuzata pe LCD-uri montate în autobuzele serviciului de transport public, vorbind în termeni de specialitate, intra în categoria „out of home“ (în afara casei) media.
Pentru aspiratoare si roboti de bucatarie taxa este de 6 lei, pentru combine muzicale, DVD playere, home cinema, valoarea taxei este de 4 lei, iar pentru restul electrocasnicelor mici taxa este de 2 lei.
Special pentru Jocurile Olimpice de la Beijing 2008, Visa a introdus bancomate cu un nou design inspirat de cultura si caligrafia chinezeasca, pe care se regasesc semnele specifice si tusele de culoare albastru si alb de pe vasele traditionale de portelan din China, se arata intr-un comunicat de presa al companiei.Douazeci si sase astfel de bancomate vor fi instalate in zona locatiilor sportive olimpice, printre care Principalul Centru Olimpic de Presa, International Broadcasting Center (IBC) si centrul media Green Home Media Village, astfel incat cei care vin la Jocurile Olimpice sa aiba posibilitatea de a retrage numerar dintr-o locatie deosebita."Am dorit sa promovam parteneriatul nostru cu Jocurile Olimpice de la Beijing intr-un mod atractiv din punct de vedere estetic si usor de recunoscut de catre vizitatorii prezenti pe perioada Jocurilor.
google-analytics.com