Cautare

1801 de rezultate pentru "grosu laurentiu inspector drumuri comunal" (3.11 secunde)
Asa cum am aflat cu totii, Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) anuntat recent ca a transmis "o notificare de reziliere a contractului de proiectare si executie a Autostrazii Bucuresti-Brasov, tronsonul Bucuresti-Ploiesti" catre antreprenorii acestei lucrari, un consortiu de firme romanesti.
BPJ-ul a mai discutat, pe langa subiectul Ionel Manafu, si "neobrazarea" Organizatiei Municipale, mai exact a presedintelui acesteia, deputatul Laurentiu Mironescu, de a solicita sefilor de institutii deconcentrate din judetul Constanta rapoarte de activitate, dupa cum au declarat, pentru "Replica", surse judetene.
Candidatul Partidului Democrat pentru Primaria municipiului Constanta va fi Laurentiu Mironescu, sustine chiar deputatul democrat. ... Desi admite ca sondajul PD la nivel de municipiu este gata, deputatul Laurentiu Mironescu este extrem de secretos in ceea ce priveste procentele, sustinand ca importante sunt datele cercetarii referitoare la asteptarile constantenilor.
Fostul director al Complexului Energetic (CE) de la Rovinari, Laurentiu Ciurel, acuza politizarea excesiva a managementului celor doua Complexuri Energetice de la Rovinari si Turceni, care ar fi condus la diminuarea drastica a profitului si chiar la aparitia pierderilor.
Pe de o parte galatenii reclama conditiile intalnite in zonele de agrement, iar pe de alta directorul ADP, Eduard Grosu, afirma ca incasarile de la Plaja "Dunarea" si Lacul "Vanatori" au fost mult mai mici decat cheltuielile de intretinere.
Igor Grosu, Presedintele Parlamentului Republicii Moldova, a declarat ca "Moldova nu va adera la NATO" Igor Grosu: ... Igor Grosu: "Noi vrem acest lucru, se pune problema aderarii Moldovei la NATO, atunci voi spune ca aceasta problema nu exista".
Directorul Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Craiova, Stefan Stoica, a facut o radiografie a drumurilor nationale din Oltenia. Acesta a precizat intr-un interviu acordat GdS ce drumuri vor intra in reabilitare si cat de repede se va finaliza Centura de Sud a Craiovei.
Dima Zainea ca inspector general si pe Marian Sarbu si Steluta Andrei ca inspectori generali adjuncti.
Vocea Valcii din 28.10.2010 informeaza ca senatorul de Valcea, Laurentiu Coca (foto), acuza guvernantii de distribuirea fondurilor pe criterii politice.
Contestatiile rasarite din senin la adresa corectitudinii alegerilor pentru functia de presedinte al Organizatiei Municipale a PD Constanta, castigate de deputatul Laurentiu Mironescu au fost solutionate. Din cate au declarat democratii, verdictul de la Bucuresti este favorabil lui Laurentiu Mironescu.
Cei carora CCL-ul le-a creat un disconfort (nejustificat am zice noi) au fost anumiti sefi de institutii descentralizate, carora presedintele Organizatiei Municipale a PD Constanta, deputatul Laurentiu Mironescu, le solicitase informari scrise referitoare la activitatea depusa la locurile de munca dobandite ca urmare a sprijinului acordat de partid.
Dar sunt si exceptii, iar un exemplu elocvent este Laurentiu Branescu, care, desi nu a implinit 18 ani, se bucura de atentia unui club foarte mare, Juventus Torino.
Astfel, Bardan Cornel Stefan a fost numit, temporar, prefect al judetului Alba, iar fostul prefect, Simedru Dan-Coriolan, a fost trecut in functia de inspector guvernamental. Raportul de serviciu al prefectului judetului Arad, Popescu Gavril a incetat cu acordul partilor, in locul sau fiind numit, temporar, Bibart Laurentiu-Calin.
Este vorba, a precizat el, de cele ale senatorilor care s-au declarat independenti la sfarsitul sesiunii trecute, precum si a lui Corneliu Grosu, care si-a anuntat demisia din PSD deocamdata doar prin intermediul mass-media, nu si in plenul Senatului.
Grupul PDL, prin vocea consilierului Stefan Stoica, le-a cerut ieri socoteala celor de la PNL pentru ca l-au desemnat vicepresedinte al CJ pe probleme economice pe Laurentiu Ivanovici, fost director al Camerei Agricole Dolj, dar si fost "trecator"
Conducerea SC Transurb a cerut emiterea unei somatii de plata impotriva societatii din subordinea Consiliului Judetului pentru plata unor penalitati de intirziere in valoare de 130 de milioane de lei Divergentele dintre cele doua parti dateaza din 2003, cind s-a semnat un contract in baza caruia Transurb se obliga sa puna la dispozitia SC Drumuri si Poduri mai multe mijloace de transport pentru constructii.
Se stie ca Romania are nevoie de autostrazi, de drumuri expres, de o infrastructura rutiera, feroviara, navala, aeriena. ... In urmatorii zece ani se vor construi peste 700 km de autostrada si 1800 km de drumuri expres avand o valoare totala de 28 de miliarde de euro.
Consulta lista tuturor camerelor video fixe functionale in prezent /avocat.net In momentul de fata sunt folosite 74 de camere fixe pentru depistarea soferilor care circula cu autoturismele fara sa plateasca rovinieta, potrivit informatiilor furnizate de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR).
Iar in acest context, sursele noastre sustin ca a revenit in carti, pentru sefia ministerului in cauza, nimeni altul decat actualul deputat PD Laurentiu Mironescu, cel despre care, la formarea actualului Guvern, se vorbea ca despre un posibil ministru al Transporturilor.
Vineri, 24 februarie a.c., Vasile Francu s-a prezentat la conferinta de presa a deputatului PC Andrian Mihei, nu pentru a vorbi de buna intelegere dintre cele doua partide, ci pentru a da "lectii de moralitate", in lipsa, deputatului PD Laurentiu Mironescu si directorului Administratiei Porturilor Maritime, Mircea Banias, colegii sai de partid.
google-analytics.com