Cautare

4506 de rezultate pentru "gliga mircea napoleon" (3.32 secunde)
Basescu a declarat la Craiova, ca adversarul sau la prezidentiale nu este Mircea Geoana, ci Ion Iliescu. ... Altminteri, in euforia sa maladiva, poate sa-si inchipuie orice, inclusiv ca se afla in competitie chiar si cu Napoleon Bonaparte !
Presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, spune, intr-o inregistrare audio care circula pe internet, folosind un limbaj injurios, ca Mircea Geoana are "o gramada de defecte".
Ar putea urma si un congres Filialele pesediste isi aleg tabara, daca nu au facut-o deja, in razboiul Victor Ponta-Mircea Geoana. ... Pana atunci, continua declaratiile acide, iar o prima judecata a lui Mircea Geoana are loc duminica, la Comisia de integritate.
Dupa ce si-a pierdut calitatea de membru al PSD, Geoana trebuie acum sa elibereze si biroul senatorial de la Craiova Presedintele PSD Dolj, Ion Prioteasa, a organizat ieri o conferinta de presa pentru a preciza care este pozitia organizatiei pe care o conduce in urma excluderii din partid a senatorului PSD de Dolj Mircea Geoana.
In 1804, Napoleon a instaurat puterea imperiala al carei sfarsit, in 1815, a declansat o perioada dominata atat de incercarile de restaurare a regalitatii, cat si de revolutii.
- Cafeaua este esenta inteligentei, cafeaua te scapa din infern, asa spunea Papa Clement al VII-lea, iar Napoleon spunea: ... Napoleon a cultivat cafeaua pe insula Sfanta Elena.
Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat, la sfarsitul saptamanii trecute, ca este "NATO-sceptic si euro-optimist" si le-a vorbit delegatilor la Consiliul National al PRM atat despre situatia politica din tara, cat si despre Nero, Beethoven si Napoleon.
Pentru membri simpli in CA au fost avizati favorabil Nicolae Danila (sustinut de PSD), Marin Dinu (PSD), Napoleon Pop (PNL), Virgiliu Stoenescu (PDL) si Agnes Nagy (UDMR).
• Mugur Isarescu - presedinte al CA al BNR si guvernator al BNR • Florin Georgescu - prim-viceguvernator • Cristian Popa - viceguvernator, sef al Comitetului de trecere la moneda unica europeana • Bogdan Olteanu - viceguvernator • Dinu Marin (decan ASE), Nicolae Danila (fost presedinte BCR), Virgil Stoenescu, Agnes Nagy si Napoleon Pop - membri ai CA al BNR.
"Cafeaua este esenta inteligentei, cafeaua te scapa din infern", asa spunea Papa Clement al VII-lea, iar Napoleon spunea: ... Napoleon a cultivat cafeaua pe insula Sfanta Elena.
In acest sens, un rol important a jucat propaganda unionista, care si-a desfasurat activitatea indeosebi in Franta, deoarece imparatul Napoleon al III-lea era principalul lider politic international care sustinea ideea unirii celor doua Principate romanesti.
Dupa infringerea Rusiei in razboiul Crimeei, hegemonia Frantei i-a permis lui Napoleon al III-lea sa incerce creearea unui bastion in rasarit, care sa contrabalanseze dominatia rusa in regiune.
Printesa a fost fiica printului Roland Bonaparte si a Mariei Félix Blanc, iar bunicul patern a fost Pierre Napoleon Bonaparte, nepotul lui Napoleon I.
SUA au subjugat Europa la fel ca si Napoleon sau Hitler. Lavrov: Sunt sigur ca aceasta isterie va trece. Suntem pregatiti pentru dialog.
Mircea Gainusa, fostul sef al Serviciului de Protectie si Paza - Constanta este fara indoiala un om meticulos, ba chiar se poate vorbi despre "defect profesional" in atitudinea pe care o afiseaza.
Dovada ca Mircea Geoana isi face partid. ... Fostul presedinte al PSD Mircea Geoana si apropiatii sai s-au intalnit in urma cu doua saptamani la hotel Ramada pentru a discuta despre formarea unui nou partid.
Nava scoala "Mircea", a Academiei Navale "Mircea cel Batran" din Constanta, a aniversat 70 de ani de la intrarea in serviciul Marinei Romane. Bricul "Mircea" este numele a doua nave din dotarea Marinei romane.
Nikolic (17), Gutoaia (6), Alionescu, Gliga, Bratoloveanu, Deconescu. ... importanti, cei trei arbitri, Mircea Serban, Alin Faur si Laszlo Bukuresti. ... CSU Sibiu a fost condusa de pe banca de Mircea Vulc si nu de antrenorul principal, Catalin Vulc, tinut acasa de probleme medicale.
Troupe (18 puncte), Gliga, Kabengele (2), Bratoloveanu, Deconescu, Darby (19), Steffel (10), Mocanu (2), Kljajevic (8), Nikolic (15), Gutoaia (6), Alionescu.
Mircea Basescu, fratele presedintelui Romaniei, a ajuns zilele acestea in atentia mass-media "gratie” demersului lui Mugur Ciuvica.
google-analytics.com