Cautare

568 de rezultate pentru "gabriela marga garga" (5.24 secunde)
In anul 2005, Lavinia Sandru s-a casatorit cu politicianul Darius Valcov, iar nasi de cununie au fost Cozmin si Gabriela Gusa. ... Dupa numai un an de mariaj a venit pe lume si singurul lor copil, Sara Gabriela.
Primarul general Gabriela Firea a replicat ca proiectul a fost initiat in urma rugamintii Asociatia Presei Romane, in contextul in care in toate capitalele europene jurnalistii au acces la spectacolele oferite de institutii din subordinea primariei.
Uite cum arata dupa consolidare Primarul General, Gabriela Firea, a inaugurat luni, 28 noiembrie, Arcul de Triumf, monument care a fost consolidat, restaurat si conservat de Municipalitate prin cofinantare europeana.
Monumentul dedicat lui Rainier al III-lea, inaugurat in Parcul Circului Monumentul dedicat lui Rainier al III-lea, cuprinzand o statuie a principelui, dar si un ansamblu cu personaje din lumea circului, a fost inaugurat, miercuri, in prezenta primarului general, Gabriela Firea, si a printesei Stephanie de Monaco.
dr Ioana Daramus Analiza in profunzime date Florentina Furtunescu Roxana Nemes Validare spirometrii Daniela Boldeanu Gabriela Jimborean Mimi Florea Nitu Roxana Nemes Realizarea spirometriilor a fost posibila la nivel national datorita implicarii unui numar mare de medici din toate judetele tarii:
Gabriela Firea:
Gabriela Firea vrea o lege de includere a unor spatii pentru after school in proiectele viitoarelor biserici Senatoarea PSD Gabriela Firea declara ca va sustine o propunere legislativa pentru includerea in proiectele viitoarelor lacasuri de cult a unor spatii pentru after school si scoala de duminica, initiativa urmand sa prevada si construirea unor astfel de spatii in apropierea bisericilor existente.
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut in plenul Senatului din 5 noiembrie 2013, o declaratie politica cu titlul: "Pensie sau salariu?
Blogul senatoarei Gabriela Cretu: Pozitia pe care nu am fost lasata sa o exprim in Senatul Romaniei Astazi s-a votat, conform Regulamentului, ca senatorii nu au dreptul sa participe in mod individual la dezbaterile generale privitoare la Legea interzicerii fracturarii hidraulice, pentru eficienta activitatii.
Senatoarea Gabriela FIREA a sustinut o declaratie politica in plenul Senatului, intitulata "Cersetoria infantila trebuie tratata incepand de la cauze, si nu de la efecte", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Gabriela Cretu a sustinut o declaratie politica intitulata: "La egalitatea de gen suntem codasi; dar asta un mira pe nimeni...", pe care o puteti citi in continuare.
Gabriela Man, nutritionistul centrului de medicina integrativa, LEON CLINIQUE http://leon-clinique.ro/, unul dintre promotorii acestui tip de alimentatie sanatoasa.
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut o declaratie politica, intitulata "Ca fost cadru didactic, ca mama, jurnalist si senator, cred cu tarie ca invatamantul trebuie sa fie prioritatea zero a oricarui guvern", pe care o puteti citi in continuare.
Exista o disputa intre dl presedinte Traian Basescu si d-na senator Gabriela Firea, referitoare la valabilitatea sau nulitatea tranzactiei prin care dl Basescu a intrat in posesia unei mosii de cateva sute de hectare, in comuna Nana din judetul Calarasi.
Senatoarea Gabriela Firea noteaza pe Facebook: ... Le multumim tuturor celor care au transmis mesaje de solidaritate catre Gabriela Szabo".
dr. Gabriela Roman atentioneaza ca, din pacate, mare parte dintre acesti copii ajung tarziu la medicul specialist. ... dr Gabriela Roman.
• Ultimul dosar care a facut valuri este cel in care e implicata Gabriela Firea. Scandalul a inceput in aprilie anul acesta dupa ce presedintele a numit+o pe Gabriela Firea santajista de profesie si a amenintat+o.
Gabriela Mateiuc, director la Cozonac Domnesc de la Botosani, participa in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti)!
Senatoarea Gabriela Firea a trasmis un comunicat de presa intitulat "Klaus Ghiniohannis loveste din nou!", pe care il puteti citi in continuare.
Gabriela Man, nutritionist si Calin Novacescu, antrenor al Clubului Sportiv Dinamo. ... nutritionist Gabriela Man, nutritie si sport alaturi de Calin Novacescu.
google-analytics.com