Senatoarea Gabriela Firea a trasmis un comunicat de presa intitulat "Klaus Ghiniohannis loveste din nou!", pe care il puteti citi in continuare.
Candidatul ACL la presedintie nu numai ca refuza sa lamureasca aspectele controversate legate de averea sa si de activitatile din trecut, dar isi permite sa aiba o atitudine cinica la adresa profesorilor care, asa cum spune el ca a facut, au muncit cinstit o viata intreaga dar nu au reusit sa-si cumpere 6 case.
Ghinion! Aceasta a fost reactia sincera si spontana a lui Klaus Iohannis in momentul cand a fost intrebat, la o emisiune televizata in direct, cum isi explica acest lucru.
Recapituland cu ajutorul declaratiilor sale din aceasta campanie electorala, dl. Iohannis este un politruc care a adunat o avere considerabila din meditatii si investind in imobiliare si nu in copii, spre deosebire de marea majoritate a profesorilor din Romania care insa au pur si simplu ghinion.
Ghinion ar avea romanii daca un astfel de om ar ajunge presedinte, dar si mai mare ghinion au cei din PNL care i-au dat partidul pe tava si cei de la PDL care si-au sacrificat candidatul pentru el. Mai mult ca sigur, pentru membrii si simpatizantii ACL, primarul din Sibiu va ramane in istorie sub numele Ghiniohannis!