Cautare

1318 de rezultate pentru "gabriel oprea" (3.24 secunde)
Pe 17 iulie 2007 la orele 18:40, Liviu Oprea de 47 ani, fost ofiter de aviatie si controlor de trafic aerian militar, in prezent sef de tura la Obsevatorul seismic Muntele Rosu, a facut deasupra localitatii Cheia, cu un aparat digital FUJI A345 de 4,1M, o fotografie cu un peisaj montan, pe directia 270 (vest).
Ministrul de Interne Gabriel Oprea a declarat luni , la iesirea din sedinta BPN al PSD, ca le-a spus colegilor ca mai presus de orice interese, de grup sau personale, este interesul tarii si ca secretarii de stat numiti de el erau agreati de partid si foarte performanti.
Senatorul Cristian Diaconescu s-a alaturat grupului independentilor, a declarat, miercuri, generalul de opereta Gabriel Oprea, ministru al Apararii si lider al grupului asa-zis independent - oaste de stransura formata din dezertori din alte partide pusi in slujba lui Basescu.
Fostul presedinte Ion Iliescu a declarat, pentru "Gandul", ca partidul pe care ar urma sa-l infiintieze Gabriel Oprea reprezinta "o structura oportunista si o manevra politica a oamenilor din jurul lui Traian Basescu", avand intre obiective largirea spectrului politic de sustinere a puterii.
Mai grav, insa, grupul lui Oprea pregateste faza a doua a atacului la PSD si PNL, mai precis dezertarile de alesi locali.
Legat de optiunea PSD pentru un astfel de promotor al imaginii partidului, presedintele PSD Ilfov Gabriel Oprea a incercat sa justifice o astfel de alegere. Interpretul este din Stefanesti, este apreciat de locuitori si reprezinta "un reper" pentru aceasta localitate, a afirmat Gabriel Oprea.
Legat de optiunea PSD pentru un astfel de promotor al imaginii partidului, presedintele PSD Ilfov Gabriel Oprea a incercat sa justifice o astfel de alegere. Interpretul este din Stefanesti, este apreciat de locuitori si reprezinta "un reper" pentru aceasta localitate, a afirmat Gabriel Oprea.
Este vorba despre partidul gestant al generalului Gabriel Oprea, care i-a dat o comanda si Dancu o executa. Pe bani.
Presedintele Traian Basescu a inaintat in grad trei "dezertori" din Partidul Social Democrat, respectiv Neculai Ontanu, Gabriel Oprea si Anghel Iordanescu, considera presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu.
Mai multe surse din PSD au legat demiterea lui Gabriel Oprea, la inceputul acestui an, din fruntea Ministerului de Interne de incercarea lui Marian Vanghelie de a-l impune pe senatorul Catalin Voicu in pozitia de ministru.
Deputatul Valeriu Steriu a demisionat din PSD si, incepand de ieri, s-a alaturat grupului independentilor condus de Gabriel Oprea, informeaza www.mediafax.ro. ... M-am consultat cu Gabriel Oprea si am stabilit ca prioritate lucruri practice pentru agricultori", a explicat Steriu.
Senatorul Cristian Diaconescu s-a alaturat grupului independentilor, a declarat, miercuri, Gabriel Oprea, ministru al Apararii si lider al grupului. ... Senatorul Cristian Diaconescu a demisionat din PSD si s-a afiliat grupului de parlamentari independenţi, a declarat pentru NewsIn Gabriel Oprea, liderul coordonator al grupului.
Liderul grupului deputatilor si senatorilor independenti, generalul (dezertor din PSD) Gabriel Oprea, a spus ca va onora invitatia adresata de catre seful statului pentru consultarile de la Cotroceni, independentii (dezertori din PSD si PNL) intentionand sa sustina un proiect propriu de revizuire a Constitutiei.
Nume de politicieni precum Gabriel Oprea, Ludovic Orban, Marian Vanghelie, Miron Mitrea, de magistrati - Florin Costiniu, si de oameni de afaceri - Costel Casuneanu si Marius Locic, apar in stenogramele din dosarul DNA prin care se cere arestarea senatorului PSD Catalin Voicu.
Chestorul Senatului Ioan Chelaru a declarat ca inaintea sedintei in plen va avea loc o reuniune a Biroului Permanent, pentru trimiterea catre plen a raportului Comisiei juridice.DNA a cerut ministrului Justitiei, Catalin Predoiu, sa sesizeze Senatul in vederea incuviintarii arestarii senatorului PSD, acuzat de trafic de influenta si fals in inscrisuri sub semnatura privata.Nume de politicieni precum Gabriel Oprea, Ludovic Orban, Marian Vanghelie, Miron Mitrea, de magistrati - Florin Costiniu, si de oameni de afaceri, apar in stenogramele din dosarul DNA prin care se cere arestarea senatorului PSD Catalin Voicu.
'Prin motiune, se subliniaza inconsecventa actualilor guvernanti, dar si pozitia duplicitara a Ministrului Apararii, Gabriel Oprea, fata de situatia pensionarilor militari. In text, se face referire la declaratiile ambigue ale lui Gabriel Oprea, cerandu-se demisia ministrului.
Presedintele executiv al Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei (UNPR), Gabriel Oprea, a anuntat, sambata, la Poiana Brasov, ca actualul primar al Sectorului 2, Neculai Ontanu, va fi candidatul acestei formatiuni politice pentru functia de primar general al municipiului Bucuresti.
In ceea ce priveste un eventual inlocuitor al lui Vasile Blaga la sefia Ministerului de Interne, Radu Tudor a afirmat ca se asteapta ca presedintele Traian Basescu sa il nominalizeze pe Gabriel Oprea, ministrul Apararii Nationale.
In parlament, ca independent, Chereches a ramas apropiat de formatiunea lui Cristian Diaconescu si Gabriel Oprea care pe atunci abia prindea forma.
- Exista o legatura intre constituirea Uniunii Social Progresiste anuntata de presedintele UNPR Gabriel Oprea si Platforma de Centru Stanga? ... Dupa cum stiti, a spus-o presedintele Gabriel Oprea, vom lansa Uniunea Social Progresista la sfarsitul lunii decembrie.
google-analytics.com