Cautare

1835 de rezultate pentru "furt de aur in pitesti" (2.74 secunde)
Cum iti dai seama daca e aur sau nu? ... Daca "argintul fals" e pe toate drumurile, chiar si cu stanta (cititi mai multe detalii aici), aurul prin definitie, ar trebuie sa fie mult mai greu de comercializat oriunde si oricum.
Partidul National Liberal nu mai este bun asa cum este el acum, condus de Calin Popescu Tariceanu, a hotarat Theodor Stolojan, dar si echipa acestuia, care au prezentat, la Pitesti, platforma-program de relansare a liberalismului.
Numarul de Aur, secretele pe care nu le spune nimeni despre Elementul Divin Phi, numarul de aur, este egal cu 1,6180339887. Numarul de aur, numit si Phi, se gaseste in toate lucrurile. ... Proportia corpului uman, a plantelor, a animalelor, respecta numarul de aur.
Tronsonul Pitesti-Sibiu ar putea fi prins in Master Planul de transport ca autostrada Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a anuntat joi, in urma unei intalniri cu reprezentantii Uzinelor Dacia Mioveni, ca va discuta si va analiza posibilitatea ca tronsonul Pitesti - Sibiu sa fie prins in forma finala a Master Planului General de Transport ca autostrada, in doua faze, anunta Mediafax.
Au fost angajate 100 de persoane, iar alte 60 vor urma lunile viitoare. Desi noua facilitate de productie este operationala, oficialii companiei nu au putut spune cand incepe productia efectiva de scaune pentru Ford si nici care este volumul productiei planificat pentru anul 2012.
Un grup infractional suspectat de contrabanda cu tigari a fost destructurat de politisti ai Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Pitesti. In urma unui flagrant organizat in weekend, au fost depistati doi dintre membrii gruparii, in timp ce intentionau sa vanda 90.000 de tigarete de contrabanda.
De ce face Basescu lobby pentru Rosia Montana Presedintele Traian Basescu s-a lansat intr-o adevarata campanie de lobby pentru proiectul de la Rosia Montana. ... Traian Basescu a declarat luni, la TVR, ca exploatarea de la Rosia Montana trebuie sa inceapa, pentru ca Romania are nevoie de aurul din Apuseni.
La data de 25 august 2010, ora 14.00, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 16 Politie au fost dirijati de catre Dispeceratul 112 - Sector 4 Politie in incinta unui complex comercial din sectorul 4 unde i-au depistat pe B. GABRIEL de 21 de ani si D.
La data de 15 octombrie 2010, ora 04.30, lucratori din cadrul Sectiei 7 Politie - Biroul Ordine Publica i-au depistat pe Sos. ... Razvan de 20 de ani, cunoscut cu antecedente penale si P.
Banca Comerciala Romana (BCR) a deschis saptamana aceasta la Pitesti si Oradea doua puncte de lucru pentru cumpararea de aur de la populatie si firme, a anuntat ieri institutia bancara.
O stire Reuters anunta ieri ca pretul aurului la bursele internationale a atins un nivel-record pentru ultimii 25 de ani.
Banca Comerciala Romana (BCR) a cumparat de la populatie si firme in ultimii doi ani aproximativ 200 de kilograme de aur, fiind singura institutie de credit care ofera acest serviciu, se arata intr-un comunicat al bancii.
Patru firme au depus luni ofertele pentru licitatiile organizate de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania, pentru asigurarea serviciului de paza pe autostrazile Soarelui si Bucuresti-Pitesti-Centura Pitesti.
Daca în ceea ce priveste investitorii straini, majoritatea evita sa faca declaratii, firmele de profil din România au precizat ca sunt dornice sa lucreze cu Ford. Acestea colaboreaza deja cu celalalt producator de autovehicule, Dacia Pitesti.
Daca în ceea ce priveste investitorii straini, majoritatea evita sa faca declaratii, firmele de profil din România au precizat ca sunt dornice sa lucreze cu Ford. Acestea colaboreaza deja cu celalalt producator de autovehicule, Dacia Pitesti.
O companie chineza vrea sa construiasca autostrada Pitesti - Craiova si anunta reteta succesului pentru accelerarea lucrarilor:
BNR vinde o moneda din aur dedicata aniversarii a 140 de ani de la nasterea lui Nicolae Iorga In conformitate cu prevederile Legii nr.312/2004 privind Statutul Bancii Nationale a Romaniei, Banca Nationala a Romaniei va pune in circulatie, in scop numismatic, incepand cu data de 25 iulie 2011, o moneda din aur dedicata aniversarii a 140 de ani de la nasterea lui Nicolae Iorga.
La data de 17 august 2010, ora 14.50, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 17 Politie - Biroul Ordine Publica, fiind dirijati de Dispeceratul 112 - Sector 5, au prins-o in flagrant pe I. Elena de 55 de ani din jud.
La data de 19.04.2011, orele 15.23, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 1 Politie, in colaborare cu jandarmi din cadrul Directiei Generale de Jandarmerie a Municipiului Bucuresti, l-au depistat pe T.
La data de 19.04.2011, orele 15.23, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 1 Politie, in colaborare cu jandarmi din cadrul Directiei Generale de Jandarmerie a Municipiului Bucuresti, l-au depistat pe T.
google-analytics.com