Cautare

373 de rezultate pentru "fratele" (6.65 secunde)
Mi-a fost adus un martor pe care nu l-am vazut in viata mea, cum ca ar fi fratele femeii. Eu platesc pentru ce am facut, dar nu pentru fapte pe care nu le-am comis, dar si cel care mi-a fabricat dosarul din burta trebuie sa plateasca.
Pe de alta parte, este aproape sigur ca Traian Basescu va veni si in Constanta, mai exact isi va vizita mama si se va intalni cu fratele sau, Mircea Basescu.
Mircea Basescu, fratele presedintelui Romaniei, cu care am avut o relatie excelenta. Pot sa va spun, de asemenea, ca om avizat, ca dl.
inainte de 1989, cind era marele sef al Militiei Economice, cu sprijinul PCR si al ICSAP, fratele sau Vasile a fost uns gestionar la unul din restaurantele cu cel mai bun gheseft in bani negri din Satmar, "Somesul” de pe Closca.
Ati vazut ca loviti oameni pe strada, ii bateti, avocati, fratele dumneavoastra palmuieste femei... Traian Basescu: ... femei in intersectie, da.
Procurorii spun ca Marian Verenciuc racola tinere, carora le facea rost de acte si le aranja transportul spre Grecia, la fratele sau.
"Domn’e, sunt in firma cu fratele lui Radu Berceanu". Si mi-au spus oamenii. Iar eu nu am nici un frate, nici o sora.
Printre cei cinci care s-au abtinut au fost Alexandru Mazare (fratele primarului Constantei), Doina Silistru si Olguta Vasilescu. Senatorii au luat pauza de consultari, la cererea senatorului Serban Mihailescu.
"Intrebati-l pe fratele meu. Eu nu stiu nimic ". Dupa schimbarea puterii, o multime de sefi ai inspectoratelor judetene de politie si-au pierdut posturile, majoritatea preferind sa se pensioneze.
Ca primar, mi-am dat singur o casa pe strada Mihaileanu. Ca presedinte, l-am ajutat pe fratele meu sa faca afaceri cu armament. Inca un mandat si m-am aranjat!
Fratele omului de afaceri sirian Omar Hayssam este cercetat intr-un dosar complex de evaziune fiscala, el reusind de altfel sa paraseasca Romania dupa ce a transferat un milion de dolari in strainatate.
Se pare ca Dacia Duster a primit numai 3 stele in urma testelor de impact, in schimb ce fratele Qashqai, cu care imparte platforma, se bucura de 5 stele.
La fel de impulsiv precum fratele sau mai mic, Corneliu Vadim Tudor, deputatul peremist a povestit cele intamplate inclusiv colegilor din comisie si generalilor din armata.
Iar daca fratele presedintelui, Mircea Basescu, a dat de inteles ca vineri (atunci cand s-a aflat cu probleme de afaceri pe la Bucuresti) va trece pe la acesta sa ii ureze toate cele, cumnata lui Basescu a declarat ca nu stie unde se afla presedintele de ziua lui, „pentru ca asa este el, niciodata nu stii cum i se modifica programul”.
Acolo urmase Gimnaziul indusrial, pe timpul razboiului, fratele meu cel mare. Am intrat pe locul al doilea. La vederea listei de taxe si alimente ce trebuiau predate din prima zi de scoala, sentinta s-a pronuntat imediat:
- grosule...stii k fratele tau nu iarta k ati facut tamtamu ala DEGEABA - dak aveti ceva de impartit cu federatia...treaba voastra...dar nu faceti dastea pe spatele meu..k nu o sa iesiti prea bn din asta....!!!
Fratele acestuia, Victor Becali, pe langa cei sapte ani de inchisoare cu executare si sapte ani interzicere a unor drepturi, pentru inselaciune, a mai primit un an si noua luni pentru evaziune fiscala si doua pedepse a cate doi ani si noua luni pentru spalare de bani.
"Am lamurit toate lucrurile inca din 1999" Cu toate acestea, se pare ca actionariatul Blue Ocean Ltd Belize ar cuprinde si societatea comerciala la care deputatul Alexandru Mazare si fratele sau Mihai au detinut la un moment dat cate 15% din actiuni.
Alexandru Timofte a participat cu lucrari de grafica la diferite expozitii, care i-au fost achizitionate de colectionari din tara, dar si din SUA, Danemarca, Austria, Spania, Japonia, Mexic si Turcia, iar alaturi de fratele sau geaman a pictat mai multe biserici, cu titlul de act de caritate.
Fratele meu cunoaste astfel orasele gigantice, cerul rosiatic din zori de zi, pamantul reavan de boare, satele agatate de versantul muntilor:
google-analytics.com