Cautare

373 de rezultate pentru "fratele" (2.56 secunde)
Copil fiind, am participat la aceste ritualuri de purificare impreuna cu fratele meu si verisorii mei.
O femeie, in varsta de 32 de ani, si-a ucis in bataie fratele cu 11 ani mai mare, in urma unui atac de o violenta iesita din comun.
Partidul Social Democrat il propune pe fostul parlamentar Alexandru Stanescu, fratele secretarului general al PSD, Paul Stanescu, in functia de vicepresedinte al Agentiei Nationale pentru Reglementare in Energie.
Cine a fost fratele Roger, cine este romanca ucigasa… absolut toate detaliile sunt puse pe tapet. ... Si nu din cauza romancei cu tulburari psihice, care l-a omorat pe fratele Roger.
Avem si noutati despre Sorana, mama bebelusului care este acum intr -un centru de detentie din Danemarca. Fratele acesteia a reusit sa o viziteze pentru prima data si sa stea de vorba cu ea.
O fetita de 10 ani din Oradea a reactionat ca un adult intr-un moment important pentru fratele ei. Copila a sunat singura la 112 cand a vazut ca baiatului ii este rau, iar parintii nu puteau solicita ajutor pentru ca sunt surdo-muti.
Moise, fratele lui Aron, a venit in platoul emisiunii Mireasa.Capriciile iubirii! Bunica si Aron au fost foarte emotionati la intalnirea cu Moise si au izbucnit in lacrimi!
Innebunit dupa vanatoare si pescuit, fost inginer de proiectare, a plecat in 1990 la fratele lui in America, lasand acasa o nevasta trecuta de prima tinerete si un baiat destul de mic.
O tanara in varsta de 22 de ani din judetul Olt a fost ucisa in bataie de catre fratele ei, in varsta de 24 de ani.
Dani Mocanu a fost plasat in arest la domicilu, in timp ce fratele sau, Nando Mocanu, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.
Mihai Traistariu, unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati artisti din tara noastra, a dezvaluit care este motivul scandalului cu fratele sau pictor.
Potrivit avocatului Mihai Dumitrascu, din cadrul Baroului Olt, aparatorul lui Vasile Anghel, zis Amar, fratele lui Bercea Mondial, parte in dosarul in care au fost judecati cei doi inculpati, imediat dupa emiterea mandatelor de arestare, acestea trebuia puse in aplicare.
Printul Harry sustine in cartea sa autobiografica "Spare" (Rezerva) ca a fost batut in 2019 de fratele sau, William, mostenitorul coroanei, dupa o cearta legata de casatoria sa cu actrita Meghan Markle, scrie The Guardian, care a avut acces la volumul ce urmeaza sa fie publicat in curand.
Harry povesteste in carte ca fratele sau ar fi criticat casatoria sa cu Meghan Markle. Printul Harry a sustinut ca fratele sau, William, "l-a trantit la podea", in 2019.
Politistii BCCO Craiova, coordonati de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Serviciul Teritorial Craiova, au destructurat un grup de camatari din Craiova, una dintre persoanele retinute fiind fratele unui procuror de la Parchetul de pe langa Judecatoria Cornetu.
A avut loc o dubla crima la Bran. Atacatorul si-ar fi ucis fratele si cumnata in urma unui conflict. Descoperirea a fost facuta chiar de tatal criminalului.
Artistul este acuzat ca ar fi promovat, impreuna cu fratele sau, pe pagina personala de Instagram, doua platforme care ii invitau pe romani sa investeasca bani pentru a cumpara actiuni.
Miraj Tzunami, fratele lui Tzanca Uraganu, s-a trezit cu mascatii la usa. Artistul si familia sa au fost evacuati din imobilul in care locuiesc in Ploiesti.
Astfel, pe locuri fruntase se situeaza Ilie Merce, fost ofiter de Securitate, Nicolae Iorga, devenit celebru dupa faptele antisociale comise de fiul sau in Brasov, Danut Saulea, caruia i s-a ridicat imunitatea parlamentara pentru ca a sustinut ca in Romania au fost antrenati luptatori palestinieni, fratele liderului PRM, Marcu Tudor, care a fost impus pe liste in ciuda opozitiei aprige a filialei Prahova, si lista ar putea continua.
Marcu Tudor, fratele presedintelui PRM, a fost implicat in scandalul "Tigareta 1", primul mare caz de contrabanda cu tigari ajuns in justitie, dar dupa cercetare, dosarul a fost solutionat cu neinceperea urmaririi penale.
google-analytics.com