Cautare

373 de rezultate pentru "fratele" (4.24 secunde)
Diseara va merge cu mai multi prieteni, dar si cu fratele fotbalistului Didier Drogba pe Stamford Bridge Stadium la meciul dintre Steaua si echipa engleza Chelsea Londra.
Ca persoana profana, este un om batran, un pastor batran cu barba de omat, vecin cu Mos Ajun, fratele sau mai mic. ... Motivand ca este om sarac, acesta o trimite la fratele sau bogat, Mos Craciun.
Ce spune sora lui Sergiu Nicolaescu despre incinerarea regizorului Iolanda Nicolaescu, sora lui Sergiu Nicolaescu, a declarat, vineri, la Romania TV, ca fratele sau va fi incinerat pentru ca asa fost dorinta acestuia.
"Toata averea stransa de fratele meu a fost facuta inainte sa se insoare cu Dana. ... Nu cred ca fratele meu nu m-a trecut in testament", a adaugat Iolanda.
Artistul plastic ALEXANDRU GEORGE TIMOFTE a participat cu lucrari de grafica la diferite expozitii, care i-au fost achizitionate de colectionari din tara, dar si din SUA, Danemarca, Austria, Spania, Japonia, Mexic si Turcia, iar alaturi de fratele sau geaman a pictat mai multe biserici, cu titlul de act de caritate.
Artista este una dintre persoanele care adora muntele, tocmai de aceea si-a luat fratele intr-o mini vacanta pe care au petrecut-o weekendul trecut la Hotelul Orizont din Predeal.
Fratele Laurei, Alexandru, a fost invitatul lui Teo Trandafir la emisiunea ei de la Kanal D, unde a facut marturisiri de-a dreptul sfasietoare, dar si emotionante, inca din copilaria artistei si momentele in care aceasta s-a apucat de cantat, si pana la ce se intampla in prezent.
Conform Libertatea, fratele artistului s-a stins din viata la 25 de ani, intr-un teribil accident rutier provocat de prietenul lui cel mai bun.
Piesa este compusa si produsa de catre George Hora, fratele frumoasei artiste, si este al treilea single al ei in limba spaniola. ... Videoclipul a fost regizat de Silviu Mindroc, iar de montaj s-a ocupat fratele artistei, George Hora.
Ciudat este ca personajul din fotografie seamana si nu prea cu adevaratul Omar Hayssam. Priviti fotografia: cine poate spune ca nu este o sosie a lui Omar Hayssam sau fratele lui geaman.
Pantelimon, sau Pintilie calatorul, este fratele mai mic al Sfantului Ilie si este sarbatorit de calendarul ortodox si cel popular la data de 27 iulie. El mijloceste pe langa fratele lui pentru ca acesta sa nu trimita stihiile naturii asupra recoltelor.
Fratele Aureliei Ion face DECLARATII EMOTIONANTE despre sora lui In drama din Muntii Apuseni a pierit si studenta la Medicina Aurelia Ion, care a lasat in urma o interaga familie impietrita de durere.
Stimati colegi, in acest moment, problema cea mai importanta nu este nici infractorul Sandu Anghel, nici Mircea Basescu, fratele presedintelui, ci insusi presedintele Romaniei.
Vizitata de fratele ei chiar in seara cu pricina, sotia ucigasa i-a marturisit acestuia ceea ce facuse. ... In seara urmatoare, pe la ora 21.00, Elena si Nicolae, fratele ei, au transportat cu o scara, trupul lui Gheorghe pana la malul Dunarii.
Ca persoana profana, este un om batran, un pastor batran cu barba de omat, vecin cu Mos Ajun, fratele sau mai mic. ... Motivand ca este om sarac, acesta o trimite la fratele sau bogat, Mos Craciun.
Una dintre ipotezele mai recente a fost relatia stransa si in acelasi timp socanta pe care actrita o mentine cu fratele ei, James Haven, scrie Agerpres.
Spunandu-i ca l-a gasit pe Mesia, Andrei l-a dus si pe fratele sau, Petru, la Christos Domnul.
Conform Bibliei, Andrei este fratele apostolului Petru. ... - Pe cand Iisus umbla pe langa Marea Galileii, a vazut doi frati, pe Simon, ce se numeste Petru si pe Andrei, fratele lui, care aruncau mreaja in mare, caci erau pescari.
Fratele si sora Hanului Legenda Martisorului este foarte veche, datand pentru Bulgari din perioada primului han. Pe cand sora sa si fratele sau se aflau in prizonierat, hanul le-a trimis un soim care avea legat un fir de ata alba pentru a-i instiinta ca ii va ajuta sa evadeze.
Copila ar fi fost abuzata sexual de unchiul ei, precum si de fratele ei mai mare care acum este cautat de Politia din statul indian Madhya Pradesh.
google-analytics.com