DeCeNews: Ce spune sora lui Sergiu Nicolaescu despre incinerarea regizorului

Iolanda Nicolaescu, sora lui Sergiu Nicolaescu, a declarat, vineri, la Romania TV, ca fratele sau va fi incinerat pentru ca asa fost dorinta acestuia.
Iolanda Nicolaescu, in varsta de 86 de ani, a precizat ca si unchiul lor a fost incinerat, iar Sergiu Nicolaescu a vrut acelasi lucru, scrie rtv.net.
"Incinerarea a fost ideea fratelui meu. Am vorbit cu el de o viata sa fie incinerat. Si unchiu-miu a dorit acest lucru, si el a spus ca vrea tot asa ca unchiul meu. Nu dati vina pe nevasta si pe nu stiu ce. Nu va luati dupa barfe", a declarat Iolanda Nicolaescu la Romania TV.
In ceea ce priveste averea regizorului, Iolanda Nicolaescu a precizat: "Fratele meu are banii dinainte de Revolutie, pentru 26 de filme facute in strainatate pentru care lua valuta. Statul roman il lasa pentru ca ii lua 60% din bani si el numai 40%. Absolut tot ce are sunt dinainte de Revolutie".
Trupul neinsufletit al regizorului Sergiu Nicolaescu va fi incinerat sambata, la ora 12.00, la crematoriul Vitan Barzesti din Bucuresti. Incinerarea va avea loc intr-un cadru restrans, nefiind permis accesul presei.