Cautare

373 de rezultate pentru "fratele" (2.67 secunde)
Acolo unde vrei sa ajungi il vei gasi pe fratele meu, Amir. Fratele meu Sarun are pravalie in partea cealalta a desertului, iar la miazanoapte e un var al meu, mai departe, la mare, e un alt var.
El, cu mama, sora M si fratele V (cu trei ani mai mare), veneau din Camara, un cartier marginas din Sighetu-Marmatiei, situat cam la 3 km de centrul orasului, si urcau pe o coasta domoala, pe o carare care trecea pe langa o livada.
Radu Mazare, insotit de fratele sau Mihai si de viceprimarul Gabi Stan (a carui barba mai are putin si sperie tancii intalniti prin parcuri), s-a aflat ieri in zona Piata Far, acolo unde se construieste...
Presedintele cubanez, Raul Castro (foto), a tinut sa sublinieze autoritatilor belgiene si americane ca nu a preluat puterea de la fratele sau Fidel pentru "a restaura capitalismul" in Cuba.
Edilul social-democrat a reactionat furibund la acuzatiile ANI, invocand o eroare a functionarilor Registrului Comertului (ONRC) care ar fi gresit, trecandu-l ca administrator pe el si nu pe fratele sau, Mihai Mazare, cum ar fi fost normal.
Eu cred ca in momentul cand s-a cumparat energie ieftina si s-a vandut la suprapret de fratele presedintelui Romaniei, eu cred ca atunci s-a si stiut si cred ca s-au si incasat bani publici de la cetatenii Romaniei?
Sorin Rosca Stanescu scrie pe blog-ul personal ca fratele presedintelui Romaniei a participat la o operatiune ultrasecreta de trafic international cu mari cantitati de explozibil. ... Operatiunea a fost dirijata de Mircea Basescu, fratele presedintelui Romaniei.
Referindu-se la legatura cu fratele presedintelui, Traian Basescu, Purcarea a declarat ca Mircea Basescu a asigurat utilajele pentru descarcarea navelor cu munitii.
Senatorul democrat Edward Kennedy, fratele fostului presedinte american asasinat in 1963, John Kennedy, a incetat din viata la varsta de 77 de ani, din cauza unui cancer la creier. ... El a ocupat astfel fotoliul lasat liber de fratele sau, John, devenit presedinte.
Fratele lui Ludovic Orban (cel care visa sa devina liderul PNL) este noul consilier al presedintelui Basescu pe probleme de afaceri europene. ... Acum se explica vehementa cu care fratele Ludovic l-a contrat pe Crin Antonescu.
pe fratele meu, generalul Tudor, si revolutionarul Bebe Ivanovici care a fost lovit cu clanta portii intr-o operatie pe care o avea la coloana. ... Ori atunci am fost lovit de usa de fier forjat, ori cand a venit fratele meu.
DRACA DE ANI SI REGIMUL IMPOSTURII Daca nu stiati ce jigodie e Horia Georgescu, ati avut ocazia sa aflati la "Exces de putere", chiar de la fratele lui, participant la emisiunea Oanei Stancu.
PDL vrea sa combata electoral USL cu ajutorul unor fosti pesedisti Opozitia se adanceste tot mai tare in deriva La alegerile pentru ocuparea locului lasat liber de Liviu Dragnea la conducerea Consiliului Judetean Teleorman, democrat liberalii au l-au avut candidat pe fratele fostului sef al PNA-ului lui Adrian Nastase Partidul Democrat Liberal e tot mai lipsit de vlaga in confrutarile electorale.
are un copil, iar acest copil nu este nici fratele, nici sora dvs. ... - Ei bine, mama ta are un copil, tatal tau are un copil, copilul asta nu este nici fratele, nici sora ta.
fratele se afla in arest de cateva saptamani, afacerile uneia dintre fiicele sale se afla in atentia Politiei si Parchetului, ginerele si cuscrul sau sunt anchetati de asemenea.
Controlul afacerilor estimate la peste 150 de milioane de euro a fost preluat de fiul si de fratele lui Cornel, Ilie Penescu. ... Ilie Penescu, fratele lui Cornel si-a facut cunoscuta intentia de a vinde cele cinci hipermarketuri din Pitesti, Oradea, Craiova, Braila si Calarasi.
Scandalul firmei la care a fost actionar fratele presedintelui face noi victime. La solicitarea ministrului Adriean Videanu, Aurel Cazacu si-a dat demisia sambata din functia de director pentru industria de aparare in Ministerul Economiei.
Daca varul presedintelui e considerat de ei institutie a statului, presedintele e fratele institutiei. Ba nu, presedintele e fratele statului.
"Fratele meu a inceput initial cu anticariatul, inca din facultate. ... Avem un soft creat de fratele meu, care colecteaza datele de la edituri si, in functie de istoricul nostru de vanzari, soft-ul ne spune cererea de carte in perioada imediat urmatoare.
Fratele unui fotbalist din Capitala, gasit fara suflare in casa. ... Fratele lui, si el sportiv de performanta, cu rezultate exceptionale in echipa de juniori, a fost gasit mort in casa.
google-analytics.com