Cautare

804 de rezultate pentru "dosarele extraterestrilor serial" (3.26 secunde)
Clarke spune ca odata cu adoptarea Legii Libertatii de Informare (Freedom of Information Act) in 2005, au crescut sansele pentru dezvaluirea completa a fisierelor OZN, iar decizia din 2007 de a transfera dosarele la Arhivele Nationale a fost primul pas catre "a scrie istoria OZN-urilor" in Marea Britanie.
In 2007, Guvernul francez a facut publice dosarele sale OZN, stabilind un precedent care ar fi fost dificil de ignorat. ... Atunci cand guvernul francez a facut publice dosarele lor OZN intr-o singura transa, in 2007, interesul public a fost atat de mare incat site-ul dedicat s-a blocat.
Secretarul Colegiului CNSAS, Constantin Buchet, a anuntat ieri ca saptamana viitoare membrii colegiului se vor intalni cu conducerea SIE, pentru a stabili un calendar precis al predarii dosarelor declasificate si al instrumentelor de evidenta automata a datelor din dosarele Securitatii.
CIA ne invita sa-i citim DOSARELE X (Autor: ... FARCAS) Intr-o maniera oarecum neasteptata, pe 21 ianuarie 2016, pe site-ul oficial al CIA a aparut o nota intitulata FA O INCURSIUNE IN DOSARELE X DE LA NOI, cu aluzie la OZN-uri.
Primarul Radu Mazare si presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, au aratat ieri intr-o conferinta de presa ultimele solutii dictate de Departamentul National Anticoruptie in dosarele penale in care erau implicati cei doi.
Mergand pe aceeasi linie "consecventa" care l-a calauzit in intreaga sa cariera politica, Voiculescu a trecut din nou de la laude la atacuri, amintindu-si ca de fapt primul care ar trebui sa-si faca publice dosarele ar fi chiar presedintele Traian Basescu, urmat apoi de fostii sai colegi din PD.
El a mai anuntat ca CNSAS intentioneaza sa puna dosarele pe siteul institutiei. "Se lucreaza la un sistem electronic, dosarele vor fi scanate si introduse pe site, se va lucra pe materialele scanate.
Presedintele PNL Bucuresti, Ludovic Orban, a profitat ieri de ultimele declaratii facute de aliatii democrati pentru a spune, in stilul caracteristic, ce gandeste despre alegerile anticipate, dosarele sportivilor sau retragerea militarilor romani din Irak.
Constantin Ticu Dumitrescu, membru al CNSAS, a declarat ieri ca peste trei saptamani Colegiul va dezbate dosarele unor importante personalitati politice care s-ar putea regasi pe listele fostilor ofiteri de Securitate sau cele ale ofiterilor acoperiti, si nu in dosarele de informatori.
Ticu Dumitrescu a comparat ca cele 31 de dosare de politicieni sosite vara aceasta la CNSAS reprezinta "plevusca", acesta sustinand ca in trei saptamani vor incepe dezbaterile in dosarele "pestilor cei mari", adica a unor figuri politice importante care s-ar putea regasi pe lista fostilor ofiteri de Securitate sau pe listele ofiterilor sub acoperire, nu in dosarele de informatori.
SRI intentioneaza ca pana la sfarsitul anului sa predea CNSAS toate dosarele fostei Securitati, peste 500 de metri liniari din acestea stabilindu-se sa fie predate in perioada 30 octombrie-9 noiembrie, informeaza un comunicat al SRI.
Consilierul Cristian Carjaliu spune ca este hotarat sa demaste ilegalitatile comise de primarul Agigei, chiar daca procurorii care instrumenteaza dosarele in care edilul este cercetat nu par sa dea semne ca vor sa se faca dreptate.
Presedintele subcomisiei privind dosarele lui Mitrea si Nastase, Sergiu Andon, a declarat marti ca raportorii au convenit ca sa nu se dea niciun fel de declaratie, nici macar privind procedura convenita pentru misiunea pe care o au, pana la sfarsitul lucrarilor subcomisiei.
Dosarele sensibile din relatiile dintre Romania si Republica Moldova nu pot fi solutionate prin vizite-fulger, de genul celei efectuate miercuri la Chisinau de Traian Basescu, insa este de asteptat o incalzire a relatiilor dupa aceasta vizita, afirma mai multi experti de la Chisinau.
Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a declarat ieri ca va cere parlamentului sa ii „trimita dosarele in instanta“, dupa ce miercuri Comisia juridica a Camerei Deputatilor a hotarat sa faca raport negativ la cererea procurorilor de incepere a urmaririi penale in doua dosare.Adrian Nastase a explicat de mai multe ori, inclusiv in cadrul Biroului Permanent al Camerei Deputatilor, ca solicitarea Parchetului General adresata parlamentului, insotita de documente, nu contine nici un act nou.Premierul Emil Boc a declarat joi ca ar face orice ca sa ajunga in fata justitiei daca ar fi in locul lui Adrian Nastase si a precizat ca, daca fostul premier si-ar demonstra nevinovatia in justitie, acest lucru ar fi atat in folosul lui, cat si al PSD.„Nu inteleg de ce se incapataneaza cu obstinatie sa nu ajunga in fata justitiei.
La un moment dat, am intrebat daca s-a terminat aplicatia si unde sunt dosarele.
Potrivit lui Mircea Geoana, raportul CE reflecta preocuparea pentru dosarele politicienilor, si nu pentru modul in care justitia functioneaza in raport cu cetatenii obisnuiti. Presedintele Senatului a negat afirmatia continuta in raport potrivit careia Parlamentul a impiedicat realizarea justitiei blocand dosarele de coruptie ale fostilor ministri.
Doar o treime din dosarele operative ale DGIPI se afla in arhiva institutiei, restul documentelor regasindu-se in fisetele ofiterilor, a declarat ministrul interimar al Internelor, Vasile Blaga, care a adaugat ca a sesizat Parchetul General cu privire la situatia a opt ofiteri.
"Este discutabila comparatia, problema e ca PDL nu are toate voturile necesare pentru a debloca dosarele Pasat si Ridzi din Parlament, dar in acelasi timp dosarele merg inainte.
Curtea de Apel Craiova inaugureaza, pe 1 decembrie, un sistem robotizat de comunicare prin telefon a solutiilor sau termenelor de judecata din dosarele aflate pe rolul instantelor din Oltenia.
google-analytics.com