Cautare

332 de rezultate pentru "diana stanciulov" (3.22 secunde)
Diana Sosoaca s-a ales cu o noua amenda in urma scandalului in care i-a fost retinut permisul de conducere. ... Dupa scandalul cu politistii din Ilfov, Diana Sosoaca a ramas pieton pentru 3 luni de zile si cu o amenda de 1.500 de lei.
Bibiana Stanciulov, director al Sonimpex Topoloveni SRL, a creat aplicatia FB Gift pentru Magiunul de prune Topoloveni - accesibila aici http://magiun.fbgift.ro/ sau din pagina Facebook Magiun de prune Topoloveni - pe care va invita sa o accesati cu incredere si sa faceti zilnic un cadou cu gust - chiar daca e doar virtual - prietenilor vostri de pe Facebook, care isi aniverseaza ziua de nastere.
De aceea, Elena Udrea a asigurat-o pe Bibiana Stanciulov, directoarea fabricii de magiun natural de prune Topoloveni, ca va avea tot sprijinul din partea Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului pentru promovarea singurului produs romanesc cu denumire protejata atat la nivel national, cat si international.
Am venit cu 18 produse, dar cel mai cautat de la noi ramane tot magiunul de Topoloveni!", ne-a spus Bibiana Stanciulov.
Calitatea produselor companiei Sonimpex Serv Com a fost apreciata in strainatate si recompensata cu Indicatia Geografica Protejata a Comisiei Europene (2011) pentru produsul traditional romanesc ‘Magiun de prune Topoloveni‘. Ce gasiti la standul Bibianei Stanciulov:
Va asteptam cu drag, sa sarbatorim impreuna '100 de ani de traditie, 100 de ani de nutritie!'", sustine dna Bibian Stanciulov, director general Sonimpex Topoloveni.
"In perioada rece, mai mult decat oricand, hrana trebuie aleasa cu multa grija si calitatile nutritionale ale alimentelor sa fie superioare pentru a evita imbolnavirile si scaderea imunitatii organismului.Toate produsele noastre, Topoloveni si Topoloveana, sunt alimente functionale, asa cum a fost dovedit prin studii de specialitate, pentru ca folosim numai ingrediente proaspete, romanesti pe care le procesam la temperatura menajanta, sunt produse sigure din toate punctele de vedere", declara dna Bibiana Stanciulov, director general Sonimpex Topoloveni.
Atribuirea calitatii de Furnizor al Casei Regale a Romaniei, pentru Magiunul de prune Topoloveni, in 2010 si ulterior, in 2011, pentru toata gama Topoloveana sunt momente care ne ofera anduranta in fata tuturor nedreptatilor din ultimii ani dar si forta de a continua sa obtinem calitatea la nivel maxim si sa ne cautam dreptatea, a declarat dna Bibiana Stanciulov, director general al Sonimpex Topoloveni.
Ceea ce produci, in industria alimentara, trebuie sa consumi intai cu fiintele cele mai dragi, prietenii cei mai apropiati si apoi sa le propui consumului celor pe care nu ii cunosti, declara dna Bibiana Stanciulov, director general Sonimpex Topoloveni.
Tara noastra trebuie si poate fi promovata peste tot in lume, prin produse autentice", declara Bibiana Stanciulov, director general Sonimpex Topoloveni.
Dulceata de lavanda, noutate la Bucharest Christmas Market 2015 Noutatile sunt dulceata de lavanda, magiunul de dovleac si dulceata Topoloveana de ardei iute, la standul Magiun de prune Topoloveni, al carei director general este Bibiana Stanciulov.
Bibiana Stanciulov Director General la Magiun de prune Topoloveni, participa in acest week-end in Parcul Kiseleff (langa Casa Doina) la Festivalul Copiilor si Rusaliilor, pana pe data de 11 iunie, cu delicioasele alimente functionale Topoloveni si Topoloveana.
Am vrut sa fac plaja la Mangalia, dar nu mi-a placut, asa ca am "migrat" aici, pe Plaja "Diana" (Saturn)..." Elena Tamas, 47 de ani, medic, Sibiu: ... La Mangalia, plaja este murdara si de aceea am venit cu cei mici pe plaja "Diana".
Alaturi de acesta, a fost exclus din partid si deputatul Diana Tusa. Pentru Tusa au fost 104 voturi "pentru" excludere, respectiv 41 de voturi "impotriva".
Ba mai mult, nu se stie pe cei cai, a aparut informatia conform careia inspectorul general Diana Busoi si-ar fi dat chiar demisia, pentru a face loc altcuiva.
Referitor la termenul de 15 mai (termen-limita de aprobare a codurilor), despre care nu se stie inca cine l-a propus, Diana Hatneanu, directoare executiva APADOR-CH, a declarat ca propunerea nu a fost formulata nici de Ministerul Justitiei si nici de Comisia Europeana.
In locul lui Orban, ca membru al comisiei va fi numita liberala Diana Tusa - Orban fiind plecat in concediu timp de o saptamana.
Diana Luncan, inspector al Serviciului de Sanatate Animala din cadrul Directiei Sanitar-Veterinare Constanta. ... Mai mult decat atat, orice actiune veterinara a incetat sa se mai efectueze fara cunoasterea efectiva a biografiei animalului”, ne-a declarat Diana Luncan, inspector in cadrul DSV Constanta.
Probleme s-au gasit la comercializarea de produse asa-zise "cosmetice": apa de gura "Cellitta", "Diana", "Galenica" smarci fabricate de: ... Maramures (Diana): SC ZVU-NE-ROM COMPANY SRL Baia Mare (Galenica)t.
Diana Busoi. Cei care nu vor indeplini aceasta obligatie risca sa-si piarda fotoliile de directori, intrucat, asa cum a mentionat Diana Busoi, "fiecare proiect va fi punctat, iar depunerea acestor proiecte va constitui un criteriu pentru evaluarea activitatii manageriale la fiecare scoala".
google-analytics.com