La targul ce se desfasoara zilele acestea, aflat la prima editie, "Arome de sezon", in Piata Amzei (care are de curand o "fata" noua), puteti cumpara cu incredere produse de la Fabrica de magiun Topoloveni.
"Piata Amzei este centrul comercial! Ma astept sa vina lume care este constienta de ceea ce cumpara. Am venit cu 18 produse, dar cel mai cautat de la noi ramane tot magiunul de Topoloveni!", ne-a spus Bibiana Stanciulov.

Azi, va recomandam dulceata de mure

De ce sa o cumparati? Costa 30 RON borcanul si chiar merita!
Pentru ca murele intaresc sistemul imunitar; tonifica ficatul; dreneaza bila; reduc riscul bolilor cardiovasculare; ajuta la absorbtia fierului; reduc riscul anemiei; au efect astringent, antiseptic, tonic si antiinflamatoriu; bogate in fibre alimentare; au proprietati antioxidante; contin antocianidine, grup de pigmenti care anihileaza actiunea radicalilor liberi; inhiba cresterea tumorilor la plamani si piele; protejeaza ochii datorita luteinei care ii fereste si apara de radiatiile ultraviolete; ajuta sistemul osos prin prezenta magneziunlui; au calitati hipoglicemiante care permit consumul de catre diabetici (cu avizul medicului).