Cautare

15787 de rezultate pentru "despre" (2.95 secunde)
Stiu despre intalnirea premergatoare anularii cu un important om de afaceri, cu un foarte important ziarist care are si el afaceri legate de omul de afaceri si cu un foarte important reprezentant al unui trust de tigari, care a avut loc la doua zile dupa intalnirea dintre ziarist si omul de afaceri“, a afirmat Basescu.
EXACT pentru ca agenda publica a fost acaparata de dezvaluirile despre abuzuri ati ajuns voi sa fiti votati de atata lume! ... E suficient sa ne oprim la punctul 2 ca sa intelegem cu precizie despre ce este vorba: ... Vorbiti despre proteste si despre criza de neincredere in partid.
Kinsey - O poveste despre schimbarea mentalitatilor Distribuitor New Films International - Nominalizare Oscar - cea mai buna actrita in rol secundar - Nominalizare Globul de aur:
Pe 24 septembrie 2013 a fost facut public, pe internet, un film in care apar alte dovezi indirecte ca generalul Twining si fiul sau stiau mult mai multe despre adevarata natura a accidentului de la Roswell decat au declarat vreodata public.
In primul rand, sa discutam despre ce inseamna cand visezi pisici in general. ... Atunci cand nu iti plac pisicile si le visezi, inseamna ca ai in jur persoane in care nu te poti increde, despre care stii ca te-ar trada cu prima ocazie.
Am avut o saptamana - scrie Nastase - in care s-a discutat despre o inregistrare "a nimanui" dintr-o incapere a Camerei Deputatilor. Se va vorbi o vreme despre protejarea parlamentarilor si inregistrarilor fara acoperire din Parlamentul lu’ Roberta.
Intrebat cum va aborda aceasta campanie electorala pentru a-i convinge pe romani sa il voteze pentru functia de presedinte, Mircea Geoana a precizat ca va vorbi despre proiectul sau pentru Romania si despre proiectul economic si social.
Cand vorbeste despre ei, Ponta ii numeste tradatori.
9am.ro informeaza in legatura cu opinia lui Ion Iliescu despre dezvaluirile Wikileaks. Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, luni, referindu-se la informatiile publicate in presa despre convorbiri ale unor politicieni romani cu diplomati ai SUA, ca lipsa de decenta nu are culoare politica.
"Cred ca este varianta pe care mi-o doresc", a spus seful PSD, apreciind ca nu poate fi vorba despre o colaborare serioasa intre Traian Basescu si un guvern USL.
Acesta a adaugat ca doreste ca lumea noua sa vorbeasca si de tinerii care cei mai multi n-au venit la vot, despre proiecte de succes, nu doar despre esecuri si dezastre, despre sportivi si artisti cu are tara se mandreste cu adevarat, despre medici, profesori, pompieri si politisti, despre functionari, despre pacientii care asteapta sa fie tratati decent, despre platitorii de taxe, dar mai ales despre o "majoritate tacuta" - acea majoritate care nu a venit la vot, sanctionand practic toata clasa politica.
Despre noua functie, Bittman afirma, intr-un scurt interviu acordat Wall-Street, ca reprezinta "legatura dintre politic si lumea reala". ... - Imi voi da cu parerea despre ce se intampla in jurul nostru.
De la cel mai iubit haiduc al Angliei, la fondatorul Spartei, aflati mai multe despre 5 figuri istorice a caror existenta ramane discutabila. ... Despre curajosul rege Arthur se scrie ca a respins un atac saxon asupra Angliei in secolul al V-lea sau al VI-lea.
TOTUL DESPRE MAME, Asociatia ProMAMA - Institut si Centru pentru Alaptare si fundatia World Vision Romania celebreaza Saptamana Mondiala a Alaptarii - sarbatorita in fiecare an in perioada 1-7 august - printr-o dezbatere pe tema propusa de World Alliance for Breastfeeding Action - WABA - "Alaptarea:
TOTUL DESPRE MAME, Asociatia ProMAMA - Institut si Centru pentru Alaptare si fundatia World Vision Romania celebreaza Saptamana Mondiala a Alaptarii - sarbatorita in fiecare an in perioada 1-7 august - printr-o dezbatere pe tema propusa de World Alliance for Breastfeeding Action - WABA - "Alaptarea:
- revin, cand o armata de postaci, analisti, cunoscatori si opinioti isi dau, zilnic, masura priceperii lor despre politica in toata mass-media?! Dar despre politica nu isi dau cu parerea numai postacii profesionisti, analistii si vedetele pricepute la orice, ci si politicienii, activi sau expirati.
Despre lege si pe care il puteti citi in continuare. ... Nu este vorba despre toleranta. Nu este vorba despre minoritati. Nu este vorba despre biserica. Este vorba despre altceva. Este vorba despre familie. Este vorba despre casatorie, actul formal prin care se intemeiaza o familie. Este vorba despre lege.
vorbeste despre independenta justitiei comitand el insusi o grava incalcare a acesteia! ... Ca sa-i citez o expresie favorita, a livrat o vorbire halucinanta despre aceasta lege inexistenta, dar a carei adoptare, candva-cumva, o considera a fi mortala pentru democratie!
Intr-un text tulburator publicat pe blog, I know what you did this summer, scriitoarea Petronela Rotar scrie despre experienta de a fi avut coronavirus.
ca despre politicieni se vorbeste mult si peste tot. ... Evident, in GdS, gazeta oltenilor de pretutindeni, trebuie sa vorbim mai intai despre olteni. ... Vorbesc aici si despre oltenii plecati putin;
google-analytics.com