Cautare

1478 de rezultate pentru "daniliuc tudor tudora" (2.63 secunde)
Geoana a primit pe loc replica din partea liderului PRM, Corneliu Vadim Tudor. ... Vadim e Gica-Contra Corneliu Vadim Tudor a opinat ca Guvernul Tariceanu se tine "intr-un fir de par", el precizand ca prefera firul de par al lui Calin Popescu-Tariceanu firului de par al lui Traian Basescu.
Presedintele Traian Basescu a declarat vineri ca ordonanta de urgenta privind modificarea Legii raspunderii ministeriale "are toate elementele unui abuz de putere" si ca actul normativ a fost promovat de ministrul Justitiei, Tudor Chiuariu, in interes personal.
Corneliu Vadim Tudor, liderul PRM, a profitat de prezenta in Romania a lui Hans-Gert Poettering, presedintele Parlamentului European, pe care l-a informat ca presedintele Traian Basescu si PD pregatesc fraudarea alegerilor pentru Parlamentul European.
PRM va depune joi, la Curtea Constitutionala, contestatia la legea votului uninominal, a anuntat, miercuri, presedintele partidului, Corneliu Vadim Tudor.
Presedintele Partidului Romania Mare, Corneliu Vadim Tudor il va da in judecata pe Radu Comanici pentru declaratiile iresponsabile pe care le-a facut in aceste ultime doua zile.
PRM il va sprijini neconditionat pe independentul Sorin Oprescu Potrivit anuntului facut, duminica seara, de Corneliu Vadim Tudor, PRM il va sprijini neconditionat pe independentul Sorin Oprescu in turul doi al alegerilor pentru Primaria Generala a Capitalei.
Tudor.
Mandatul noului primar al orasului Harsova, Tudor Nadrag, a debutat cu o serie de probleme pe care, spune acesta, a incercat sa i le provoace fostul edil Ionel Chirita.
Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, il sfatuieste "amical" pe senatorul Gheorghe Funar sa isi retraga propunerea legislativa privind studierea in scoli a Bibliei in versuri, pe care o califica drept o "trasnaie".
Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, va candida din nou, pentru un mandat de senator de Bucuresti. ... Corneliu Vadim Tudor afirma insa ca, PRM va face tot posibilul ca romanii sa nu voteze pe baza votului uninominal.
Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor schimba placa dupa protocolul semnat cu PD-L. ... Tudor a recunoscut insa ca a avut discutii cu presedintele PDL, Emil Boc.
Vicepresedintele PDL, deputatul de Buzau Cezar Preda, a declarat, joi, ca intelegerea incheiata de conducerea partidului cu PRM prin care PDL a cedat functia de vicepresedinte al Senatului lui Corneliu Vadim Tudor a creat un deficit de imagine formatiunii conduse de Emil Boc.
Presedintele PRM Corneliu Vadim Tudor a declarat joi seara, in cadrul unei emisiuni televizate, ca formatiunea pe care o conduce va vota cu certitudine o eventuala motiune de cenzura depusa de PSD.
Purtatorul de cuvant al PNL, Tudor Chiuariu, a declarat ca programul de guvernare prezetat sambata de PSD ar trebui sa se numeasca "Cele 10 fantezii ale lui Mircea Geoana", avand in vedere ca social-democratii nu au explicat de unde vor avea resurse pentru promisiunile din program.
PRM este dispus sa negocieze, dupa alegeri, cu oricine serveste interesul national, a declarat vineri presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, care a aratat ca "ideal ar fi un guvern de uniune nationala, pentru ca vin vremuri grele".
Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, le-a transmis marti membrilor Corpului Dilomatic acreditat in Romania o scrisoare in care doreste sa ii informeze despre faptul ca "se pune la cale o imensa frauda electorala la alegerile parlamentare care vor avea loc duminica, 30 noiembrie".
Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, afirma ca va incerca sa intre in Palatul Parlamentului pentru a participa la dezbaterea dintre Traian Basescu, Mircea Geoana si Crin Antonescu. ... Tudor, precizand ca inca nu a primit raspuns pentru autorizarea unei manifestatii a sustinatorilor sai.
Presedintele PRM Corneliu Vadim Tudor este verificat de Agentia Nationala de Integritate deoarece din declaratia de interese depusa la Parlamentul European ar lipsi un contract. Agentia Nationala de Integritate il verifica pe europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor.
Agerpres informeaza ca analistul politic Radu Tudor a declarat ca Vasile Blaga este un "invins" in confruntarea cu Traian Basescu, pentru ca "a pierdut o functie", dar un "invingator" la capitolul imagine.
pe fratele meu, generalul Tudor, si revolutionarul Bebe Ivanovici care a fost lovit cu clanta portii intr-o operatie pe care o avea la coloana. ... Au agresat un parlamentar european, trimisi de Traian Basescu", a declarat presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, la Realitatea TV.
google-analytics.com