Cautare

1478 de rezultate pentru "daniliuc tudor tudora" (8.24 secunde)
• 4 iun 2007 - MAE saluta eliberarea lui Tudor Petrov Popa din detentia ilegala si isi reitereaza pozitia conform careia "gestul este tardiv si constituie o sfidare" la adresa eforturilor depuse de comunitatea internationala privind executarea unei decizii a CEDO, veche de trei ani.
Meir a declarat ca, prin semnarea contractului, Corneliu Vadim Tudor nu ar fi avut voie sa scrie nimic despre evrei in ziarele sale. ... Tudor. ... Tudor va mai ramane multa vreme pe scena politica. ... Tudor a iesit ieri la contraatac.
Tudor Chirila da de pamant cu Guvernul Ciolos/ www.dcnews.ro Tudor Chirila si-a exprimat nemultumirea in privinta noului guvern despre care spune ca nu are nimic de-a face cu tehnocratii "Care guvern de tehnocrati? ... Orice, dar numai guvern de tehnocrati nu", a fost mesajul transmis de Tudor Chirila.
Purtatorul de cuvant al PPRM, deputatul Dumitru Avram, a anuntat sambata ca liderii grupurilor parlamentare PPRM din Senat si Camera Deputatilor ii solicita lui Corneliu Vadim Tudor sa revina in fruntea partidului. ... El a subliniat ca trebuie oficializata revenirea in functie executiva a lui Vadim Tudor.
In legatura cu acuzatiile aduse conducerii PPRM prin intermediul lui Corneliu Vadim Tudor, Ciontu a precizat ca acestea reprezinta “calomnii care au la origine persoane ce nu se regasesc moral si politic in interiorul unui PPRM european, unui PPRM al normalitatii.“ Declaratia lui Ciontu a starnit mania lui C.V.
In locul unui complex sportiv de toata frumusetea, care ar fi trebuit construit pe bani americani, liceul din comuna Tudor Vladimirescu s-a ales cu un maidan peste care se ridica un nor de praf dupa un meci de fotbal.
Liga Pro Europa din Targu Mures, un reprezentant activ al societatii civile din Romania, a anuntat ieri ca a sesizat Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD) in cazul senatorilor PRM Corneliu Vadim Tudor (foto) si Gheorghe Funar.
Tudor Gheorghe canta o manea. ... Pe Tudor Gheorghe iubitorii de folclor il stiu drept un interpret serios. ... Tudor Gheorghe umple salile la concertele sale, iar spectatorii au parte de un show complet.
Magicianul Leonard Iosefini este unul dintre invitatii speciali diseara, la emisiunea "O data-n viata" de la TVR 1, a carei gazda este Iuliana Tudor. ... Iuliana Tudor are deja emotii pentru editia "O data-n viata" din aceasta seara pentru ca nepravazutul va guverna toata emisiunea.
Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a anuntat ieri in plenul Senatului ca a renuntat la organizarea mitingului de protest de la Odorheiu Secuiesc. ... Potrivit lui Vadim Tudor, formatiunea politica pe care o conduce este multumita ca "a trezit la realitate autoritatile statului".
Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat ieri ca legea lustratiei este o "mare ineptie" si a apreciat ca acest act normativ nu va fi adoptat de Parlament. Vadim Tudor a spus ca aceasta initiativa legislativa este menita sa distraga atentia poporului de la "drama pe care o traieste".
liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a anuntat ca partidul pe care il conduce va semna un protocol de colaborare parlamentara cu PSD. ... "Ideea acestui protocol a apartinut PRM, iar el e motivat de nevoia unei opozitii unite, pentru a contracara astfel actuala putere", a declarat Corneliu Vadim Tudor.
PRM nu sustine motiunea de cenzura PRM nu va semna si nu va sustine motiunea de cenzura anuntata de PSD, a declarat presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor.
Liderul PRM Corneliu Vadim Tudor si deputatul Gelil Eserghep se afla, in aceste zile, la Bistrita Nasaud, unde au fost invitati, de autoritati, sa participe la o serie de manifestari prilejuite de Inaltare si totodata de Ziua Eroilor.
PRM nu va sustine un eventual guvern PD-PSD si se gandeste daca va sprijini motiunea de cenzura anuntata de PSD, a declarat ieri presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor. ... Sa si-i dea afara!", a spus Vadim Tudor, care a aratat ca singura solutie ar fi alegerile anticipate.
De 1 Decembrie, Iuliana Tudor a prezentat, pe TVR 1, spectacolul extraordinar, Noi suntem romani”, un program special pentru romanii de pretutindeni.
Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, si-a reluat vineri declaratiile privind declansarea procedurii de suspendare din functie a presedintelui Traian Basescu, de data aceasta prezentand doi martori ai "biografiei tenebroase" a sefului statului ca motiv pentru demiterea lui Basescu.
Doi secretari de stat si un consilier al ministrului justitiei au demisionat ieri în semn de protest fata de cererea lui Tudor Chiuariu de a-l revoca din functia de sef al Sectiei a II-a din cadrul DNA pe procurorul Doru Tulus.Cristian Danilet, fost consilier al Monicai Macovei, Ion Codescu, secretar de stat pentru Afaceri europene, si Laura Stefan, directoare în cadrul Directiei de relatii cu Ministerul Public, si-au înaintat ieri dimineata demisiile din functiile detinute la Ministerul Justitiei.Cei trei îl acuza pe noul ministru ca a încercat sa influenteze actul de justitie.
PRM se va abtine de la vot si va parasi sala la votarea motiunii de cenzura initiate de PD, a declarat ieri presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor.
Liderul PD, Emil Boc, a declarat luni ca, daca este adevarat ca ministrul Tudor Chiuariu ar fi exercitat presiuni asupra justitiei, el trebuie sa demisioneze imediat, pentru ca un asemenea demers ar compromite independenta justitiei si reforma initiata in acest domeniu.
google-analytics.com