Presedintele PPRM, Corneliu Ciontu, a declarat ieri ca este surprins de evolutiile bizare si neprincipiale care au avut loc in partid in ultimele zile, legate de renuntarea la orientarea populara si revenirea la fosta denumire de PRM. Ciontu a subliniat ca stoparea proiectului “PPRM - partid popular si european“ “reprezinta o grava eroare, care va afecta iremediabil credibilitatea partidului fata de electorat si de partenerii externi“.
In legatura cu acuzatiile aduse conducerii PPRM prin intermediul lui Corneliu Vadim Tudor, Ciontu a precizat ca acestea reprezinta “calomnii care au la origine persoane ce nu se regasesc moral si politic in interiorul unui PPRM european, unui PPRM al normalitatii.“
Declaratia lui Ciontu a starnit mania lui C.V. Tudor. “Avand in vedere tentativa de puci la care s-au dedat numitii Cornel Ciontu si Anghel Stanciu, instigati de unii lideri ai PSD, carora le-au promis anexarea PPRM-ului, am luat hotararea sa-i exclud din partid pe cei doi impostori politici“, a anuntat ieri C.V. Tudor. Evenimentul va avea loc la Plenara Extraordinare a Consiliului National al PPRM, care se va desfasura sambata.