Cautare

1478 de rezultate pentru "daniliuc tudor tudora" (2.87 secunde)
Tot in martie au fost atestate si sase produse din carne (Carnati trandafir Tudor, Carnati oltenesti Tudor, Caltabos Tudor, Drob Tudor, Toba Tudor si Bucati la garnita).
Tipatul lui Tudor Gheorghe (Autor: Gabi Simon) Menestrelul Olteniei, rapsodul, cobzarul, actorul, poetul, romanticul, revoltatul Tudor Gheorghe a povestit pentru Q Magazine despre cum crede ca va rezista poporul roman.
Senatorul Ion Florescu, deputatul Scarlat Iriza si Ion Tudor, fost lucrator la "ochiul si timpanul", au supt miliarde de lei de la buget Un senator de Gorj, seful Politiei Comunitare din Tirgu Jiu si un fost deputat de Gorj sint asociati la o firma care a beneficiat de returnari ilegale de TVA.
Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat, la sfarsitul saptamanii trecute, ca este "NATO-sceptic si euro-optimist" si le-a vorbit delegatilor la Consiliul National al PRM atat despre situatia politica din tara, cat si despre Nero, Beethoven si Napoleon.
La un moment dat, presedintele a facut o pauza pentru a-l "mustra" pe unul dintre proaspetii eurodeputati, Corneliu Vadim Tudor, care facea haz ca si europarlamentarul udemerist Sogor Csaba fusese inclus de Basescu in discurs printre romani. ... Spuneam ca si Sogor Csaba este europarlamentar roman", a replicat Vadim Tudor.
Deputatul independent de Iasi Tudor Ciuhodaru este de astazi parlamentar al Partidului Conservator. ... El a adaugat faptul ca Tudor Ciuhodaru, seful unitatii de primire urgente a Spitalului Sf.
Joi, 20 decembrie, de la ora 19.30, in Magazinul Diverta din Baneasa Shopping City din Bucuresti, Tudor Chirila va oferi autografe si va vorbi fanilor sai despre Exercitii de echilibru, primul sau volum aparut recent la Editura Polirom.
Cine sunt cei doi copii ai lui Cristian Tudor Popescu! Iata cum arata si cu ce se ocupa fiul cel mare al acestuia Cristian Tudor Popescu este unul dintre cei mai cunoscuti jurnalisti din Romania. ... Tudor Popescu, fiul cel mare, si Cristian Popescu, fiul cel mic.
Tudor Gheorghe are o verva incredibila. ... Este casatorit cu actrita Georgeta Luchiana Tudor si impreuna au un fiu, Adrian. ... Copilaria sa a fost nefericita, pentru ca tatal lui, Tudor Ilie, a fost condamnat politic. ... "A, Tudor Gheorghe e comunist, securist, e cu Iliescu?
Furtuna iscata in PPRM duminica, odata cu anuntarea neasteptatei reveniri a lui Corneliu Vadim Tudor la carma partidului, s-a intetit ieri culminand cu excluderea lui Corneliu Ciontu si Anghel Stanciu din partid.
Interviul a aparut in ziarul National, in anul 2002, cand maestrul Tudor Gheorghe implinise 57 de ani. Cei care conduceau ziarul National de atunci au zis ca este cel mai bun interviu aparut vreodata cu Tudor Gheorghe. Tudor Gheorghe:
Presedintele Traian Basescu a semnat decretul privind retragerea Ordinului National "Steaua Romaniei" in grad de Cavaler liderului PRM, senatorul Corneliu Vadim Tudor, a anuntat ieri Presedintia. ... Tudor primise acest ordin printr-un decret emis la 10 decembrie 2004.
Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat, vineri, de ziua lui de nastere, ca, indiferente de rezultatele alegerilor de duminica, "nu va iesi din politica".
Vadim Tudor, sufocat de procese cu despagubiri de miliarde.
L-am cunoscut personal pe dl profesor Tudor Opris, initiatorul primului cenaclu literar pentru copii, Sagetatorul. ... Vestea ca dl profesor Tudor Opris a murit, la 88 de ani, m-a intristat. ... Scriitorul Tudor Opris a murit la varsta de 88 de ani.
Evz.ro / Una dintre fiicele lui Corneliu Vadim Tudor a primit o oferta de munca la Senatul Romaniei Senatorul Haralambie Vochitoiu, impresionat de tragedia din familia lui Corneliu Vadim Tudor, a decis sa le ajute pe fetele si sotia Tribunului.
Corneliu Vadim Tudor si Partidul Romania Mare au avut in ziua alegerilor generale ca si ieri acelasi comportament atipic cu care ne-au obisnuit de la o vreme incoace. ... Tudor a fost singurul lider de partid, si candidat la Cotroceni, care nu s-a aflat in mijlocul stafului de campanie.
Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a adresat marti o scrisoare presedintelui CNSAS, Claudiu Secasiu, prin intermediul careia ii solicita acestuia sa fie analizate informatiile referitoare la colaborarea poetului Mircea Dinescu cu Securitatea.
Deputatul PIN a afirmat ca, dupa conferinta de presa de la sfarsitul saptamanii trecute - cand a declarat ca Vadim Tudor a facut politie politica - s-a confruntat cu o serie de injuraturi si amenintari.
Tudor "se afla intr-un stadiu avansat de cadavru politic". ... V Tudor, "in disperarea lui, a preferat o meserie destul de urata pentru societatea romaneasca, cea de vidanjor al PD-L", considera Buruiana.
google-analytics.com