Deputatul Daniela Buruiana Aprodu, fost membru PRM, a declarat la Realitatea TV ca formatiunea din care a facut parte este "in disolutie", iar liderul C. V. Tudor "se afla intr-un stadiu avansat de cadavru politic".
C. V Tudor, "in disperarea lui, a preferat o meserie destul de urata pentru societatea romaneasca, cea de vidanjor al PD-L", considera Buruiana. C.V. Tudor va face "niste lucruri extrem de urate, extrem de murdare" pe care PD-L nu doreste sau nu poate sa le faca, in vederea unei aliante care sa aduca Partidul Romania Mare din nou in Parlament, a explicat fostul lider PRM.
Daniela Buruiana a precizat totodata ca cei peste 40 de parlamentari ce au parasit PRM-ul, nu au parasit partidul, ci pe C. V. Tudor care este "buba si cancerul acestei formatiuni".
In urma unei negocieri cu PD-L, Corneliu Vadim Tudor a obtinut postul de vicepresedinte al Senatului, in schimbul altor functii din aceasta camera. C.V. Tudor a precizat ca deocamdata nu se poate vorbi de o colaborare cu PD-L, desi PRM ii va vota motiunile simple. Emil Boc a exclus marti o colaborare mai larga a PD-L cu PRM si a insistat ca decizia PD-L este "o chestiune punctuala" si "nu are nimic de a face cu protocoale politice sau cu aliante".