Deputatul PIN a afirmat ca, dupa conferinta de presa de la sfarsitul saptamanii trecute - cand a declarat ca Vadim Tudor a facut politie politica - s-a confruntat cu o serie de injuraturi si amenintari. ßandru a aratat ca in ziarul "Tricolorul" au aparut "tot felul de aberatii si de injuraturi" despre ea si familia sa si i-a fost publicat numarul de telefon mobil de la Parlament.
Ea a adaugat ca, pe langa afirmatiile care s-au facut la adresa sa in presa si in interventiile pe care le-a avut Vadim Tudor la televiziune, ca urmare a publicarii numarului sau de telefon, a inceput sa primeasca tot felul de mesaje, precum si zeci de telefoane cu amenintari si injuraturi.
ßandru a afirmat ca il da in judecata pe C.V. Tudor.
"Il dau in judecata pe parte civila, o sa platesc taxa de timbru, am discutat cu o echipa de avocati tineri, care analizeaza in momentul de fata cauza, in asa fel incat sa fie incadrarea cea mai buna si o sa cer dauna morala, acea suma pentru care imi permit sa platesc taxa de timbru", a explicat ea.

Apel pentru izolarea "tribunului"

In replica, Vadim Tudor a declarat ieri ca o va chema in instanta pe aceasta, acuzand-o de minciuna. "Daca se va dovedi ca am scris o nota informativa, imi tai mana dreapta", a declarat acesta. "Documentul din dosarul de la CNSAS, care vorbeste despre modul in care a facut Vadim Tudor politie politica, exista si este real", sustine insa deputatul PIN. Totodata, ßandru a tinut sa faca un apel intregii clase politice, rugandu-i pe oamenii politici sa se delimiteze de C.V. Tudor.