Cautare

291 de rezultate pentru "crima" (3.02 secunde)
Articolul a provocat reactii dure din partea unora dintre diplomatii occidentali, nemultumiti ca Parisul, Berlinul si Roma au incurajat, prin acordarea de recompense, gruparile de crima organizata sa ia si alti ostatici straini.
Altminteri, raman imperturbabili in situatii de criza, inclusiv in cazul unui divort sau al unei despartiri de o persoana importanta (desi nu prea exista vreo persoana care sa fie intr-adevar importanta pentru ei), nu simt prea multe nici la moartea cuiva din familie, nici daca sunt descoperiti ca au comis o crima si nici cand sunt pedepsiți pentru activitatile lor ilegale.
aceasta ar fi fost tradare, iar tradarea este o crima. Eu nu posed nimic altceva decat marturia mea si documentele prin care dovedesc ca am avut in mod legitim autorizatiile individuale de securitate de top-secret.
Cum ar spune procurorii criminalisti, ca sa depistezi autorul unei crime incepi prin a afla cui foloseste respectiva crima. Tot la fel, ca sa afli cine a organizat si intretine protestele trebuie identificat beneficiarul lor principal.Toate datele arata ca este vorba despre o rebeliune a procurorilor.
Imi imaginez cu groaza un automobil, gol desigur, deorece acest om nu reprezinta nimic si nu este nimic, urcand pe Champs-Elysees in ziua parazii militare de 14 iulie putin inainte sau putin dupa ce Legiunea a trecut cu pasul sau lent pe "cea mai frumoasa strada din lume" si ma gandesc la dezamagirea de sub chipiurile albe la ideea ca sunt condusi de cineva care i-a comparat cu SS-istii hitleristi indraznind sa spuna ca colinizarea a fost o crima impotriva umanitatii.
Mihai Milca) In memoria colectiva a umanitatii, dar mai cu seama in istoria poporului evreu, Holocaustul se inscrie ca un capitol tragic, ca o crima colectiva de terifiante proportii care se individualizeaza in sirul masacrelor si practicilor genocidare cunoscute de a lungul vremii printr o suma de caracteristici inconfundabile.
de la tolerarea evreilor la prigoana religioasa, de la mila crestina la crima in numele credintei (vezi executiile publice, pe parcursul intregului Ev Mediu la ordinul Inchizitiei si al tribunalelor ecleziastice).
Nu exista crima mai mare decat sa creezi o viata in mod accidental. Pregateste-te pentru asta. Iar lucrul esential este sa intelegi momentul orgasmic - lipsa de ganduri, atemporalitatea, constienta pura, fara amestecul mintii.
Acuzatorii presedintelui afirma ca "este o rusine, un pacat, o crima", "sa vrei sa-l trimiti la puscarie pe Ion Iliescu, presedintele ales de atatia romani, in toate ocaziile in care a candidat, ca el sa sufere, la senectute, acolo." Potrivit acestora, Traian Basescu, calificat drept "autorul dezastrului Flota Romana", "ii scoate lui Adrian Nastase ochii cu niste termopane, cu o matusa, dar si cu niste cumparaturi cetoase din China".
Dupa ce saptamana trecuta, imediat dupa crima comisa in Italia de un roman, conservatorii propuneau un proiect prin care, timp de 10 ani, cei ce au comis infractiuni sa nu mai poata parasi statul de origine, ieri Eugen Durbaca, presedintele Organizatiei Judetene a PC, a declarat ca pentru criminali ar introduce pedeapsa cu moartea.
De aceasta data, subiectul "amabilitatilor" presedinte - premier l-a constituit, pe de o parte decizia Curtii de Apel Bucuresti in cazul "tiganca imputita" si, pe de alta parte, felul in care autoritatile au gestionat criza provocata de crima savarsita in urma cu mai bine de o saptamana de un cetatean roman in Italia.
Plenul Senatului a adoptat ieri, în unanimitate, cu 83 de voturi, cererea de reexaminare transmisa de presedintele Traian Basescu privind modificarile aduse la Codul de Procedura Penala si la Codul Penal.Senatorii au decis ca înregistrarile ambientale sau accidentale efectuate de catre parti sau de alte persoane, nu constituie mijloace de proba, cu exceptia infractiunilor contra persoanei, a patrimoniului, a actelor de coruptie sau de crima organizata.
Plenul Senatului a adoptat ieri, în unanimitate, cu 83 de voturi, cererea de reexaminare transmisa de presedintele Traian Basescu privind modificarile aduse la Codul de Procedura Penala si la Codul Penal.Senatorii au decis ca înregistrarile ambientale sau accidentale efectuate de catre parti sau de alte persoane, nu constituie mijloace de proba, cu exceptia infractiunilor contra persoanei, a patrimoniului, a actelor de coruptie sau de crima organizata.
Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, la ceremonia de absolvire a promotiei 2008 a Academiei de Politie "Alexandru Ioan Cuza", ca, in ultimii ani, Politia a devenit tot mai eficienta "in demontarea celor certati cu legea si a grupurilor de crima organizata".
Daca acum cand au aceasta posibilitate nu fac nimic, nu comit o greseala, ci o crima in ceea ce priveste dezvoltarea acestei tari", a declarat Lakatos Péter.
"Imi prezint demisia de onoare din functia de sef al DGIPI si sper ca acolo sa acceada doar profesionisti de marca, care prin prestatia lor sa ajute conducerea MAI si Guvernul Romaniei la fundamentarea deciziilor in zonele de competenta si sa participe viguros la lupta impotriva amenintarilor pe care crima organizata si coruptia le genereaza", arata Virgil Ardelean intr-o declaratie de miercuri remisa agentiei MEDIAFAX.
Nu din cauza unei pensionari, ci a unei demisii, dupa ce comisarul-sef Valentin Tanasie a renuntat la functie subit - chiar in ziua pensionarii lui Bica - si s-a intors in randul politistilor de la Crima Organizata.
Competitia de volei a fost castigata de echipa mascatilor de la Departamentul Politiei de Interventie Rapida, iar cea de fotbal, de echipa IPJ Dolj, care i-a invins in finala pe politistii de la Crima Organizata.
"Violenta impotriva femeilor nu era considerata o crima in societatea noastra. Sper ca aceasta lege le va proteja pe femei de violenta", a declarat Yasmi Rehman (foto), reprezentanta Partidului Poporului din Pakistan, care vede in viitoarea lege "un eveniment istoric in istoria libertatii femeilor din Pakistan".
Premierul rus Vladimir Putin il criticase virulent in octombrie pe presedintele ucrainean Viktor Iuscenko, acuzandu-l ca a livrat arme Georgiei in timpul conflictului ruso-georgian de vara trecuta, calificand acest lucru drept o "crima".
google-analytics.com