Cautare

606 de rezultate pentru "coada" (2.87 secunde)
Jucatorul Basescu, printre multe alte comentarii - unele cu cap, altele fara coada -, pacatuieste insa mult ca nu s-a putut desprinde de PD, ca lasa acel cordon ombilical intre partid si el sa se mentina viu.
Imagini video cu un proiectil care cade in mijlocul unei multimi de oameni care stau la coada pentru a primi ajutoare in Harkov au aparut pe retelele sociale.
Fiind vorba de o crima, e clar ca si-a varat dracul coada. Alta balta in care si-a varat dracu' coada este Balta Verde, unde un grup de interese a pus ochii pe terenurile defunctului aeroclub, care valoreaza enorm.
Radu Mazare apare pe primul loc, procentul relativ acelasi, iar imediat dupa el, daca sondajul este facut de catre democrati, apar nume de pedisti cu stea in frunte, iar mai la coada vreo doi liberali.
"o sa le inghete coada". Amenintarea liderului de la Kremlin vine dupa un videoclip apocaliptic difuzat de compania energetica Gazprom in care arata o Europa intrata intr-o noua era glaciara.
Cu intelepciunea acumulata si cu cea data de Dumnezeu, ei pot pastori situatia astfel incat sa nu cada in pacatul lumesc al prigonirii de semeni. Este limpede ca si-a bagat dracul coada.
Romanii se inghesuie la coada ca sa cumpere lemne de foc mai ieftine.
Tzanca Uraganul a strans din nou sute de oameni la deschiderea unei noi shaormerii, de data aceasta la Ploiesti. De cum s-au ridicat obloanele, oameni de toate varstele s-au asezat la coada.
Romania, insa, este in coada clasamentelor europene atunci cand vine vorba de infrastructura pentru cei care folosesc vehicule cu doua roti. ... Romania este la coada clasamentului european in privinta infrastructurii pentru biciclisti.
Basescu, reclamat de PSD ca a avut limba prea ascutita Tinand cont de faptul ca Bucurestiul este fieful declarat al lui Traian Basescu, piedicile puse in calea studentilor, de exemplu (obligati sa strabata tot orasul sau sa astepte ore intregi la coada pentru a vota) pot fi usor interpretate ca acte rau intentionate.
PSD vorbeste despre "iresponsabilitatea” candidatului democrat dar e cuprins brusc de amnezie si nu sufla o vorba despre capitolele foarte importante - justitia de exemplu - ramase in coada de peste din cauza prestatiei social-democrate din ultimii patru ani.
Intr-adevar, ce blestem ne obliga sa ne adancim in saracie, sa fim coada statelor est-europene, sa fim primiti doar din motive conjuncturale si de nevoie in aliantele si comunitatile occidentale, sa tratam in genunchi cu partenerii externi, sa acceptam orice conditii ni se impun, sa fim priviti cu superioritate de vecinii care nu de mult ne invidiau.
Oamenii simpli au stat la coada pentru a-l felicita pe “Nea Nelu“, pentru a-l pupa si a-i strange mana, iar liderii marcanti ai PSD, partidul sau de suflet, s-au intrecut sa-i ureze toate cele bune presedintelui de atunci.
Concret, in timp ce Nicolau & Comp urla ca din gura de sarpe impotriva "ingerintei” lui Basescu in ciorba TVR-ului, pe noi ne paste banuiala ca serviciile secrete - sau doar o parte a lor - iar nu-si vad de treaba si isi baga coada in politica - zona clar interzisa lor.
Alteori, taia cozile la pisici, ca sa nu fie doar cainii scurti de coada. Il batea maica-sa de-l zvanta, asa ca i-a ramas o trauma:
• 18 iul 2009 - Sute de tineri moldoveni au stat la coada la Consulatul roman pentru a-si depune dosarele de admitere la studii in Romania.
Candidatura sa a aparut, in mare masura, in contextul in care, pe de-o parte, era nevoie de o figura mai noua si, pe de alta parte, in situatia in care pentru foarte multi lideri de opinie definitia presedintelui ideal al PSD il avea ca gen proxim pe Mircea Geoana si ca diferenta specifica toate tinichelele legate de coada acestuia, de la spusa lui Ion Iliescu pana la vizita la Vantu si flacara violet.
Petrescu Mira Anca Victoria (PPRM), Opaina Radu (PUR) Vanghelie Daniel Marian (PSD) si Videanu Adriean (Alianta D.A.). Urmeaza apoi cei 12 candidati reprezentand partide si, la coada, independentul Filip Ralu Traian.
Pentru ca, pana la urma, aici se invartesc niste sume foarte mari de bani, atat de catre cei care investesc in fotbal, cat si de catre forurile tutelare, si in felul acesta se creeaza niste structuri care, intr-un fel sau altul, incearca sa puna statul si obligatiile catre stat pe un loc mai la coada.
Cand vine producatorul asta cu struguri de masa in Piata Centrala, e coada la el cum era la peste pe vremuri.
google-analytics.com