Cautare

4526 de rezultate pentru "cinci" (5.27 secunde)
SIF Banat-Crisana (SIF1) a obtinut un profit net de 97,978 milioane de lei (28,648 milioane de euro) pe primele 11 luni din 2006, cel mai mare nivel dintre toate cele cinci societati de investitii financiare, potrivit unui comunicat al Uniunii Nationale a Organismelor de Plasament Colectiv (UNOPC).
Motorul dezvolta 55 de cai-putere si este conectat la o cutie de viteze manuala cu cinci trepte. ... Opel Corsa Noul Opel Corsa este disponibil in doua versiuni, cu trei si cinci usi, asemanatoare numai daca ne referim la platforma de constructie, la motoare si cutii de viteze.
Secretarul de stat a sesizat ca, desi din punct de vedere formal, toate documentele incheiate erau corecte, in practica avem de-a face cu cinci clipuri publicitare TV pentru promovare internationala in valoare de 1,3 milioane euro, realizate fara sonor si care nu au fost difuzate niciodata.
Reprezentantul companiei Intercontinental, Peter Vermeer, a precizat ca orasele din Romania vor avea in curand branduri apartinand Intercontinental precum Holiday Inn., de patru stele, sau Grand Plaza, de cinci stele.
În prezent, exista 170 mp/1.000 locuitori, dar în cinci ani vom ajunge la 645 mp/1.000 de locuitori.
Cine îsi cumpara acum o garsoniera cu credit ipotecar plateste în 25 de ani de patru-cinci ori pretul locuintei.
Inmatricularile de Ferrari aproape s-au triplat in primele cinci luni ale anului, iar brandul chinez Great Wall a avansat cu 70%, chiar daca per total volumele sunt mici.
Echipa feminina de handbal SCM Craiova a aflat programul meciurilor de la turneul de baraj pentru Liga Nationala, care se va desfasura in perioada 22-26 mai, pe teren neutru, la Buzau, cu participarea a cinci formatii.
Initial, la recurs, completul de cinci judecatori era condus de catre judecatoarea Aida Popa, vicepresedinte al Inaltei Curti de Casatie si Justitie. Aceasta judecatoare a condus anterior completul de cinci judecatori care l-a achitat definitiv pe Adrian Nastase in dosarul "Matusa Tamara".
Cinci persoane si-au pierdut viata, iar alte cinci au fost ranite in urma unui accident petrecut, in noaptea de sambata spre duminica, pe DN 1, in judetul Sibiu, dupa ce un autoturism a intrat pe contrasens si a lovit frontal o alta masina.
ßapte senatori si sapte deputati activeaza in Parlamentul Romaniei din 1990, de la prima legislatura postdecembrista, devenind parlamentari a€žde permanentaa€œ in cele cinci mandate scurse de atunci. ... Politicieni cu vechime Parlamentarismul romanesc de dupa Revolutia din Decembrie 1989 numara cinci legislaturi:
Reprezentantii Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor au decis ca cele cinci societati divizate din aceasta sa fie vandute pe bucati pentru recuperarea datoriilor. In cadrul AGA au fost aprobate si programele de restructurare totale ale celor cinci companii.
Radu Muntean) sunt cele cinci lung metraje care intra anul acesta in cursa pentru trofeul acordat Celui mai bun film, la Gala Premiilor Gopo. De asemenea, autorii celor cinci filme concureaza si la categoria Cel mai bun regizor.
La un moment dat s-a divizat in cinci obiecte separate, care au tasnit in cinci directii diferite, cu o viteza incredibila.
Guvernul britanic a realizat un program de peste cinci ani pentru a declasifica si a pune la dispozitia marelui public toata arhiva de rapoarte OZN pe care o detinea.
Cinci senatori PNL din randul seniorilor partidului ii adreseaza o scrisoare deschisa lui Theodor Stolojan in care ii cer acestuia ca, daca este onest, sa accepte dialogul si sa nu inventeze pretexte pentru a-l bloca, iar daca are onoare sa nu isi negocieze bunele intentii.
Ultimii cinci consilieri locali ai PSD Mangalia au fost exclusi din partid, in urma semnarii unui protest indreptat impotriva mai multor colegi din Consiliul Local care, la ultima sedinta au folosit un limbaj violent - considera exclusii - din care nu au lipsit expresii ca "papagal", "hot" sau "talhar", adresate primarului Zamfir Iorgus, dar si de "prostituate politic", la adresa doamnelor consilier.
Instanta suprema a desemnat joi prin tragere la sorti, cei cinci judecatori care vor face parte din Biroul Electoral Central (BEC) pentru alegerea Camerei Deputatilor si a Senatului din data de 30 noiembrie 2008, presedintele BEC urmand a fi ales in termen de 24 de ore.
Participati la schimbarea de care avem nevoie, pentru ca urmatorii cinci ani sa nu ne sufoce definitiv.
Un fost agent al Sectiei 3 Politie Craiova a fost condamnat definitiv la cinci ani de inchisoare, politistul fiind gasit vinovat pentru comiterea infractiunilor de luare de mita si inselaciune Povestea in acest caz a inceput in februarie 2010, cand trei soferi au sesizat Serviciul Judetean Dolj al Directiei Generale Anticoruptie (DGA) despre faptul ca un agent de la Sectia 3, mai exact agentul-sef Cosmin Mihai Mitru, i-a oprit in trafic in zona unor complexuri comerciale si le-a cerut spaga ca sa nu ii amendeze.
google-analytics.com