Cautare

1173 de rezultate pentru "cardinali femeie" (3.04 secunde)
Dar si sora tatalui, mama Ica (o chema de fapt, Florica, insa aflat la o varsta frageda, n-am putut sa-i pronunt numele decat Ica si toata lumea asa i-a spus), o femeie extraordinara, a doua mama pentru mine, si ea si-a pus amprenta, augmentand pasiunea de care vorbeam.
disciplina ar readuce-o pe femeie la natura sa asa-zis feminina, dar femeie nu te nasti, ci devii, scrie ea.
- V-a tinut vreodata o femeie in sah? ... Una e sa pui mana pe o femeie si sa o manai brutal, alta e sa simti cind pui mana pe o femeie si sa simti ca pleaca un flux spre ea.
In apropierea parcului o femeie i-a facut semn, aparent vrand sa faca autostopul;
Iata ce a relatat o femeie numita Maggie: ... O femeie povesteste cum era in intirziere si trebuia sa ia o prietena de la aeroport: ... O alta femeie a relatat o intamplare asemanatoare:
Nu eram singur in calatorie, eram cu o femeie. O femeie tanara cu obraji puternici si ochi mari si albastri.
Dar el tot s-a uitat acolo sus..." Apoi a aparut un fel de trapa, sau ceva, pe care a coborat o femeie imbracata in negru sclipitor.
Asteptarea Pentru o femeie de 30 de ani, care spera sa-si intemeieze o familie si doreste sa aiba mai mult de un copil, gasirea echilibrului intre durata de asteptare suficienta pentru determinarea starii generale de sanatate si siguranta sarcinii in timp ce isi face griji pentru pierderea fertilitatii, poate parea descurajanta.
Ca femeie, fata de barbat, esti fertila doar pentru cateva zile in timpul unui ciclu menstrual. ... Aceasta schimbare este destul de sablonica la aceeasi femeie, ciclu de ciclu (in cazul ciclului ovulator) dar poate sa difere de la o femeie la alta.
Pe 23 martie 1987 seara, in orasul Concord din Carolina de Nord, o femeie a auzit un zgomot, ca al unui accident auto, venind din afara casei sale, si s-a dus la fereastra ca sa vada ce s-a intamplat.
El este acuzat ca ar fi jignit-o pe Lavinia Sandru, "jignind si denigrand astfel statutul pe care poate si trebuie sa-l aiba o femeie in societatea din Romania".
Intr-un comentariu publicat pe blog, Corina Cretu a luat atitudine fata de unele declaratii ale lui Cristian Boureanu facute in comisia de ancheta, aratandu-se uimita de lipsa de reactie a colegilor deputatului PD-L fata de faptul ca democrat-liberalul a jignit o femeie, deputatul Alina Gorghiu, pe care a calificat-o drept "domnisorica".
Romania Libera publica articolul "Udrea, dezamagita ca Basescu nu vede o femeie sef al PDL sau de stat", pe care il puteti citi in continuare.
Jurnalul National publica articolul "Azi Tara Te slaveste-n versuri, Femeie Eroina. ... Dar "tovarasa" era si femeie, nu numai om de stiinta.
"Saftoiu scoate tipete ascutite, dar e o femeie pedista si o moralista second-hand" Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca deputata liberala Adriana Saftoiu scoate "tipete ascutite" in cazul Dan Voiculescu, el aratand ca aceasta este "o femeie pedista", la fel ca Sulfina Barbu, si o "moralista second-hand".
Surprinde, insa, la maximum, solidarizarea unei femei precum Corina Cretu cu o initiativa jenanta pentru femeie. ... Serios, daca am de ales intre un barbat cretin si o femeie meritorie, aleg femeia.
"Voglio una donna!", "Vreau o femeie!". ... "Vreau o femeie!". ... Teo rage iarasi, prevenitor, "Vreau o femeie!" si le sparge capetele.
O femeie, foarte buna profesionista, de etnie turca si musulmana. Daca ar fi fost desemnata, ar fi fost prima femeie premier din istoria Romaniei, asa cum Gabriela Firea este prima femeie primar general al Capitalei.
- Trei miliarde de barbati fara o femeie nu pot procrea. ... Senatorul PSD Serban Nicolae a facut aceste declaratii in cadrul dezbaterilor privind initiativa de revizuire a Constitutiei in sensul redefinirii familiei drept uniunea dintre un barbat si o femeie.
"A fost singura oara in viata mea in care m-am gandit la o femeie atat de mult si mi-am dat seama ca daca nu fac pasul acesta sunt un tampit", a adaugat vedeta de televiziune, citat de Agentia de presa mondena.
google-analytics.com