Cautare

425 de rezultate pentru "caine mancat" (4.07 secunde)
Cantonierul era plecat undeva pe linie, un caine se izbea de lant urland la el si nu s-a linistit decat atund cand i-a vazut indepartandu-se.
Numai batranul caine Argos l-a recunoscut. Ulise castiga intrecerea cu arcul, apoi ii ucide pe ceilalti petitori si isi dezvaluie adevarata identitate.
Dar stie si Grivei, caine vagabond, ca nenea Iancu e cel mai mare, cel putin din punct de vedere literar - cum zice vorba, nu poti compara mere cu pere, adica pe scriitori cu politicienii.
poate fi un caine, o pisica, o piatra sau un copac. - Chiar daca sunteti singur in camera, veti umple intreaga camera de iubirea voastra.
Adaptat dupa romanul indragitului autor Jack London, Chemarea strabunilor transpune pe ecran povestea lui Buck, un caine iubitor, a carui viata domestica este data peste cap atunci cand este indepartat de casa sa din California si ajunge in salbaticia din Alaska, in timpul goanei dupa aur din anii 1890.
http://www.gandul.info/news/romania-condamnata-de-cedo-pentru-insuficienta-protectie-a-cetatenilor-impotriva-cainilor-vagabonzi-8528599 De asemenea, simpla sterilizare nu este suficienta, avand in vedere durata de viata a unui caine (aproximativ 15 ani).
Chiar si cel mai dresat caine se poate speria la un zgomot puternic - claxon, motor de motocicleta ambalat la maximum, chiar si un tunet daca afara e furtuna - transformandu-se intr-un element perturbator pentru conducătorul auto.
Voluntarii vorbesc despre sume care se ridica si la 300 de lei pentru fiecare caine prins. Anca Tomescu, reprezentant Vier Pfoten:
• Se duce vara ca o paine, vine iarna ca un caine. • Se intoarce soarele inapoi: acest lucru poate fi constatat daca cineva se uita la amiaza intr o strachina cu apa, in care poate fi vazut cum joaca soarele.
Poate ca esti cu gandul la necesitatea de a prepara masa, sa ai grija de caine, sa raspunzi la telefonul ce suna imperios, sa fii nevoit sa pui la punct unul din aspectele urgente ale vietii tale de zi cu zi.
El a precizat ca pana saptamana trecuta nu figura niciun caine la adresa firmei, de pe stradsa Tuzla. Coordonatorul de proiect de la ASPA a mai spus ca, mai mult ca sigur, cainii ridicati vor fi eutanasiati.
Voluntarii vorbesc despre sume care se ridica si la 300 de lei pentru fiecare caine prins. Anca Tomescu, reprezentant Vier Pfoten:
Pentru un caine, un copil pe bicicleta nu e nici un trecator nevinovat, dar nici unul vinovat, ci pur si simplu un obiect care se misca destul de repede incat sa-i declanseze instinctul de vanatoare.
Va propun sa punem fata in fata aceste doua constatari si sa vedem daca putem sa schimbam mesajul proverbului romanesc "branza buna in burduf de caine".
caciuli din blana de nurca - la 220 RON, caciuli din blana de vulpe - la 280 RON, caciuli din caine enot - la 200 RON, gulere de blana - la 200 RON, caciuli din astrahan - la 200 RON, manusi din piele - la 35 RON si manusi din blana - la 45 RON, curele din piele de vita - la 45 RON, bundite - intre 90 - 200 RON, borsete din piele - la 45 RON si la 60 RON, haine de piele - la 380 - 520 RON, portofele din piele - intre 30 - 45 RON, cojoc de copil - la 280 RON, manusi din piele intoarsa si piele, haina din blana de miele - la 580 RON si haina din vulpe polara sau nurca - la 4.500 RON", ne-a spus Florin Spiridon.
caciuli din blana de nurca - la 220 RON, haine din blana de nurca - la 3.400 RON, caciuli din caine enot - la 200 RON, gulere de blana - la 200 RON, caciuli din astrahan - la 200 RON, manusi din piele - la 35 RON si manusi din blana - la 45 RON, curele din piele de vita - la 45 RON, bundite - intre 90 - 200 RON, borsete din piele - la 45 RON si la 60 RON, haine de piele - la 380 - 520 RON, portofele din piele - intre 30 - 45 RON, cojoc de copil - la 280 RON, manusi din piele intoarsa si piele, haina din blana de miele - la 580 RON si haina din vulpe polara - la 4.500 RON.
Poate ca are in masina un bebelus care plange, sau poate ca i-a aparut un caine in fata. Poate vorbea la telefon.
El era cam la zece metri si avea si un caine cu el, dar cainele a amutit. Atunci s-a retras tiptil, de-a-ndaratelea, pana s-a ascuns dupa coama dealului;
Te vei confrunta si cu primele greturi, care pot sa apara oricand in timpul zilei, nu numai dimineata, iar simtul mirosului va deveni mai dezvoltat decat al unui caine de vanatoare.
Ultima oara a fost vazuta in viata a fost duminica seara, cand a asistat la premiera spectacolului Inima de caine.
google-analytics.com