Cautare

10888 de rezultate pentru "bijuterii italiene la bucuresti" (3.12 secunde)
real,- Hypermarket desfasoara o ampla actiune de promovare a produselor italiene in cadrul celor 25 de magazine ale retelei din Romania.
Miercuri, 22 noiembrie, se desfasoara la Hotelul Athenee Palace Hilton evenimentul cu titlul Degusta Italia organizat de ICE-Agentia Italiana pentru Comert Exterior - Biroul din Bucuresti, sub patronajul Ambasadei Italiei.
Noutatile sunt mai ales la capitolul “bunuri sub forma de metale pretioase, bijuterii, obiecte de arta si de cult, colectii de arta si numismatica, a caror valoare depasesc 5.000 de euro“.
Comertul cu bijuterii "la negru" depaseste 70% din piata totala a bijuteriilor din Romania. ... "Comertul subteran cu bijuterii de toate tipurile depaseste cu mult 70% din piata totala a bijuteriilor din tara noastra".
Din Israel sosesc astazi in Europa ideile de moda, bijuterii, produse cosmetice si make-up. ... Linia de bijuterii Thea are ca semn distinctiv semnele ebraice elad, uniune de litere din testamentul Kabbalah, a caror semnificatie si insiruire reprezinta protejarea si respingerea energiilor si fortelor negative.
Hotel Marshal Garden Bucuresti a gazduit marti, la Sala Panoramic, cea de-a patra editie a evenimentului Italian Wine and Food Day organizat de Agentia Italiana pentru Comert Exterior (ICE) Bucuresti si Camera de Comert Italiana pentru Romania, sub patronajul Ambasadei Italiei.
Beatrice Mistodinis, director al firmei de bijuterii Sigrid, participa zilele acestea la Festivalul de Spiritualitate si Terapii Complementare, "A Noua Dimensiune". Evenimentul este Organizat in cadrul Salii Dalles, la etajul I, in perioada 30 octombrie - 3 noiembrie.
Recent, la Hotelul Crowne Plaza din Bucuresti, a avut loc celebrarea schimbarii brand-ului Unimpresa in Confindustria Romania.
La evenimentul de inaugurare a fost prezent Matteo Muraro, Responsabil Comercial Calzedonia Spa. ... La eveniment au fost prezenti si numerosi reprezentanti ai principalelor institutii italiene prezente in Romania:
Potrivit legii, parlamentarii sunt obligati sa depuna anual declaratii de avere si sa si le reactualizeze ori de cate ori dobandesc bunuri noi, cum ar fi terenuri, masini, bijuterii sau imobile. ... Deputatii nu au depus declaratii noi, ceea ce inseamna ca si-au pus averea la conservat.
Cel putin un jaf a avut loc in fiecare luna a acestui an, la case de schimb valutar si de amanet sau la sucursale ale unor banci, in pofida controalelor facute de politisti la astfel de unitati, in privinta modului de asigurare a pazei.
Din totalul pietei autohtone de bijuterii, 75% il reprezinta comertul la negru. ... Exista retele bine organizate care aduc direct pe tejgheaua vanzatorului bijuterii din aur in cantitati de sute de kilograme la fiecare transport.
Catalina Marinescu, creatoare de bijuterii si de obiecte hand-made, a participat la targul organizat recent in curtea Muzeului Taranului Roman.
Claudia Bureata expune antichitati (bijuterii, ceasuri vechi, tablouri vechi) la targul organizat zilnic, intre orele 9.00 - 18.00, pe platoul din Piata Amzei. La standul ei, puteti gasi si achitiona: bijuterii model victorian, bijuterii art nouveau si art deco, dar si piese regale, unicat.
Festivalul International de Teatru pentru Copii 100, 1.000, 1.000.000 de povesti, intre 1 si 8 octombrie la Teatrul Ion Creanga La inceput de octombrie, Teatrul Ion Creanga aduce noi spectacole si aventuri gata de trait si de povestit mai departe, cu ocazia celei de-a XII-a editii a Festivalului International de Teatru pentru Copii 100, 1.000, 1.000.000 de povesti.
Regiunea Campania, Camera de Comert, Industrie si Artizanat din Salerno/Intertrade si Camera de Comert, Industrie si Artizanat din Caserta in colaborare cu Camera de Comert Italiana pentru Romania au prezentat recent, la Hotel Intercontinental din Bucuresti, la Club Lounge, evenimentul de degustare cu ocazia Zilei Europene a Mozzarellei dde Bivolita din Regiunea Campania D.O.P.
Un deputat a fost atat de scrupulos, incat si-a trecut si banii pe care i-a primit la nunta.
Joi, 5 mai, la sediul Confindustria Romania a avut loc o intalnire intre exponenti de seama ai economiei romanesti si italiene.
Italienii au fost chemati, doua zile la rand, 2 si 3 iunie, sa aleaga una din cele doua variante de organizare statala: ... peste 12 milioane de cetateni italieni au votat in favoarea republicii si 10 milioane in favoarea monarhiei, astfel Curtea Suprema a proclamat nasterea Republicii Italiene.
Casa de Bijuterii Sabion a luat nastere in anul 1998, ca o mica afacere de familie, din pasiunea pentru arta realizarii bijuteriilor.
google-analytics.com