Cautare

10888 de rezultate pentru "bijuterii italiene la bucuresti" (4.04 secunde)
Serviciul Roman de Informatii nu confirma existenta unor tabere de antrenament Al-Qaida in Romania, dar sustine ca trei dintre suspectii retinuti la Roma au fost expluzati de la noi din tara pentru aceleasi acuzatii. ... Atunci au fost declarate indezirabile si expulzate, iar datele lor au fost transmise autoritatilor italiene.
'Cu prilejul prezentei la Roma, ocazionata de participarea la sesiunea anuala a Academiei Europene de Relatii Economice si Culturale (AEREC), despre care am relatat anterior, m-am intalnit la sediul Partidului Radical Italian, cu presedintele acestuia - Marco Panella (cunostinta veche, din anii tineretii noastre, din 1956, cand el era presedintele organizatiei nationale a studentilor italieni, calitate in care ne-am intalnit la Congresul Uniunii Nationale a Studentilor Francezi, de la Strasbourg).
Ministrul regional pentru activitati productive din regiunea Lazio, Francesco De Angelis, a venit ieri in Craiova, insotit de 50 de oameni de afaceri din Lazio, pentru a participa la lansarea proiectului de internationalizare a activitatilor firmelor Regiunii Lazio, scopul proiectului fiind cresterea numarului investitiilor italiene in Oltenia.
Aceasta este concluzia la care s-a ajuns in urma discutiilor purtate cu prilejul vizitei delegatiei italiene din Puglia (regiunea Bari) la conducerea Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta, la care a participat si prefectul Danut Culetu, vizita care a avut loc in cursul zilei de ieri.
Astfel, doar in primul trimestru al acestui an, exporturile catre Italia au ajuns la 1,3 miliarde de euro, in crestere cu 8,3% fata de aceeasi perioada a anului trecut.
la Centrul Expozitional Romexpo din capitala. La aceasta editie a Expozitiei INDAGRA vor fi prezente 860 de firme, dintre care 431 romanesti.
Potrivit presedintelui Consiliului Judetean Dolj, Ion Prioteasa, venirea operatorului irlandez Ryanair ar putea rezolva nemultumirile unor pasageri care lucreaza pentru societati italiene si zboara frecvent de pe Aeroportul din Banie, care se plâng de faptul ca pretul biletelor este mare si ca ar prefera sa zboare cu o companie low-cost.
Producatorii de masini exotice au noroc la vânzari.
Guvernul sprijina financiar asociatiile romanilor din Italia, pentru a contribui la imbunatatirea perceptiei Romaniei in aceasta tara.
Masina înlocuieste modelul Gallardo utilizat de politistii italieni din 2004, are 560 de cai putere si poate ajunge la o viteza maxima de aproximativ 330 km/h. Masina va intra în serviciu în cadrul departamentului pentru autostrazi din Lazio.
al marcii italiene.
Banca Centrala Europeana mai pune de un QE, incercand sa ia din piata bonduri italiene si spaniole pe care nimeni nu le vrea.
Banca Centrala Europeana mai pune de un QE, incercand sa ia din piata bonduri italiene si spaniole pe care nimeni nu le vrea.
Pe 14 februarie 2012, o aeronava SAAB 2000 a companiei Carpatair, cu 48 de pasageri la bord, a iesit de pe pista Aeroportului International Craiova si s-a infipt in zapada. ... La patru luni de la acest incident, organele implicate in ancheta nu ne ofera raspunsuri.
Cea de-a doua semifinala a CE se anunta extrem de disputata, ambele combatante practicand un fotbal ofensiv si spectaculos pana in aceasta faza a competitiei Iubitorii fotbalului asteapta cu nerabdare cea de-a doua semifinala de la CE din Polonia si Ucraina, confruntarea dintre Germania si Italia anuntandu-se pe placul tuturor.
GIOACHINO ROSSINI ANIVERSAT DE GOOGLE LA 220 ANI DE LA NASTERE Pe 29 februarie se implinesc 220 de ani de la nasterea lui Gioachino Rossini, care este aniversat de Google intr-un an bisect 2012.
Diana Sosoaca, prima audiere in ancheta sechestrarii jurnalistei italiene. Senatoarea si-a angajat avocat
Rromii din Romania au ajuns din nou in atentia presei internationale, si nu pentru ca ar fi "comis" o isprava de toata lauda, ci pentru ca deranjeaza, determinand autoritatile italiene sa faca demersuri pentru repatrierea lor.
Vineri, 09 noiembrie 2012, la Muzeul National de Geologie se deschide expozitia cu vanzare de bijuterii si minerale "EXPO CRISTAL".
Anamaria Vidu a participat la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
google-analytics.com