Cautare

739 de rezultate pentru "bebe sanatos" (4.52 secunde)
Alaturi de o salata generoasa de varza alba proaspata cu marar sau ciuperci si dovlecei la gratar, poate alcatui un pranz excelent, satios, sanatos si care te ajuta sa si slabesti, daca respecti regulile corecte de gastrotehnie.
Primii pasi pentru un creier sanatos sunt foarte simpli si la indemana tuturor. ... Primii pasi pentru un creier sanatos sunt foarte simpli si la indemana tuturor.
“Problemele oamenilor nu se rezolva prin telefon” Instanta nu va avea o sarcina deloc usoara in acest caz, trebuind sa ia in considerare si rapoartele medicale, care stabilesc ca Valerian Todita este sanatos psihic, dar are probleme fizice.
Nu in ultimul rand, agentii economici vor actiona intr-un mediu sanatos, competitiv, al afacerilor, participand in mod hotarator la crearea bunastarii materiale pentru toti cetatenii Constantei si nu numai pentru un grup restrans de tip mafiot asa cum se practica astazi!", le-a spus Onaca constantenilor adunati la intalnirea din piata Amzacea.
"Nu esti sanatos la cap!"De altfel, la un moment dat, alesii locali au solicitat sprijinul politiei pentru linistirea spiritului "rebel" al lui Maftei. ... "Nu esti sanatos la cap!".
Laurentiu Mihu publica in Romania Libera articolul "De ce e sanatos ca PDL sa cada ca PNTCD".
Sa fiu eu sanatos de cate ori au sunat. ... Sa fiu eu sanatos de cate ori au sunat. Eu am relatii bune cu toata lumea, in sensul bun.
El a dat asigurari ca se va intoarce "mai sanatos si mai puternic". "Vreau sa-i asigur si pe cei care "se bucura" de necazul meu ca ma voi intoarce mai sanatos si mai puternic!".
Sunt sanatos!", alternand cu "Presedintele a fost la spital", musai sa induci telespectatorului mediu standard convingerea ca "ceva-ceva o fi, un colon, un ficatel, ceva la gat, poate ceva la cap".
Puratos si-a stabilit ca provocare dezvoltarea de produse care nu numai ca vor sa contribuie la un stil de viata sanatos, dar care sa aiba si gust savuros.
In mediul urban, un regim alimentar sanatos este mult mai greu de urmat, ceea ce se reflecta si intr-un consum mai crescut al produselor fast-food, in special in randul tinerilor cu varste sub 30 de ani.
Un dulce sanatosProfesorul Gheorghe Mencinicopschi si Larex au certificat magiunul de Topoloveni ca fiind cel mai sanatos si natural produs de acest fel din Romania.
Excelenta Sa Jean Hubert Lebet, Ambasadorul Confederatiei Elvetiene la Bucuresti, a vizitat recent Fabrica de Magiun Topoloveni pentru a vedea locul in care o mana de oameni harnici transforma prunele in cel mai sanatos desert de pe piata.
Nu e suficient sa luam decizia ca de maine sa mancam sanatos. ... Si sa nu neglijam faptul ca o minte sanatoasa gazduita intr-un corp sanatos poate pune mai aplicat intrebarea "Ce face guvernul pentru mine" si poate evalua mult mai corect raspunsurile.
Cei doi au incercat practic sa-si formeze un stil de viata mai sanatos. ... Fosta realizatoare Tv spune ca a incercat sa manance cat mai sanatos si mai putin seara.
In viziunea sa, secretul unui corp de invidiat este un regim alimentar sanatos, imbinat cu mult sport si tratamente de intretinere si remodelare localizate. ... In acest sens, am un regim de viata sanatos care include o alimentatie corecta, sport din belsug si tratamente de remodelare si intretinere regulate.
Oana Turcu a mancat sanatos la munte! ... Totodata, am continuat sa mananc sanatos chiar si la munte, deoarece mi-am schimbat total stilul de a ma hrani, iar o intoarcere la natura este intotdeauna benefica", a adaugat Oana Turcu.
Valentina Pelinel le-a impartasit din experienta sa pentru un mod de viata sanatos si frumos in acelasi timp:
Cei doi au mancat mancare romaneasca sanatoasa, au exclus glutenul din meniu pentru ca nu este sanatos si s-au bucurat de cateva clipe de liniste si aer curat de munte. ... M-am bucurat sa mananc gustos si sanatos menirule care ni s-au pregatit, a incheiat Carmen Bruma.
Pentru cei care doresc sa manance sanatos, KOTANYI a lansat pe piata romaneasca o gama bio de cinci condimente: ... Cele cinci mirodenii organice de la Kotanyi se combina cu imaginatie si gust cu cele mai diverse ingrediente pentru a ne oferi sansa de a ne hrani sanatos.
google-analytics.com