Cautare

190 de rezultate pentru "baiatul" (3.44 secunde)
În prezent, singurul actionar al firmei este baiatul lui Banica, Andrei Eduard Banica. De curând, firma s-a lansat si în afaceri imobiliare.
Sa insemne aceste declaratii ca toata lumea a trecut in barca moralitatii? Un lucru e sigur, afirma Michael Dance: baiatul de 14 ani care a furat copia filmului "Wolverine" tremura.
"Baiatul meu, Roberto, care s-a stabilit de cateva luni bune de zile la Bucuresti, este mai interesat de new media.
Unde s-a refugiat baiatul? La traian basescu in ograda! Atunci incepe marea manipulare, care va duce la perceperea lui AN drept intaiul corupt al tarii.
Era baiatul meu cel mare. Sunt coplesit, mi-a mai ramas un baiat", a spus tatal lui Sorin Danilescu, conform Mediafax.
Baiatul cu pantofii rupti de la FMI, care vine sa ne dea lectii despre cum trebuie sa ne gestionam economia, a evitat sa ne vorbeasca despre adevaratele probleme cu care ne vom confrunta in acest an.
Ma Manule, nu mai trimite baiatul la mine... nu pot face mai mult! Dumneavoastra nu figurati cu nimic aici la noi.
Si eu si Ionut am trait un moment de miracol cand am fost anuntati ca avem baiatul pe care ni l-am dorit atat de mult", a marturisit fericita Jojo la scurt timp dupa ce, in dimineata zilei de vineri, 10 iunie, la ora 1.30, l-a adus pe lume pe primul sau copil.
Este baiatul fratelui meu pe care il supraveghem indeaproape sa vedem cum creste zi de zi. Stiu totul despre el zi de zi.
la o nunta a stat la aceeasi masa cu o doamna care are baiatul student la ASE. In sport e mai mult decat competenta.
Povesteste ca, in lupta cu boala a fost sustinuta de baiatul ei. "N-as fi reusit sa trec peste acele momente daca nu il aveam alaturi de mine pe fiul meu, Petru.
Potrivit unor surse neoficiale, baiatul a incercat sa treaca de la geamul camerei sale la geamul unei camere vecine, pe afara.
Fiul sau a fost operat pe cord deschis, acum este bine Adrian Mutu, jucatorul lui Ajaccio, a trecut prin clipe extrem de grele in aceasta iarna dupa ce Mario, baiatul din prima casatorie a fotbalistului, a fost diagnosticat cu o malformatie congenitala.
Atunci baiatul l-a intrebat daca frica este un sentiment crestinesc. El a stat o clipa, s-a gandit si apoi a spus 'Nu' ", a relatat Paula Iacob.
(In realitate, vinovat de tragicul accident este baiatul care a impins-o pe fetita - N.Red.) In 2008, in acelasi bazin din Sibiu, o fetita s-a inecat.
"Baiatul asta a avut atatea probleme in ultimii ani. Ma mir ca a ramas sanatos dupa cate i s-au intamplat.
Este posibil ca baiatul asta sa se fi trezit candva cu noaptea-n cap. si, de-atunci, asa a ramas. Intunericul nu i-a mai parasit tartacuta.
Potrivit unor surse medicale, in momentul in care a fost preluat de echipajul medical, baiatul era constient, el fiind diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral.
Cat se poate de energic dupa cazatura, baiatul nostru s-a apucat sa bata fata. Din fericire, cativa cetateni cu simt civic au sunat repede la 112 si au chemat o ambulanta de la Lugoj, care a preluat-o pe tanara si a transportat-o la spital.
Daca ai chef de amintirile mele, iti propun sa treci pe aici ca sa afli de la cum am fost prins la patru ani in baie cu Veronica, de unde faceam rost de bani de inghetata la 6 ani, sau cum a ajuns baiatul de la tara, Mister Boboc la liceu.
google-analytics.com