Cautare

10942 de rezultate pentru "autostrada bucuresti pitesti" (3.52 secunde)
HotNews.ro Ungaria va termina doar la primavara autostrada pana la Nadlac Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a afirmat ca Ungaria va termina abia la primavara autostrada pana la Nadlac, in timp ce segmentul de la Pecica pana la granita va fi circulabil din decembrie, dar se va putea iesi din tara tot prin vama actuala din Nadlac, printr-o bretea rutiera de sase kilometri.
La aceasta ora, lucrarile sunt executate de Societatea de Constructii CCCF Bucuresti pentru beneficiarul Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania, ultima aflata in subordinea Ministerului Transporturilor.
Autostrada Bucuresti - Ploiesti, inaugurata de biciclisti Autostrada Bucuresti-Ploiesti va fi inaugurata de biciclisti, pe 30 iunie, cu o zi ib365.realitatea.net:
Master Planul de Transport care ne va aduce 1.300 de km de autostrada in plus a fost aprobat, iar din martie incep negocierile cu Bruxellesul(Autoare:
Premierul Calin Popescu- Tariceanu s-a declarat, joi, in timp ce vizita stadiul lucrarilor la Autostrada Transilvania, de acord cu taxa de autostrada. ... Autostrada este pentru traficul rapid, de marfa si pasageri. Si cred ca ar fi un bun element care sa-i responsabilizeze pe cei care folosesc autostrada".
Ministrul Transporturilor, Dan Sova, a vorbit despre programul autostrazilor pana in 2020, a explicat cum spera sa fie finantate autostrazile Bucuresti-Alexandria, Targu Mures-Iasi, Sibiu-Brasov-Bacau, Buzau-Braila-Galati sau podul peste Dunare de la Braila.
O companie chineza vrea sa construiasca autostrada Pitesti - Craiova si anunta reteta succesului pentru accelerarea lucrarilor:
Inca 37 de kilometri de autostrada au fost dati vineri in folosinta. Astfel, turistii vor putea sa circule pe Autostrada Soarelui de la Bucuresti pana la Fetesti. Tronsonul a fost inaugurat de premierul Calin Popescu- Tariceanu si ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, care au si testat portiunea de autostrada.
Construirea tronsoanelor Sibiu-Pitesti si Comarnic-Brasov va incepe pana in 2013 Ministerul Transporturilor va incepe pana in 2013 lucrarile de construire a doua importante proiecte de infrastructura rutiera, anume tronsonul de autostrada Pitesti-Sibiu si cel de pe Valea Prahovei, care leaga localitatile Comarnic si Brasov, a spus ieri ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, in cadrul unui seminar dedicat infrastructurii rutiere.
Noua constructie ar fi amplasata intr-o zona protejata, mai exact zona Stavropoleos - cartier bancar si de afaceri specific secolului al XIX-lea, unicat in Bucuresti, cu valoare de raritate in Romania, avand grad maxim de protectie.
Autostrada Bucuresti-Ploiesti, mai scurta cu 6 km din cauza terenurilor scumpe din Pipera. Autostrada se va termina in Soseaua de Centura. Autostrada Bucuresti-Ploiesti, de 62 de kilometri, ar putea fi, in final, cu 6 km mai scurta.
Comisia Europeana solicita Ministerului Transporturilor si Infrastructurii taxa de drum pentru Coridorul IV PanEuropean de transport rutier, care cuprinde tronsoanele Constanta - Bucuresti - Timisoara - Arad - Nadlac, iar cererile de finantare pe POS-T trebuie sa aiba in vedere aceasta politica.Ministrul transporturilor si infrastructurii (MTI), Radu Berceanu, s-a intalnit marti cu o delegatie a Comisiei Europene, condusa de responsabilul pentru Romania al Directiei Generale de Politici Regionale a Comisiei Europene, Anastassios Bougas, precum si cu reprezentanti ai Bancii Europene de Investitii (BEI).Oficialul european a adus in discutie problema taxarii pentru Coridorul IV PanEuropean de transport rutier, care cuprinde tronsoanele Constanta - Bucuresti - Timisoara - Arad - Nadlac, varianta care ar trebui sa fie luata in calcul inca de la lansarea investitiei respective, iar cererile de finantare pe POS-T trebuie sa aiba in vedere aceasta politica.Radu Berceanu le-a precizat reprezentantilor Comisiei Europene prioritatile investitionale ale Romaniei in transporturi, mentionand faptul ca obiectivul major al mandatului sau este dezvoltarea Coridorului IV Pan-European.De asemenea, acesta a punctat faptul ca MTI a facut toate demersurile necesare pentru finalizarea autostrazii Bucuresti - Constanta, urmand sa se discute si reducerea termenului de realizare a centurii Constantei.Ministrul Radu Berceanu a precizat ca tronsonul de autostrada Nadlac - Sibiu este alta prioritate, tronsonul Arad - Timisoara si centura Aradului fiind in constructie, iar celelalte parti ale acestei autostrazi sunt in stadiul de pregatire, lucrarile pentru realizarea lor urmand sa inceapa pana in anul 2010.In acest sens, pentru interconectarea intregului Coridor IV PanEuropean trebuie "atacate" lucrarile de constructie la inelul de centura Bucuresti si la partea de autostrada Pitesti - Sibiu.Proiectele POS-T trebuie sa aiba prioritateStrategia pentru autostrazi vizeaza acordarea catre acelasi constructor nu numai a unei concesiuni pentru construirea unei sectiuni de autostrada, dar si a dreptului de a opera alta sectiune existenta.
Ambasadorul SUA la Bucuresti, Mark Gitenstein, a precizat, la deschiderea fabricii Johnson Controls, ca acesta este "un prilej bun de a combina talentul muncitorilor romani cu tehnologia americana", accentuand ideea ca angajatii doljeni sunt bine pregatiti si ca acestia vor lucra cu echipamente americane.
Va prezentam cați kilometri de autostrada are fiecare stat din Uniunea Europeana. In plus, va prezentam si cați kilometri de autostrada au construit statele europene in ultimii douazeci de ani.
Autostrada Timisoara - Arad: ... Segmentul de autostrada care leaga Timisoara de Arad a fost deschis circulatiei rutiere la aproape 4 ani de la demararea lucrarilor de constructie.
Romania are in acest moment putin peste 500 de kilometri de autostrada in operare si aproximativ 250 de kilometri de autostrada in constructie.
Autostrada est-vest - un pasaport al Republicii Moldova pentru Uniunea Europeana. ... Autostrada est-vest - un pasaport al Republicii Moldova pentru Uniunea Europeana. ... As amini doua abordari importante referitoare la autostrada est-vest: ... O autostrada care sa lege Moldova de restul tarii si al Europei ar aduce numeroase beneficii.
Proiectul drumului expres Craiova - Pitesti, care ar urma sa lege Bania de autostrada Bucuresti - Pitesti, estimeaza investitia la 1,1 miliarde de euro, fara TVA.
Un grup infractional suspectat de contrabanda cu tigari a fost destructurat de politisti ai Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Pitesti. ... La data de 7 august a.c., politisti din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Pitesti, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T.
Autostrada Soarelui: ... vor calatori intre Bucuresti si Constanta pe Autostrada Soarelui. ... La fel s-a procedat si in cazul tronsonului Murfatlar - Valu lui Traian - Agigea (unde Autostrada Soarelui se imbina cu Varianta de ocolire a Constantei).
google-analytics.com