Cautare

10942 de rezultate pentru "autostrada bucuresti pitesti" (3.27 secunde)
Demararea lucrarilor pentru constructia tronsonului de autostrada a fost amanata pentru a doua oara. Contractele pentru constructia pe portiuni, in regim de concesiune, a autostrazii Pitesti-Brasov, semnate in timpul mandatului ministrului PSD al Transporturilor, Miron Mitrea, in 2004, au fost reziliate dupa schimbarea politica de la finele anului respectiv.
Tronsonul Pitesti-Sibiu ar putea fi prins in Master Planul de transport ca autostrada Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a anuntat joi, in urma unei intalniri cu reprezentantii Uzinelor Dacia Mioveni, ca va discuta si va analiza posibilitatea ca tronsonul Pitesti - Sibiu sa fie prins in forma finala a Master Planului General de Transport ca autostrada, in doua faze, anunta Mediafax.
autostrada Bechtel-Nastase-Mitrea-Basescu-Tariceanu-Boc-Dobre-Orban-Berceanu de doua ori, Boagiu si cine va urma (Autor: ... Autostrada cu 3 premieri, doi presedinti, 5 ministri ai transporturilor.
Cati kilometri vor fi inaugurati in 2014 si care sunt lucrarile ce ar urma sa inceapa in acest an Nici 2014 nu va fi anul in care soferii vor merge pe mai multi kilometri de autostrada.
Comarnic-Brasov (58 kilometri) In 19 decembrie anul trecut autoritatile au anuntat ca autostrada Comarnic-Brasov (58 kilometri), care va fi prima autostrada cu plata din Romania, va fi construita de Consortiul Vinci-Strabag-Aktor.
In opinia ministrului, printre motive ar fi acelea ca pe autostrada se consuma cu 1,5 euro mai putin combustibil la suta de kilometri, uzura masinii este mult mai mica si ajungi cu jumatate de ora mai devremela destinatie.
Autostrada Bucuresti-Ploiesti (sectoarele Bucuresti-Moara Vlasiei si Moara Vlasiei-Ploiesti); • Autostrada Transilvania (tronsoanele Campia Turzii-Gilau si Suplacu de Barcau-Bors): • Autostrada Bucuresti-Constanta (sectoarele Cernavoda-Medgidia si Medgidia-Constanta); • Autostrada Arad-Timisoara. In acest an vor fi dati in folosinta 42 de kilometri din autostrada Transilvania, pe tronsonul Campia Turzii - Gilau.
Conducerea Companiei de Autostrazi nu a reusit sa finalizeze ultimul troson al autostrazii Bucuresti-Constanta. In schimb, doreste prelungirea autostrazii Bucuresti-Constanta pana la frontiera cu Bulgaria, de unde vecinii din sud sa o continue la Varna.
Partidul National Liberal nu mai este bun asa cum este el acum, condus de Calin Popescu Tariceanu, a hotarat Theodor Stolojan, dar si echipa acestuia, care au prezentat, la Pitesti, platforma-program de relansare a liberalismului.
Romania Libera publica articolul "Cine a suspendat autostrada lui Oprescu", sub genericul "INFRASTRUCTURA. Autostrada promisa de Sorin Oprescu poate incepe cel devreme peste 3 ani".
"O SA MERG ACASA PE AUTOSTRADA". ... 'Dupa 12 ani de lucrari intrerupte si de termene amanate, autoritatile anunta ca vor finaliza, la anul, Autostrada Soarelui (A2), ce va lega Bucurestiul de Constanta. "Pana la sfarsitul anului 2011 vom putea merge cu totii de la Bucuresti la Constanta pe autostrada.
Cine este vinovat ca nu s-au finalizat lucrarile la A3, tronsonul intre Soseaua de Centura si Bucuresti In ceea ce priveste acuzatiile ministrului Ioan Rus, primarul general Sorin Oprescu spune, intr-un interviu acordat HotNews.ro, ca Primaria Capitalei nu are nicio vina.
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a inaugurat vineri lucrarile la noul pod peste raul Dambovita, dintre strada Piatra Craiului si Soseaua Virtutii, parte din proiectul de constructie a 12 kilometri de drum in regim de autostrada, respectiv Splaiul Independentei - Autostrada Bucuresti-Pitesti.
Patru firme au depus luni ofertele pentru licitatiile organizate de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania, pentru asigurarea serviciului de paza pe autostrazile Soarelui si Bucuresti-Pitesti-Centura Pitesti.
O noua autostrada care va lega Romania de Occident: noi visam, altii chiar lucreaza Dezvoltarea accelerata a infrastructurii de drumuri din Romania inregistrata in ultimii ani aduce din nou in actualitate autostrada Belgrad - Timisoara.
Pe siteul Motorstory este postat articolul "Reguli de condus pe autostrada", pe care il puteti citi in continuare. Unii urasc mersul pe autostrada din cauza monotoniei, iar altii il adora pentru ca isi pot permite sa mearga cu viteze nerecomandate pentru alt gen de drumuri.
Daca in 1990 aveam 113 kilometri de autostrada (din care 96 de kilometri pe A1 intre Bucuresti si Pitesti si 17 km pe A2, de la Fetesti la Cernavoda), in prezent in Romania sunt in functiune 331 de kilometri de autostrada.
In prezent se afla in constructie efectiva 120 de km de autostrada, in timp ce au fost reziliati 130 km in ultimii ani". Ministerul Transporturilor a decis sa rezilieze contractul pentru autostrada Cernavoda-Medgidia.
Autostrada prin munti - o noua incercare a autoritatilor (Autor:
Mai mult, socotelile Executivului arata ca se poate ajunge la performanta de a construi circa 240 de kilometri de autostrada pe an.
google-analytics.com