Cautare

2406 de rezultate pentru "asociatiea oamenilor sinceri" (6.07 secunde)
Astfel de lucruri nu se gasesc in casele oamenilor. ... Uneori - spunea ea - ei injecteaza oamenilor virusuri care pentru rasa lor sunt letale, dar pentru noi nu;
Taierile ilegale de copaci reprezinta un subiect foarte sensibil pentru Romania, lucru dovedit si de reactia oamenilor care au iesit in strada, in conditiile in care tara noastra a avut foarte mult de suferit de pe urma acestor practici.
De 17 ani lucrez la proiecte care transforma vietile oamenilor din jurul meu, vietile a mii de copii, nu oricum, ci in bine.
De sanatatea oamenilor nu ne putem bate joc. ... Printre acestea, si grija pentru sanatatea oamenilor, de care nu avem voie sub nicio forma sa ne batem joc.
Fondurile mobilizate prin generozitatea Profi Romania si a oamenilor inimosi care au donat puncte catre Centrul de Resurse pentru Adoptie vor fi directionate spre eficientizarea sistemului de adoptii si cresterea numarului de copii adoptati in familii.
Acestia au subliniat importanta pe care mass-media o are in prezentarea corecta, decenta si cu respect a cazurilor si povestilor oamenilor aflati in saracie, condamnand in aceeasi masura practicile jurnalistice prin care se discrimineaza, stigmatizeaza sau exagereaza in cautarea de senzational.
Pentru a creste constiinta oamenilor, Mos Craciun a inceput sa-i viziteze pe oameni in somn, pe taramul astral, in timpul viselor, astfel incat sa le creasca acestora constiinta si vibratiile.
Din sondaj, cel mai mare regret al oamenilor nu are legatura cu aventurile. Majoritatea oamenilor isi doresc aproape aceleasi lucruri:
Dupa atitia ani de nereusite reactia oamenilor era previzibila zic eu si se inscrie in cursul "normal " descendent al increderii oamenilor in cei pe care i-au ales.
pentru apărarea intereselor oamenilor muncii. ... apere interesele oamenilor muncii, dar care face exact invers. ... interesele oamenilor muncii să
Nereusind sa scape de Loganurile oamenilor legii, soferul BMW-ului a oprit, si, abandonandu-si masina, a sperat sa-si piarda urma pe jos, peste camp. ... Asa a cazut in mainile oamenilor legii filieseanul Cheliuta, care a fost apoi condus de politisti la Spitalul de Urgenta Craiova, pentru ingrijiri medicale.
Presedintele Asociatiei Oamenilor de Afaceri Turci "Dobrogea” (TIAD) si candidat din partea Asociatia Etnicilor Turci pentru Parlamentul Romaniei, Sabit Danis, a fost zilele acestea, mai exact de cand a inceput campania electorala, tinta unor afirmatii calomnioase.
Presedintele Ion Iliescu a apreciat, marti seara, ca in cazul retrocedarii imobilelor nationalizate sunt mostenitori indepartati ai fostilor proprietari care stau in case de la stat si care “nu au bunul-simt sa nu se napusteasca sa ia casele oamenilor“.
Partidul Noua Generatie, condus de patronul clubului de fotbal Steaua, Gigi Becali, incearca sa atraga voturile oamenilor promitindu-le vile la preturi cu care nu poti sa cumperi nici macar o garsoniera.
“Fara discutie ca o buna parte dintre ambasadori provin din randul oamenilor politici; ... un procentaj al prezentei lor, al prezentei oamenilor politici in randul ambasadorilor“, a precizat Ungureanu.
aceea ca "reforma" este echivalenta cu schimbarea oamenilor din fruntea partidului, si se reduce doar la ea. ... Nu cred ca este cazul sa raspundem discursului agresiv, pur si simplu trebuie sa ne adresam problemelor oamenilor si nevoilor lor.
Dar am castigat un suport spontan din partea oamenilor care stiau cate ceva despre mine.
Am vrut sa va arat pana unde a ajuns mizeria oamenilor politici. ... Am vazut doi ziaristi care santajau pe seful ANI pentru a afla detalii din dosarele oamenilor politici.
Nu putem sa cerem oamenilor voturile, cand afisele noastre se intind pe trei-patru etaje de bloc. ... - se deosebeste fundamental de cele ale contracandidatilor pentru ca sustine racolarea oamenilor de calitate in partid:
Motiv pentru care probabil tot in sapte - opt ani vom reusi sa recladim increderea oamenilor ca este nevoie de institutii, e nevoie de Parlament, este nevoie de Guvern, este nevoie de primarie sau de toate celelalte.
google-analytics.com