Cautare

1063 de rezultate pentru "arta" (2.86 secunde)
Dabija, in Literatura si Arta, Chisinau nr.22/1996 65. ... Dabija, Literatura si Arta, Chisinau 1996 74. ... Dabija, Literatura si Arta, 22/1996 87.
Cei doi au venit in acest week-end la Targul de Sanmedru organizat in curtea Muzeului Taranului Roman, cu obiecte de arta populara si arta africana - o statueta la 350 RON, un Buddha mic - la 150 RON, doua statuete ce reprezinta un cocos din lemn - la 200 RON si o gaina de lemn pictate - la 300 RON, doi clovni - la 150 RON si 200 RON, o rasnita pictata - la 120 RON, casute de lemn de artizanat, aparute in anii 90, care costa 80 RON, o masca din alama superba, ce reprezinta o bufnita - la 80 RON.
Stiinta - Arta". ... "Restaurarea inseamna arta, dar si tehnica. Domeniul ei, asa cum se cunoaste, apartine interdisciplinaritatii si acopera investigatii laborioase si lucrari dificile, costurile sunt foarte ridicate, in schimb rezultatele devin spectaculoase.
Achizitie pe fuga Povestea acestei afaceri imobiliare isi are originea in retrocedarea de anul trecut a imobilului in care isi desfasoara activitatea Scoala de Arta "Cornetti" din Craiova.
Sigur, inflexibilitatea are rostul ei, dar, la urma urmei, politica e arta compromisului. ... Dar mai ales atunci, politica de partid s-a dovedit a fi o arta a compromisului.
Pe cand era copil i se spunea "Klecks" (pata de cerneala, n.r.), datorita pasiunii sale pentru arta de a transforma urmele lasate de petele de cerneala pe hartie in imagini recognoscibile.
Ruxandra Burcescu) Acum mai bine de 40 de ani, in 1974, artista Marina Abramovic a facut un experiment extrem de interesant intr-o galerie de arta din Belgrad. ... Contextul, galeria de arta din Belgrad, este internetul.
Pe langa aceasta, vizitatorii vor fi intampinati cu expozitia temporara de sculptura in piatra "Mari Adormite- pietre, fosile, arta".
Asociatia Culturala ,,REGAL D’ART" isi propune, cu devotament si profesionalism, investind experienta dobandita prin toate proiectele culturale realizate, sa promoveze o serie de evenimente ce nu vor avea alt scop decat acela de a plasa arta pe locul meritoriu.
Casa de Bijuterii Sabion a luat nastere in anul 1998, ca o mica afacere de familie, din pasiunea pentru arta realizarii bijuteriilor.
Unul dintre "brandurile" Sapantei (caci nu doar marile case de moda se pot lauda cu asa ceva, ci, iata, si arta populara) este Maria Zapca, care tese covoare, face cergi, camesi, zgardane (celebrele "bijuterii" maramuresene care arată
Dupa opt ani de studii de arta realizate in paralel cu scoala, astazi Ana este eleva a Colegiului National Gheorghe Lazar din Bucuresti si trainer voluntar la CENTRUL GIFTED EDUCATION.
Marti, 4 martie 2014, ora 18.30, va avea loc inaugurarea noii GALERII de ARTA "CALEA VICTORIEI 33" (Teatrul de Revista "Constantin Tanase", Calea Victoriei nr.
Anul acesta, Galeriile Noblesse, lider in amenajarile interioare de lux, se reinterpreteaza prin deschiderea in curand a unui nou concept de showroom exclusivist, Palatul Noblesse, care va fi mai mult decat un spatiu de expunere, reprezentand un veritabil Centru de Arta si Evenimente, unic in Europa de Sud-Est.
Muzeul erotismului, din Paris, a fost fondat in 1997 si este dedicat operelor de arta cu tematica erotica, incluzand de la opere antice de arta religioasa din India, Japonia si Africa, pana la arta contemporana de gen.
Unul dintre "brandurile" Sapantei (caci nu doar marile case de moda se pot lauda cu asa ceva, ci, iata, si arta populara) este Maria Zapca, care tese covoare, face cergi, camesi, zgardane (celebrele "bijuterii" maramuresene care arata ca niste minunate zgarzi cu margele), costume populare, traistute si cate si mai cate alte lucruri.
Pleaca la Munchen, unde se afla una dintre cele mai renumite Academii de Arta din Europa acelor vremuri.
La vernisaj au participat numerosi iubitori de arta, prieteni ai artistei.D-na Irina Cajal-Marin, doctor in istoria artei, critic de arta reputat, Subsecretar de Stat la Ministerul Culturii, a rostit un cuvant de prezentare, pe care il puteti citi in continuare. ... O infatisare subtila de arta si frumos.
Campania are ca prim obiectiv cresterea nivelului de educare si informare a cetatenilor cu privire la cunoasterea operelor de arta romanesti indiferent de forma de exprimare a acestora, cat si a spectacolelor de teatru si a actorilor romani, dar si perpetuarea elementelor culturale ce formeaza istoria unei natiuni.
Tranzactia este amintita de Doina Lemny, doctor in istoria artei, muzeograf-cercetator la Muzeul Național de Arta Moderna, Centrul Pompidou din Paris, intr-un interviu acordat AGERPRES: ... Proprietarul, Gheorghe Romascu a vandut-o statului pentru Muzeul National de Arta, dar aceasta a fost recuperata de mostenitori.
google-analytics.com