Cautare

1063 de rezultate pentru "arta" (5.02 secunde)
Sa-i dam cuvantul chiar artistei, care urmeaza un master la Academia de Arta. ... Abordarea plastica, situata la granita mai multor curente din arta conceptuala, simbolista si expresionista, propune o estetica revolutionara, dar prezinta femeia exact asa cum este ea:
Imaginile alb-negru si color, adevarate opere de arta pot fi descoperite in Arhiva Fotografica Agerpres, va vor conduce spre o calatorie in timp, prin istoria Romaniei.
Joi, 8 iunie, la orele 18.00 - 19.00, va avea loc vernisajul, la care sunt asteptati toti iubitorii de arta. ... A studiat arta, design-ul de moda si multimedia design-ul, este professor de arta si organizeaza ateliere cu copii, dar si cu corporatisti.
Filme rusesti de arta, in grila de primavara a TVR 3 Filme rusesti de arta, in grila de primavara a TVR 3.
Dintre beneficiari, ordonatori principali de credite, Ministerul Afacerilor Externe, Centrul National de Arta Tinerimea Romana si Televiziunea Romana au cele mai multe proiecte aprobate.
In fiecare an, Muzeul Dunarii de Jos marcheaza Ziua Internationala a Dunarii printr-o expozitie de arta, care reuneste plasticieni locali, preocupati de frumusetea acestui fluviu, de legendele si istoria lui.
E curios cum firmele private fug de arta ca dracul de tamaie.
In prezent, pictura in ulei Peisaj din Balcic este expusa la Muzeul National de Arta al Romaniei din Bucuresti.
arta de a crea. ... Iti va contura lumi pentru ca poezia e in fond protestul emotiilor, arta capabila de a oferi ochiului uman perfectiunea lucrurilor imperfecte, refugii in care linistea si calmul domina.
Prin intermediul formelor si al culorilor, obiectele de arta sacra marturisesc trairile cele mai adanci ale sufletului omenesc. Totodata arta crestina are puterea de a strabate timpul si spatiul, luminand minti si transformand constiinĂˆâ€ºe.
1.000 de piese de arta taraneasca Undeva in Prahova, la 46 de kilometri de Ploiesti, in comuna Sangeru, se afla muzeul pietrei. ... Aici, vizitatorii pot rascoli printr-o arta uitata si tocmai de aceea adusa la viata intr-un spatiu restrans:
La Vernisajul expozitiei de arta plastica au participat numerosi iubitori de frumos din Calarasi. ... Dupa terminarea Liceului Teoretic Mihai Eminescu, a urmat timp de 3 ani cursurile Scolii Populare de Arta Plastica din Calarasi, avandu-l ca indrumator pe Corneliu Ratcu.
vernisajul expozitiei de arta plastica Cristi Sisman. ... Criticul de arta Ana Amelia Dinca a deschis vernisajul, facand o sinteza a artei lui Cristi Sisman:
Cele doua opere de arta au facut parte din expozitii de arta plastica.
Ziua Culturii Nationale este o sarbatoare nationala, care are loc anual in Romania pe 15 ianuarie cu scopul de a promova cultura, arta, si efortul academic.
Expozitia a fost prezentata in mod profesionist de Ana Amelia Dinca, critic de arta si curator de expozitii, si de pictorul Victor Grigore, care s-a implicat in organizarea si buna desfasurare a evenimentului.
Pentru prima data 6 tablouri grigoresciene, unele celebre, se intalnesc in Licitatia de Primavara, cel mai mare eveniment anual al pietei romanesti de arta din primul trimestru.
Personalizez tenisi, fac tablouri la comanda si, mai nou, si arta digitala. ... Va poate da sfaturi cu privire la arta si la design vestimentar.
Romanii implicati in "Marele Jaf" au furat operele lui MATIZ si GOGHEN Suspectii arestati in ancheta furtului de tablouri de mare valoare din Muzeul Kunsthal din Rotterdam nu aveau nici macar cunostinte minime de arta, din moment ce la audieri nu au stiut sa scrie corect numele panzelor sustrase sau ale pictorilor semnatari.
Vizitatorii India Fest vor putea gasi la standurile expozitionale produse industriale si de manufactura, produse alimentare, obiecte de arta, vestimentatie si decoratiuni.
google-analytics.com