Cautare

40112 de rezultate pentru "aromanii sunt romani nu albanezi nu macedoneni si nici greci" (6.07 secunde)
Numarul de alegatori pentru alegerile prezidentiale din noiembrie Autoritatea Electorala Permanenta (AEP) informeaza, intr-un comunicat de presa, ca numarul alegatorilor pentru alegerile prezidentiale din 2 noiembrie este de 18.313.698 cetateni romani, iar pentru turul al doilea al alegerilor din 16 noiembrie este de 18.321.512 cetateni romani.
Romani amenintati direct de Ebola (Autori: Magda Marincovici si Dan Constantin) Isterie la Praga din cauza a trei suspiciuni de infectie Ebola neconfirmate In tarile din vestul Africii, zona atinsa sever de epidemia de Ebola, lucreaza si romani.
Nu exista oameni mai huliti decat milionarii romani. Jumatate de secol de indobitocire comunista ne-a invatat ca oricine are mai mult decat noi ne este obligatoriu dusman, pentru ca nu putea deveni bogat decat prin exploatarea aproapelui.
Intelectual subtire si datator de seama, dna Mungiu afirma ca exista doua Romanii, una care traieste izolata, rurala sau la marginea oraselor, preocupata exclusiv de existenta cotidiana, cu un nivel de aspiratie redus si cealalta conectata la lumea exterioara, europenizata, informata, implicata, considerandu-se egala in calitati, dar nu si in sanse, a echivalentilor euroatlantici.
19 romani MORTI dupa ce un autocar S-A RASTURNAT intr-o prapastie din Muntenegru. ... Cel putin 19 romani si-au pierdut viata intr-un accident de autocar care a avut loc, duminica, in Muntenegru. Alti 28 de romani au fost raniti.
Asteptand Referendumul, am ajuns sa ma plictisesc de propaganda jegoasa impotriva Greciei si a lui Tzipras. Mai ales ca niciunul dintre cei care-l arata cu degetul pe premierul grec nu are constiinta curata in privinta starii actuale a Greciei.
MAE si Autoritatea Electorala Permanenta au lansat "Ghidul alegatorului roman din strainatate", pentru informarea cetatenilor romani stabiliti peste hotare in legatura cu conditiile in care pot vota la alegerile din 30 noiembrie, materialul putand fi accesat pe site-urile celor doua institutii.
Companii de asigurare si reasigurare din Austria, Grecia si Ungaria sunt interesate sa intre pe piata romaneasca de profil deoarece nu pot face fata concurentei de pe piata unica europeana, iar la noi gasesc cu usurinta nise de piata.
Vicepresedintele PSD, senatorul Cristian Diaconescu, a declarat sambata ca afirmatiile facute de vicepresedintele Comisiei Europene, Franco Frattini, comisar pentru Justitie, Libertate si Securitate cu privire la ministrii Monica Macovei si Vasile Blaga sunt "inadmisibile si contrariante", constituind un amestec in afacerile interne ale Romaniei.
Un grup de turisti romani a plecat recent din Romania, cu agentia Hello Holidays, pentru a-si petrece un Revelion de vis la Atena, mai exact la Parthenon Hotel, situat in centrul orasului.
Crestinii ortodocsi sarbatoresc anul acesta Pastele pe 8 aprilie si, desi majoritatea popoarelor din estul Europei sarbatoresc in aceste zile Invierea lui Hristos, obiceiurile difera de la o tara la alta.
Relatia dintre presedinte si Guvern a fost, in cei cinci ani ai mandatului lui Traian Basescu, un scandal permanent, in urma caruia nimeni nu a avut de castigat.
Serban Nicolae acuza presa ca i-a denaturat afirmatiile despre rezistenta anticomunista, Churchill si Stalin:
Un numar de 57 de deputati si 25 de senatori urmeaza sa fie alesi in colegiile uninominale trasate de Comisia de Cod electoral pentru noua judete in sedinta de luni.
Asa cum cunoasteti, Uniunea Interparlamentara - prin cele 164 de parlamente membre - a avut si are o contributie semnificativa - probabil cea mai importanta in plan parlamentar - la promovarea Zilei Internationale a Democratiei, inca de la instituirea acesteia, in 2008.
Fotografia a aparut acum un secol si jumatate, ca urmare a dorintei omului de a retine din nenumaratele evenimente ce-i marcheaza viata pe cele mai importante.
Erau nu doar romani ci si greci si armeni si faceau parte din Legiunea a XII-a Fulminata din Armenia. Erau crestini si trei dintre ei: Chiron, Candid si Demnos, deosebit de priceputi in studiul si propovaduirea Scripturilor.
Atena risca sa ajunga la faliment si sa iasa din zona euro, daca nu primeste ajutor financiar european. Un astfel de scenariu i-ar putea afecta si pe turistii romani care isi vor petrece vacantele in Grecia si care sunt sfatuiti sa aiba la ei bani lichizi.
Problema unei posibile invazii a muncitorilor din noile state care vor adera in 2007 a debutat pe la inceputul acestui an, cand un raport al Migrationwatch citat de "Daily Telegraph" si preluat de EurActiv a atras atentia ca Marea Britanie s-ar putea confrunta cu 300.000 de muncitori din Bulgaria si Romania.
Astfel, in vestul si sud-vestul Germaniei zapada a inregistrat pana la 40 cm in zona muntoasa Schwarzwald (Padurea Neagra), in Bergischer Land, 15 cm, in Sauerland, 10 cm in zona de campie, in landul Rheinland-Pfalz se asteapta pana la 15 cm, iar in landul Hessen au fost inregistrate, de asemenea, ninsori puternice, informeaza un comunicat MAE remis Ziare.com.
google-analytics.com