Cautare

3949 de rezultate pentru "accidente 16 10 2010 botosani" (3.32 secunde)
Avem nevoie de reducerea decalajelor economice si sociale pe care le observam intre judetul Botosani si restul tarii. Cei 51.100 de salariati inregistrati la nivelul judetului Botosani castiga cu 656 de lei mai putin decat venitul mediu brut la nivel national.
Din 5.537 de accidente grave produse in acest an, 1.149 au avut drept cauza viteza, acestea fiind soldate cu 371 de persoane decedate si 1.148 de persoane ranite grav.
' In 2010, s-au receptionat 88 de sali de sport, din 220 contractate. In 2010 nu am inceput nicio lucrare noua, lucrarile erau fie in derulare, fie licitate, urmand a se da ordin de incepere a lucrarilor in 2010, dar toate erau din perioada de dinaintea preluarii conducerii ministerului.
53 de permise de conducere au fost retinute astazi, intre orele 10.00 - 13.00, de catre politistii rutieri, in vederea suspendarii exercitarii dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.
Senatoarea PSD Doina Federovici a declarat, luni, ca parlamentarii botosaneni de la PDL-PNL si-au batut joc de proiectul de reabilitare a drumului national 28 B Botosani -Targu Frumos.
Firmele de asigurari duc adevarate lupte pentru recuperarea banilor de la carutasii care provoaca accidente rutiere pe soselele doljene. ... Anual, sumele platite ca despagubiri pentru accidente de acest gen pot ajunge la un miliard de lei.
SITUATIA APELURILOR PE 112 IN PERIOADA 31.12.2010, ORA 20.00- 03.01.2011, ORA 08.00 Nr.crt. Fapte sesizate 31.12.2010/01.01.201120.00-08.00 01.01.2011 02.01.2011 Obs.
Pentru urmatoarele doua luni, pana pe data de 24 noiembrie 2014, Consiliul Judetean Botosani ramane fara presedintele ales pentru ca cel care ocupa vremelnic aceasta functie, domnul Florin Turcanu, baronul PNL de Botosani supranumit si "imparatul", intra in concediu pentru a face politica, de fapt pentru a-i face campanie lui Klaus Iohannis in judet.
O retea de traficare a plantelor etnobotanice a fost destructurata ieri, in urma unei operatiuni de amploare coordonata de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) - biroul teritorial Botosani.
Masura a fost luata de Comisia de Supraveghere in Asigurari ca urmare a numarului mare de accidente in care au fost implicate scuterele. ... Au fost constatate numeroase accidente de circulatie, nu neaparat cu victime, cat mai ales cu daune materiale, accidente provocate de neindemanarea detinatorilor de motoscutere.
In ultimele zile, pe soselele din tara si-au pierdut viata 3 persoane, victime ale unor accidente rutiere produse pe fondul oboselii la volan. ... De la inceputul anului, in tara noastra s-au produs 93 de accidente rutiere grave pe fondul oboselii la volan, soldate cu decesul a 51 de persoane.
Parlamentul se va reuni in sedinta de plen din data de 11 ianuarie, in sesiune extraordinara, pentru dezbaterea proiectului de buget de stat pe anul 2010 a declarat, marti, vicepresedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban.
BOTOSANI: Se naste Eminescu Pe 15 ianuarie 1850, se nastea in casele lui Gheorghe Eminovici, caminarul de la Botosani, casatorit cu Raluca, fiica boierului Iurascu, Mihail, pruncul ce la maturitate va deveni poate cel mai important nume al literaturii si gazetariei romanesti.
In acest episod, rememoram cronologia relatiilor dintre Romania si Republica Moldova, in perioada iunie 2010 - ianuarie 2010.
Principalul partid de guvernamint traieste la Botosani cele mai agitate zile de dupa scandalul generat de numirea prefectului.
FC Botosani - Dunarea Calarasi 1-2 // VIDEO Surpriza de proportii! Botosani pierde acasa cu Dunarea Calarasi si are mari emotii privind retrogradarea FC Botosani a pierdut, surprinzator, cu Dunarea Calarasi pe teren propriu, scor 1-2 (Bus 7 / Iancu 33, Ammari 57).
Care e cea mai periculoasa luna si regiune a tarii Soselele din Romania devin tot mai nesigure, de la an la an, avand in vedere ca accidentele rutiere soldate cu victime se inmultesc.In cursul anului trecut au avut loc 28.944 de accidente rutiere cu victime, arata datele prezentate de Institutul National de Statistica.38.700 persoane au fost accidentate, din care 4,9% (1.893) au murit, iar celelalte au fost ranite.Fata de anul 2014, numarul accidentelor rutiere soldate cu victime a crescut cu 14,2%, cel al persoanelor ranite cu 13,8%, iar cel al persoanelor accidentate mortal a fost mai mare cu 4,1%.
Partidul lui Gigi Becali a avut parte de o reusita istorica la Botosani, unde si-a largit randurile cu aproximativ 100 de membri. Astfel, majoritatea membrilor organizatiei de la Botosani a Partidului Popular, in frunte cu vicepresedintele Consiliului Judetean, Dorin Ciustea, au trecut la Partidul Noua Generatie.
Deputatul liberal de Botosani Liviu Campanu a declarat ca va trimite o adresa catre BPC al formatiunii, in care va instiinta conducerea partidului despre instituirea unui "embargo relational".
Sint chestiuni care aproape ca nici nu mai pot fi comentate si care te fac sa crezi ca oamenii astia, care dupa patru ani si-au adus brusc aminte ca locatarii nu au bani sa plateasca intretinerea, ca la o multime de tarani pensia le ajunge pentru vreo doua-trei drumuri dus-intors la Botosani, ca tinerii nu au bani sa-si cumpere o casa, chiar ne cred prostii pamintului.
google-analytics.com