Cautare

3950 de rezultate pentru "accidente 16 10 2010 botosani" (6.00 secunde)
Fara discutie ca, la Botosani nici Elisabeta Lipa, nici Georgeta Damian, nici Floarea Ignat - multiplele noastre campioane olimpice si mondiale - n-ar fi putut declasa un Gherine, Colban sau Ivasca de la FC Botosani. ... Ca la Botosani a cistigat totusi PSD?
Judetul Botosani, pe care il reprezint in Parlament, a fost vaduvit ani la rand de investitii in domeniul sanatatii. In anii 2010-2011, in urma unei decizii controversate si ineficiente economic, luate de guvernarea PDL, principalele unitati spitalicesti ale judetului au fost comasate in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta:
• Viteza Principala cauza generatoare de accidente rutiere ramane viteza neadaptata la conditiile de drum si viteza neregulamentara.
Numit ministru de Interne la 27 septembrie 2010, Traian Igas i-a "nasit" in scurtul timp de cand e la carma Internelor pe toti mai-marii din Politie, Jandarmerie si de prin Interne, iar ziua in care politistii aveau sa-si semneze sentinta este 24 septembrie 2010. ... • 26 septembrie 2010.
Reprezentantii Inspectoratului Teritorial de Munca din Constanta au inregistrat, in 2008, 132 de accidente de munca. ... Pe de alta parte, sectoarele economice in care au fost inregistrate cele mai multe accidente de munca sunt constructiile si reparatiile navale, manipularile, depozitarile, constructiile si comertul.
Acum se inregistreaza istoricul masinii, respectiv istoricul de accidente al autovehiculului, iar cand isi schimba titutlarul, istoricul negativ de accidente al acelei masini se resetaza. ... In ultimii 10 ani, capacitatea cilindrica a motorului unui autovehicului nu mai influenteaza decisiv performantele acestuia.
Aproximativ 186.300 de copii sub 18 ani mor, in fiecare an, in accidente rutiere (Autoare: ... Potrivit OMS, in fiecare an, la nivel global, 1,24 milioane de persoane mor in accidente de circulatie, dintre care 186.300 sunt copii sunt 18 ani.
93 de accidente rutiere grave, soldate cu 51 de persoane decedate, 84 de persoane vatamate corporal grav si 24 ranite usor, s-au produs, conform statisticilor, de la inceputul anului pe fondul oboselii la volan.
93 de accidente rutiere grave, soldate cu 51 de persoane decedate, 84 de persoane vatamate corporal grav si 24 ranite usor, s-au produs, conform statisticilor, de la inceputul anului pe fondul oboselii la volan.
De ce mersul pe bicicleta e un risc tot mai mare in Romania Vremea buna i-a scos pe biciclisti din casa, dar, in acelasi timp, a crescut si numarul de accidente in care ei sunt implicati.
Caravana electorala a Uniunii Nationale PSD^PUR a ajuns ieri si la Botosani, iar punctul culminant al actiunii s-a consumat in parcarea magazinului Belv din Centrul Vechi, cind pe scena au aparut premierul Nastase si ministrul de externe Mircea Geoana.
Disputa din presa dintre presedintele interimar al PSD Botosani, Constantin Contac, si fostul sef de stat Ion Iliescu a devenit una directa.
Catalin Fluture, primarul municipiului Botosani, membru PNL, dar suspendat pentru apropierea de PLD, si var al vicepresedintelui PDL Gheorghe Flutur, a anuntat marti ca va candida din partea PDL pentru un nou mandat la primarie. "Ma voi inscrie in cursa pentru Primaria Botosani la alegerile din 2008.
Vezi aici lista noilor deputati Potrivit rezultatelor partiale de la alegerile parlamentare, USL ar putea obtine peste 60% de voturi pentru Senat, ARD 16,9%, PP-DD 14,1%, iar UDMR 5,4%.
Mai mult, anii trecuti, in urma unor verificari efectuate de controlorii fiscali ai Directiei Generale a Finantelor Publice Botosani s-a apreciat ca toate spatiile societatii Amiral au fost instrainate fara ca afaceristul Cuciureanu sa aiba acest drept.
Judetele afectate au fost Suceava, Botosani, Bacau, Iasi, Maramures si Neamt, dar si Bistrita-Nasaud si Vaslui. ... E vorba de judetele Botosani, Iasi si Suceava.
Caravana "PNDR vine in satul tau" a ajuns si la Botosani.
Ce arata prognozele pentru judetul Botosani si ce masuri putem lua in 2016? ... - Judetul Botosani este, asa cum toti stim si admitem, printre ultimele din tara ca nivel de trai, investitii, infrastructura, dezvoltare.
La nivelul judetului Botosani, statistica este una dureroasa, aproximativ 450 de copii suferind de autism, o boala ce ii tine prizonieri intr-o lume a lor.
Implinind zece ani, Monitorul a devenit cel mai longeviv ziar postrevolutionar, cu aparitie cotidiana, din Botosani. In zece ani de cind apare Monitorul de Botosani s-au petrecut o multime de evenimente din care, pentru amatorii de statistici, Monitorul a consemnat peste o suta de mii.
google-analytics.com