Cautare

6413 de rezultate pentru "accidente rutiere 20 12 2002 constanta navodari" (7.98 secunde)
Masura a fost luata de Comisia de Supraveghere in Asigurari ca urmare a numarului mare de accidente in care au fost implicate scuterele. ... Au fost constatate numeroase accidente de circulatie, nu neaparat cu victime, cat mai ales cu daune materiale, accidente provocate de neindemanarea detinatorilor de motoscutere.
In judetul Constanta functioneaza trei microrafinarii pentru obtinerea combustibililor usori si a fractiilor de benzina si motorina cu cifra octanica; una in orasul Navodari, o a doua in Nicolae Balcescu si o a treia in Mihail Kogalniceanu.
Care e cea mai periculoasa luna si regiune a tarii Soselele din Romania devin tot mai nesigure, de la an la an, avand in vedere ca accidentele rutiere soldate cu victime se inmultesc.In cursul anului trecut au avut loc 28.944 de accidente rutiere cu victime, arata datele prezentate de Institutul National de Statistica.38.700 persoane au fost accidentate, din care 4,9% (1.893) au murit, iar celelalte au fost ranite.Fata de anul 2014, numarul accidentelor rutiere soldate cu victime a crescut cu 14,2%, cel al persoanelor ranite cu 13,8%, iar cel al persoanelor accidentate mortal a fost mai mare cu 4,1%.
Primaria orasului Navodari a facut bilantul in ceea ce priveste realizarea obiectivelor propuse in urma cu aproximativ doi ani. ... De asemenea, in ceea ce priveste fondurile externe, Primaria Navodari a primit o creditare in valoare de aproximativ 100.000 de euro.
Pe data de 31 iulie a.c., Consiliul Local Navodari s-a intrunit in sedinta, pe ordinea de zi fiind inscrise un numar de 24 de proiecte de hotarari.
Luptele crancene pentru Primaria orasului Navodari au scos la iveala cele mai urate aspecte ale vietii politice. ... Este vorba despre candidatul PRM pentru Primaria orasului Navodari, Ion Ticuleanu, cunoscut de multi drept "Nenea".
Si localitatea Navodari, care la randul ei prezinta un potential turistic enorm, "viseaza" la un port turistic de agrement. ... "Un portulet construit in zona Midia a orasului Navodari se pliaza foarte bine, ar reprezenta un punct de plecare pentru croazierele in Delta Dunarii.
Primarul orasului Navodari, Tudorel Calapod a anuntat faptul ca au fost deja finalizati aproximativ 15 kilometri din totalul de 24 a retelei de conducte care vor racorda locuitorii orasului la sistemul de gaze beneficiind de acest lucru 60 consumatori ai orasului.
Nicolae Patru (Valcea), Dan Nicolae Rahau (Constanta), Adrian Maracineanu (Prahova), Adrian Pascuta (Timis), Ion Stoica (viceprimarul orasului Buftea). ... Potrivit presedintelui Corneliu Vadim Tudor, "scorul sondajelor de opinie crediteaza PRM cu peste 20 la suta din optiunile de vot", cu alte cuvinte, partidul mizeaza pe sapte euro-parlamentari.
Accidentele rutiere din Romania costa, anual, aproximativ 4,1 miliarde de dolari, suma calculata luand in considerare preturile anterioare declansarii crizei, potrivit unui raport al unei institutii financiare mondiale.
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
In cauza a fost intocmit dosar de cercetare, care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. ... In cauza a fost intocmit dosar de cercetare, care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
Aproximativ 186.300 de copii sub 18 ani mor, in fiecare an, in accidente rutiere (Autoare: ... Potrivit OMS, in fiecare an, la nivel global, 1,24 milioane de persoane mor in accidente de circulatie, dintre care 186.300 sunt copii sunt 18 ani.
La data de 30 mai 2011, in jurul orei 20:50, politisti din cadrul Brigazii Rutiere, l-au depistat pe str. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 04.10.2011, in jurul orei 23.55, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe Calea Floreasca din sectorul 1, pe C. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 13.11.2011, in jurul orei 23.30, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe str. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi onaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
Cosntantin Fratila si Victor Manea - doi candidati pentru Primaria municipiului Constanta carora le place sa vorbeasca. ... Oferta este, din punctul meu de vedere, nesatisfacatoare si cred ca municipiul Constanta merita ceva mai mult decat ce am vazut pe listele de candidati.
Petromidia SA Navodari va trebui sa isi clarifice situatia la Registrul Comertului cu privire la punctele de lucru din Navodari care figureaza inregistrate pe teritoriul Constantei.
La Mangalia a avut loc sambata, 16 decembrie, Consiliul de Coordonare al filialei judetene a Partidului Democrat, la care au fost prezenti circa 300 de membri delegati ai PD Constanta - primari, viceprimari, consilieri, directori de institutii publice etc.
Domnule deputat, atat dumneavoastra, cat si ceilalti parlamentari PSD de Constanta, ati dat senzatia ca ati disparut oarecum de pe scena politica.
google-analytics.com