Luptele crancene pentru Primaria orasului Navodari au scos la iveala cele mai urate aspecte ale vietii politice. In acest tablou general de batalie, exista insa si un candidat care si-a propus sa nu se certe cu nimeni, sa nu intre in dispute sterile si sa-si vada de munca lui, de oamenii pe care i-a ajutat de cand se stie si sa-si prezinte, elegant si fara scandal proiectele si intentia de a candida. Este vorba despre candidatul PRM pentru Primaria orasului Navodari, Ion Ticuleanu, cunoscut de multi drept "Nenea". De ce? Pentru ca are mai multi frati si pentru ca intotdeauna a fost apropiat de navodareni. "Cine a venit la mine cu o problema, intotdeauna l-am ajutat. Nu am spus ca stau sa ma gandesc sau sa analizez, ci am facut in asa fel incat omul sa aiba problema rezolvata pana a doua zi, pentru a se linisti", spune Ticuleanu. Nu este vorba de lauda, ci despre prezentarea simpla a unui om care asa gandeste si asa actioneaza - pentru ajutarea celor in nevoie, iar dovezi sunt multe. Ticuleanu paseste pe scena politica abia acum, dar actiunile sale care il recomanda, sunt de ani buni.
La intrebarea cine este Ion Ticuleanu, raspunsul este, in prima instanta, simplu: "Sunt un navodarean de peste 30 de ani, practic am crescut impreuna cu actualul oras", spune candidatul PRM. Si, ca o continuare, interlocutorul nostru - Ion Ticuleanu explica: "In tinerete am lucrat in industrie si comert. Am invatat sa fiu cinstit, corect si onest, ca totul se obtine prin munca. Fiind cel mai mare dintre cei 6 frati, urmand pilda parintilor, am unit familiile noastre, le-am tinut langa mine, am lucrat impreuna si satisfactiile au venit una dupa alta", spune Ticuleanu, care este acum un prosper om de afaceri. "Am pornit de jos impreuna, am initiat mici afaceri si am ajuns sa conducem societati comerciale de succes", spune candidatul PRM pentru Primaria Navodari, care crede cu tarie in institutia familiei, in ocrotirea ei, lucru pe care il doreste si pentru marea familie de locuitori ai intregului oras Navodari.

Ticuleanu isi lanseaza candidatura pe 17 mai

Ion Ticuleanu este pregatit sa preia functia de primar al orasului Navodari si spune ca, daca va fi ales de cetateni, nu-i va dezamagi. Pentru orasul Navodari, Ticuleanu vine cu proiecte, nu cu dispute. Candidatul PRM va face cunoscute toate intentiile sale si pe data de 17 mai, incepand cu ora 17.00, cand va avea loc lansarea candidaturii sale pentru Primaria Navodari. Parte dintre propunerile lui Ticuleanu pentru cetatenii Navodariului fac referire si la cateva zone putin abandonate de grija administratiei publice: Mamaia Sat, acolo unde candidatul PRM considera ca este nevoie sa fie construit un centru medical de permanenta; Peninsula - "unde este nevoie de sprijinirea unor investitori care sa ajute la crearea de noi locuri de munca"; Midia-Sat - zona pentru care Ticuleanu propune constructia de locuinte usoare, gasirea unor solutii pentru racordarea acestora la utilitati, dar nu numai.