Cautare

3189 de rezultate pentru "accident rutier jebel padureni judet timishey1" (2.85 secunde)
O masina de politie a fost implicata, vineri seara, intr-un grav accident rutier in judetul Buzau. Masina urmarea un sofer care nu a platit benzina.
In urma activitatilor desfasurate de catre lucratorii Biroului Cercetări Accidente Rutiere Soldate cu Victime - Compartimentul Autori Necunoscuti din cadrul Brigazii Rutiere, in cazul unui accident rutier produs la data de 23.12.2010, pe sos.
"In noaptea de sambata spre duminica, in jurul orei 0,59, am fost sesizati prin 112 despre faptul ca la intersectia bulevardului Tudor Vladimirescu cu strada Cicero s-a produs un accident rutier cu victime.
In urma activitatilor desfasurate de catre lucratorii Biroului Cercetari Accidente Rutiere Soldate cu Victime - Compartimentul Autori Necunoscuti din cadrul Brigazii Rutiere, in cazul unui accident rutier produs la data de 22.09.2010, pe bd.
Un politist a fugit de la fata locului, dupa ce a provocat un accident rutier grav
La finele saptamanii trecute, senatorul Toni Grebla a primit confirmarea faptului ca drumul rapid Calafat-Craiova-Targu Jiu-Sebes a fost inclus in strategia europeana de transport rutier. ... Guvernul Victor Ponta a fost foarte receptiv, motiv pentru care drumul rapid figureaza acum in strategia europeana de transport rutier.
Uselistii l-au chemat inclusiv pe deputatul Ioan Chisalita, aflat intr-o perioada de recuperare dupa un accident grav.
Accident cu 27 de morti in Ucraina, dupa ce un autocar, un microbuz si o autocisterna au luat foc. Potrivit primelor informatii, acesta este cel mai grav accident rutier din ultimul deceniu in Ucraina.
Dupa accident conducatorul autoturismului marca Daewoo Matiz a abandonat autoturismul parasind locul faptei. ... Din accident a rezultat avarierea celor doua autovehicule si ranirea usoara a conducatorului auto M.
Prezentatorul emisiunii "Bugetul meu" de pe TVR 2, Patric Petre Marin, si-a pierdut viata miercuri dimineata, intr-un accident de masina produs pe DN1, la Saftica, anunta TVR.
Cel putin 19 romani si-au pierdut viata intr-un accident de autocar care a avut loc, duminica, in Muntenegru. ... "Am fost informat de ginerele meu ca parintii lui, respectiv cuscrii mei, sunt victime in acest accident, respectiv sunt raniti in stare grava in acest accident.
Tanarul suna la numere alese la intamplare, pretindea ca este procuror sau avocat, si ii spunea interlocutorului ca fiul acestuia a provocat un accident si are nevoie urgent de o suma mare de bani pentru a musamaliza cazul.
Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta din MAI, a anuntat un nou bilant al teribilului accident produs, in aceasta dimineata, pe Autostrada Soarelui: ... 20 de masini, printre care si doua microbuze, au fost implicate in accident.
Mariustuca.ro / Ibuprofenul luat in cantitati mari zilnic mareste riscul de infarct si accident vascular cerebral (Autoare: Magda Marincovici) Ibuprofenul, administrat in doze foarte mari, mareste in mod considerabil riscul de infarct sau de accident vascular cerebral (AVC). ... http://www.mariustuca.ro/sanatate/ibuprofen-infarct-accident-vascular-cerebral-4074.html
"Nu este cel mai grav accident colectiv de munca din Romania, insa cu siguranta este cel mai grav din ultimii zece ani in Capitala", a spus directorul.
Varujan Vosganian, vicepresedinte al PNL, a considera ca presedintele Traian Basescu este "un accident al politicii. "Presedintele nostru (Traian Basescu - n.r.) nu este o expresie a politicii, este un accident al politicii.
Presedintele UDMR, Marko Bela, spera ca intelegerea PDL-PRM sa fie "un accident si nu o apropiere pe termen lung", sustinand ca intr-o viitoare formula de guvernare, care sa includa UDMR, ar putea intra reprezentantii PDL dupa clarificarea unor aspecte, dar nu si ai PRM.
"Cei mai multi lucreaza in constructii, un domeniu foarte periculos si care nu ofera nici un fel de pro-tectie in cazul unui accident daca angajatul nu are carte de munca.
"La câteva sute de metri de accident a oprit o Dacie, în care a urcat autorul faptei, disparând în noapte. ... Am mai vazut, imediat dupa accident, un barbat bine facut coborând dintr-o masina care oprise în spatele Mercedesului implicat în accident.
Pentru cei care nu mai au vie in memorie tragedia de la Medgidia, reamintim ca, in data de 30 iulie 2008, la punctul de lucru al invinuitei SC Lafarge Ciment Romania SA din Medgidia a avut loc un accident de munca soldat cu decesul instantaneu al victimelor Nicolae Bosneag si Mircea Radoi.
google-analytics.com