Cautare

9992 de rezultate pentru "accident de munca oradea 1 martie" (5.73 secunde)
Expo Varadinum, alaturi de partenerii sai:
In timpul sezonului estival 2009, trenurile Rapid 936/936-1 si 935-2/935, anuntate ca vor circula in perioada 19/20 iunie - 13/14 septembrie, pe ruta Cluj Napoca - Mangalia si retur, se vor prelungi pana la Oradea circuland pe ruta Oradea - Cluj Napoca - Mangalia si retur.
Celelalte Cuvinte prezinta concertul acustic Trup si suflet la Oradea, in data de 28 septembrie, la Filarmonica de Stat. ... Un adevarat examen al maturitatii depline, sustinut in fata fanilor sai de trupa dedicata Trup și Suflet crezului sau artistic.
Intre 29 mai si 3 iunie, Opera Comica pentru Copii ii asteapta pe cei mici impreuna cu familiile lor la cea de-a patra editie a Festivalului Opera Copiilor (FOC).
Normele privind utilizarea formularului "Constatare amiabila de accident" vor intra in vigoare incepand cu data de maine, 1 iulie a. ... 2008 al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, incepand de miercuri intra in vigoare Normele privind utilizarea formularului "Constatare amiabila de accident". ... din accident au rezultat numai pagube materiale;
Metoda FAST pentru depistarea accidentului vascular, explicata de un medic Cunoscutul medic Tudor Ciuhodaru a atras atentia pe pagina sa de Facebook asupra simptomelor pe care le da un accident vascular cerebral. ... Formula FAST poate salva viata celui de langa tine, a scris doctorul.
Trei microbuze si un autocar cu romani au fost implicate intr-un accident, in Ungaria. Accidentul s-a soldat cu moartea unei persoane in varsta de 60 de ani, ranirea grava a alteia si ranirea usoara a altor noua persoane.
Noul act normativ prevede pedepse aspre pentru angajatorii care incalca legislatia muncii si mareste "puterile" legale ale inspectorilor de munca. Inchisoare pentru folosirea fortei de munca la negru Potrivit Legii nr.
Persoanele care nu au un loc de munca, agricultorii, administratorii de firme, managerii si chiar tinerii care nu au serviciu pot sa aiba continuitate in munca. Ei pot depune cartea de munca la Casa Judeteana de Pensii, unde achita lunar o suma de bani, pentru a fi asigurati.
Sa pretuim MUNCA! ... Sarbatorim peste 2 zile, la 1 Mai, Ziua internationala a muncii.
Cod galben si portocaliu de ninsori, viscol si ger pana pe 23 martie. Interval de valabilitate: 22 martie, ora 15 â€" 23 martie, ora 20. ... ninsori insemnate cantitativ, intensificari ale vantului, vreme deosebit de rece.
La sfarsitul lunii trecute, sindicatul din cadrul SC InterOil Oradea a trimis o adresa conducerii Bunge Romania, prin care a inaintat o oferta de cumparare a fabricii de ulei.
Totul va incepe cu o conferinta de presa organizata la sediul OJPC Bihor, dupa care inspectorii OJPC vor oferi informare, consiliere, distribuire de materiale publicitare, primire de reclamatii in: ... supermarketul "Crisul" Oradea si supermarketul "Lotus" Oradea.
Ce se intampla pe 8 martie de Ziua Femeii 2017 Ziua mamei se serbeaza inca de pe vremea grecilor antici. ... Mai tarziu, in Anglia anilor 1800, a fost mentionata Duminica mamei, serbata in a patra duminica de la inceperea Postului Pastelui.
Senatorul Gheorghe Saghian a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: ... In mod surprinzator, una dintre cauzele deceselor de pe soselele romanesti este incapacitatea trecatorilor de a acorda primul ajutor.
Procesatorul de carne Cominca SA isi inchide operatiunile de productie de la Oradea incepand cu luna iunie a.c., pentru ca fabrica nu este rentabila.
Ruskii Alumini negociaza vanzarea fabricii SC Cemtrade (fosta Alumina) Oradea ca urmare a faptului ca aceasta nu mai este profitabila, dupa ce unitatea a fost inchisa si pusa in conservare in 2006.
Doar 22 de straini inregistrati cu permise de munca in 2006. ... In schimb, statisticile oficiale noteaza ca in acest an 58 de doljeni au plecat legal la munca in Italia si Marea Britanie.
Munca decenta inseamna o viata decenta. ... In declaratia mea politica de astazi as dori sa insist asupra importantei conceptului de munca decenta si implementarii sale in viata de zi cu zi.
In acest scop se infiinteaza trei noi societati comerciale, avand ca obiect principal de activitate furnizarea energiei electrice (cod CAEN 4013): SC Filiala de Furnizare a Energiei Electrice "Electrica Furnizare Muntenia-Nord" SA; SC Filiala de Furnizare a Energiei Electrice "Electrica Furnizare Transilvania-Sud" SA;
google-analytics.com