Cautare

1550 de rezultate pentru "92" (1.65 secunde)
Biroul Permanent al Camerei a aprobat miercuri o reducere a bugetului pe anul in curs de la 291. 827. 000 de lei la 255.
92/2007, a serviciilor publice de transport public local, sunt prevazuti la art.
Vicepremierul a dat exemplul lucrarii de amenajare a unui drum forestier din Caras-Severin, dar a facut referire si la judetul Constanta, unde lucrarile de reabilitare la statia de epurare Constanta-Nord sunt finalizate in proportie de 92%, iar intarzierile sunt cauzate de problemele financiare ale consortiului, in timp ce la Teleorman sistemul integrat de management al deseurilor are termen de finalizare 31 iulie 2009, dar lucrarea este executata in proportie de 52%.
92 din 2007, a transportului public local, regiile autonome nu mai pot fi operatori de transport rutier (art. 30). De asemenea, RAT Craiova nu detine autorizatie pentru curse regulate de transport calatori, conform Ordinului nr.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) a dat, in perioada 27 aprilie -3 mai, amenzi in valoare de peste 860.
Washingtonul va sustine tarile din Balcani in demersurile lor de a se apropia de UE, a promis vicepresedintele american Joe Biden (foto) intr-un discurs sustinut la Sarajevo, in fata Parlamentului bosniac.
Generalul Ioan Geoana, din Ministerul Apararii, a fost seful Comandamentului Apararii Civile din Romania. El era internat in spital de mai mai mult timp pentru tratament impotriva cancerului.
Diferendul dintre Guvern si Sterling privind explorarile de hidrocarburi in Marea Neagra poate fi solutionat amiabil, prin introducerea Romgaz in parteneriat cu compania canadiana, iar autoritatile nu au in vedere, deocamdata, "masuri abrupte" pe aceasta tema, a declarat deputatul PSD Iulian Iancu.
92/2003 referitor la reluarea procedurii de valorificare. Aceasta ordonanta precizeaza faptul ca "daca bunurile supuse executarii silite nu au putut fi valorificate prin modalitatile prevazute la art.
Alianta PSD+PC se afla pe primul loc la europarlamentare, cu 30,82% din voturi, potrivit rezultatelor partiale centralizate de BEC pana la ora 10.00.
Programa cursului de formare cuprinde 108 ore de pregatire teoretica si 92 de ore de pregatire practica. Costul acestui curs este de 400 de lei de persoana si este stabilit de catre DGASPC, in baza cheltuielilor estimate.
Alianta electorala PSD+PC a castigat alegerile in Dolj, cu un procent de 39,20% dinvoturi, fata de 36,56% reusit de PD-L, insa a pierdut in Craiova, unde democrat-liberalii si-au insusit 30,82% din voturile valide, in comparatie cu cele 28,8 procente ale PSD+PC.
De asemenea, UDMR a reusit sa mobilizeze la urne 8,92% dintre alegatori, adica 431.739 de voturi, iar PRM - 8,65%, insemnand 419.094 de voturi.
"Unul dintre fenomenele ingrijoratoare in Europa, si nu de ieri, de azi, il reprezinta ascensiunea extremei dreapta", afirma Corina Cretu, realeasa in Parlamentul European.
Senatorii si-au exprimat, timp de aproape o ora, nemultumirile legate de veniturile celor care lucreaza in Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private, Comisia pentru Supravegherea Asigurarilor, Comisia Nationala a Valorilor Imobiliare, fara a lua insa nicio decizie.
, sistemul de iluminat public din Proiect 11/92. In cadrul cartierului nou infiintat in Eforie Nord, au fost construite aproximativ 500 de gospodarii.
Politia a intrat pe firul unor afaceri de amploare, derulate cu statul, in mare viteza, la sfarsitul anului trecut, pentru ca niste firme sa se infrupte din buget inainte ca fostul guvern sa plece acasa.
Miercuri, la ora 15,00, la standul Editurii RAO de la Targul de Carte Bookfest a avut loc lansarea volumului "Noul aliat" de George Cristian Maior, in prezenta autorului.
Sef de ceremonii, Nicolae Urdea. Investigatia dedicata de cotidianul nostru neregulilor incredibile petrecute cu plajele din 2 Mai si Vama Veche a scos de data aceasta la iveala un fapt absolut neverosimil.
google-analytics.com