Cautare

15078 de rezultate pentru "80 000 de romani sufera de schizofrenie" (4.78 secunde)
Copiii nu se pot concentra mult timp la acelasi lucru si sunt extrem de agitati. Sunt atinsi de boala chiar fara ca parintii lor sa stie, spun specialistii. Deseori, parintii care au copii cu astfel de manifestari nici nu se gandesc la sindromul ADHD.
Vineri, 7 martie, ora 12.00, in Aula Academiei Romane, va avea loc lansarea primului Abecedar de Obezitate. ... Carte care cuprinde notiunile de baza dintr-un anumit domeniu. ... (Om) care sufera de obezitate;
De la stres, la leucocite si infarct. La fiecare 30 de minute, un roman sufera o criza cardiaca In premiera, a fost demonstrata legatura biologica intre stres si inflamarea vaselor de sange care sta la baza aparitiei infarctului miocardic.
Elena Nistor) Umezeala, ploile si temperaturile joase acutizeaza o serie de boli cronice de care sufera unii dintre noi. O astfel de afectiune ce renaste odata cu intrarea in sezonul rece este poliartrita reumatoida, cunoscuta popular drept reumatism.
Episoadele de manie si depresia sunt principalele simptome ale tulburarii bipolare. Schimbarile bruste de dispozitie nu urmeaza o serie de reguli prestabilite: depresia nu urmeaza intotdeauna episoadelor de manie. Unii pacienti pot experimenta aceleasi stari de spirit perioade indelungate de timp:
In ultimii 30 de ani, numarul romanilor care sufera de diabet a ajuns la 1,7 milioane, alte 3 milioane de persoane risca sa dezvolte boala daca nu iau masuri, iar peste 10% dintre bolnavii de diabet sufera de sindromul piciorului diabetic.
zeci de persoane si-au facut analizele gratuit (Autoare: Mirela Sorina PASCAL) Zeci de persoane din localitatile Independenta si Movila Verde au beneficiat, vineri, de un set de analize gratuite si controale amanuntite.
Asta este o veste buna pentru persoanele cu boala celiaca, dar, cu toate acestea, o mare parte dintre persoanele care cauta produsele fara gluten nu sufera de aceasta afectiune. ... NU Pentru persoanele care nu sufera de boala celiaca sau care nu au o alergie la gluten, sfatul specialistilor este:
ADRIAN-NICOLAE POPESCU) Ce poate fi mai dramatic pentru o persoana care deja simte ca varsta a treia ii da tarcoale cu insistenta, decat semnele clare ca organismul nu numai ca i s-a deteriorat drastic, ci se afla si in pericol de pierdere a coerentei, a reperelor din lumea reala pe care s-a bazat o viata intreaga?!
Persoanele care sufera de hipertiroidism transpira fara niciun motiv. Iar sistemul de control al temperaturii corpului mult prea solicitat le poate determina sa evite socializarea. De cele mai multe ori, hipertiroidismul nu este diagnosticat, spune dr.
Miercuri, 14 noiembrie 2018, incepand cu ora 10:00, persoanele care sufera de Diabet Zaharat si familiile acestora vor impartasi cu specialistii ADCMS, experienta vietii de zi cu zi si impactul acestei boli asupra lor.
Romanii considera situatia lor financiara din acest an si perspectivele actuale mai putin bune decat la inceputul lui 2009, procentul celor care spun ca o duc mai rau din punct de vedere financiar ajungand, in februarie, la aproape 60%, reiese dintr-un studiu realizat de GfK Romania.
Viorel Dolha (Continuare) In 1717 domnul Moldovei, Mihai Racovita, atesta printr-un act o daruire de mosie facuta peste Nistru lui Apostol Leca (24).
Andrei Buga) Timpul este intim legat de sentimentul propriei noastre existente. ... Oricat de durabil ar fi ceva, isi are totusi limite in timp:
Constantin Gheorghe comenteaza pe blog episodul umilirii opozitiei de catre Basescu, la Cotroceni, sub titlul "Un trib numit Romania", pe care il puteti citi in continuare. 'Un bolnav mintal, cu schizofrenie paranoida diagnosticata, a anuntat la 112 ca intr-un avion este o bomba.
Selectia de fata nu vizeaza gradul talentului pacientilor, ci impactul lor asupra umanitatii. ... Schizofrenie. ... Halucinatii vizuale si auditive, convulsii, accesse de agresivitate alternate cu bucurie nemotivata, tendinte sinucigase.
Copiii cu autism nu sunt atat de diferiti de ceilalti. Totusi, caracteristicile principale ale bolii, adica o capacitate scazuta de a comunica si de a interactiona social, comportamentul stereotip si repetitiv dau bataie de cap si parintilor care au copii cu formele usoare ale afectiunii.
Selectia de fata nu vizeaza gradul talentului pacientilor, ci impactul lor asupra umanitatii. ... Schizofrenie, posibil pe fundal de sifilis.
Selectia de fata nu vizeaza gradul talentului pacientilor, ci impactul lor asupra umanitatii. Suferintele oamenilor de geniu : ... Selectia de fata nu vizeaza gradul talentului pacientilor, ci impactul lor asupra umanitatii. ... Schizofrenie paranoida. ... Mania persecutiei, idei obsesive, delir, probleme de autoidentificare, conversatii cu interlocutori inexistenti.
Selectia de fata nu vizeaza gradul talentului pacientilor, ci impactul lor asupra umanitatii. ... Schizofrenie, psihoza periodica.
google-analytics.com