Cautare

582 de rezultate pentru "ziare" (2.88 secunde)
De asemenea, Primaria Constanta va distribui, incepand de miercuri, la chioscurile de ziare, odata cu cotidienele locale, printre care si Replica, 20.000 de CD-uri ce vor contine lista celor care s-au clasat pe primele 1.000 de locuri.
PSD saluta "efortul institutiilor media de a mentine dezbaterea politica in limite civilizate si priveste, in acelasi timp, cu ingrijorare, tendinta unor posturi radio si TV, precum si a unor ziare, de a se transforma intr-o tribuna politica a presedintelui Basescu si a derapajelor sale de la regulile jocului democratic".
El a sustinut ca va castiga alegerile pentru Primaria Generala a Capitalei, ca prin discutii si negocieri se va intelege bine cu Consiliul General al Municipiului Bucuresti si ca nu are de gand sa demoleze Muzeul Satului, "asa cum scriu de doua saptamani incoace anumite ziare".
"Le-am cerut sa formuleze o cerere care sa ne fie adresata noua, pentru ca noi am primit doar o comunicare prin care ne aduceau la cunostinta ca au aflat de o alianta din ziare", ne-a declarat judecatorul Robert Florea.
Asa se face ca Vladoi si Cojocaru si-au reprosat unul altuia ca au facut campanie murdara atat in primul tur cat si in turul doi, liberalul facand referire si la "cinci ziare mizerabile" la care ar fi apelat democrat-liberalul pana pe data de 15 iunie.
Ponta a mai spus ca Justitia lui Traian Basescu, Monica Macovei si Daniel Morar a desfiintat tribunelale, singura sala de judecata fiind televizorul sau anumite ziare, unde se vorbea despre cand merge un membru PSD la Parchet sau despre ce dosare s-au facut "pesedistilor".
La randul lor, doua ziare germane, respectiv Frankfurter Allgemeine Zeitung (de dreapta) ti Sueddeutsche Zeitung (de stanga), critica la unison ti cu egala severitate aceleati neajunsuri ca ti cotidianul elvetian.
In al doilea tur, Radicova, deputata crestin-democrata, are sanse mari sa beneficieze de mare parte din voturile celor cinci candidati eliminati in primul tur, potrivit proiectiilor presei locale. "Radicova are sanse reale sa castige in turul al doilea", afirma duminica site-ul unuia dintre principalele ziare slovace.
In timp ce negocierile din PSD si PD-L bat pasul pe loc, liderii celor doua formatiuni politice afla din ziare ce numiri s-au facut pe la diverse institutii din judet.
Nu se precizeaza in ce consta cadoul, potrivit ziare.com. 7. Ovidiu Ioan Silaghi Este de profesie inginer din Satu Mare si este pasionat de scrima si lectura.
"Da, stiu ca sunt alegerile pe 7 iunie, stiu si cativa dintre candidati pentru ca i-am mai vazut la televizor si prin ziare.
In afara de ceea ce am citit prin ziare, nu mai stiu nimic. Nu am de ce sa ma tem", a mai declarat, pentru cotidianul "Replica" de Constanta, Valerica Petre.
Pe site-urile si pe blogurile iranienilor, dar si pe Facebook ori MySpace circula multe spoturi electorale, dar mai ales ale reformistului Mussavi si au aparut ziare noi, pur electorale.
Eu nu fac speculatii de dragul de a aparea in ziare sau de a produce stiri", a mai precizat Blaga.
Membrii comisiei, reprezentanti ai PSD, PNL si UDMR, au decis, marti, ca persoanele care vor fi audiate de comsie sa fie stabilite pe parcursul anchetei, iar la viitoarea sedinta sa fie audiati reprezentantii publicatiilor Jurnalul National, Gardianul, Cotidianul si ai altor ziare.
Ea nu este rezultatul investigatiei unui jurnalist, a fost pusa la dispozitie de cineva catre mai multe bloguri, ziare, redactii inca de sambata", a precizat presedintele Comisiei parlamentare care ancheteaza modul in care Ministerul Turismului a cheltuit banii publici.
Basescu este peste tot, la televizor, in ziare, pe pereti, cu mesajul despre referendum. Iar noi, cu totii, suntem fortati sa luam parte la mascarada sa.
Mitrea a aratat ca motivatia esecului lui Geoana la prezidentiale, bazata pe "atacuri energetice", a dus Romania intr-o situatie ridicola pe plan extern, relevata si de ziare americane.
Noile generatii care apar trebuie sa priveasca serviciul public altfel decat ca pe o jucarie de moment ce te face sa apari in ziare si la televizor.
Inca de vineri, SUA si Rusia au negociat, dupa mai mult de 14 convorbiri telefonice anterioare pe aceasta tema, conform acelorasi surse de la Casa Alba, citate de cele mai importante ziare americane, locul si detaliile semnarii tratatului dintre cele doua tari privind masurile de reducere si limitare a armelor strategice ofensive, noul Tratat START, cu o clauza care stabileste o legatura intre sistemele ofensive si cele defensive.
google-analytics.com